sveikos gyvos
aciu uz sveikinimus
as ir pragulejau komercinej,bet nenusivyliau.Jos buciau nesirinkusi,bet tuo metu kai atvaziavau gimdyti visos palatos buvo uzimtos
QUOTE(pupy @ 2009 06 30, 14:19)
sveikos gyvos
aciu uz sveikinimus
as ir pragulejau komercinej,bet nenusivyliau.Jos buciau nesirinkusi,bet tuo metu kai atvaziavau gimdyti visos palatos buvo uzimtos 
kaip įdomiai, niekam nereikėjo jos
QUOTE(vazoncikas @ 2009 07 01, 12:39)
Gal kas suiduret su mano situacija.Siandien 7 pernesiojimo diena. kazkaip neberamu darosi. Vis einu kas 3 dienas tikrintis bet vis paleidzia namo.Rytoj vel reikia eit negu jie mane vel paleis. atsiet neturi priezasciu skatint anksciau. Negu jie net i ligonine neguldo stebejimui?
Mano draugė pirmadienį pagimdė, bet Vilniuj tai pernešiojimas buvo 1,5 sav. o šiaip iki 2 sav. yra normalu pernešiot
Bet įsivaizduoju,kad jums neramu, juk taip lauki tos pabaigos
QUOTE(Bretane @ 2009 07 01, 13:59)
Mano draugė pirmadienį pagimdė, bet Vilniuj tai pernešiojimas buvo 1,5 sav. o šiaip iki 2 sav. yra normalu pernešiot
Neramu ne del laukimo pacio, o kad viskas gerai butu kai pernesiojimas. O apie pati laukima jau nebesneku. Tik nerimauju jei rytoj nueisiu ir vel mane paleis namo.
QUOTE(vazoncikas @ 2009 07 01, 13:22)
Neramu ne del laukimo pacio, o kad viskas gerai butu kai pernesiojimas. O apie pati laukima jau nebesneku. Tik nerimauju jei rytoj nueisiu ir vel mane paleis namo.
Tai kai pernešiojimas yra, tai dėl to ir lankaisi dažnai, o tai jūsų ten neapžiūri normaliai ar kaip
QUOTE(Bretane @ 2009 07 01, 14:36)
Tai kai pernešiojimas yra, tai dėl to ir lankaisi dažnai, o tai jūsų ten neapžiūri normaliai ar kaip 
Priziuri labai gerai. Kas 3 dienas lankausi. Tik siaip idomu kada guldo i ligonine ar skatina. Zinau kad kiekvienai idividualiai, bet kazkaip neramu tas 3 dienas sulaukti kol patikrins vaiko tonusus. Kazkaip jei guleciau ligoninej atrdodo ramiau butu laukt.
QUOTE(vazoncikas @ 2009 07 01, 14:10)
Priziuri labai gerai. Kas 3 dienas lankausi. Tik siaip idomu kada guldo i ligonine ar skatina. Zinau kad kiekvienai idividualiai, bet kazkaip neramu tas 3 dienas sulaukti kol patikrins vaiko tonusus. Kazkaip jei guleciau ligoninej atrdodo ramiau butu laukt.
Tai gal paprašykit,kad paguldytų, jei jums nuo to bus ramiau
Man terminas buvo 5 o pagimdziau 18 
Viskas ten gerai buvo nors ir vandenys nubego viena diena o i ligonine nuvariau tik kita, nes bego nedaug ir nepagalvojau kad vandenys
Bet jau jausmas nuo skatinamuju nelabai geras
Viskas ten gerai buvo nors ir vandenys nubego viena diena o i ligonine nuvariau tik kita, nes bego nedaug ir nepagalvojau kad vandenys
Bet jau jausmas nuo skatinamuju nelabai geras
QUOTE(vazoncikas @ 2009 07 01, 17:17)
Turbut reikia laukt ir pasitiket dakatrais. Nieko cia kito nepakeisi. ne laikas tai nelaikas. Ziuresiu ka rytoj sakys gal ir paguldys ir toliau lauksiu.