Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai verkiate?

Dažnai girdžiu "išsiverkiau ir dabar gerai".

Nekalbu, kai sujaudina koks filmas, knyga, vaikas, situacija. Noriu paklausti, kada verkiate dėl savęs? Ar tai atliekate periodiškai? Ar kai išprovokuoja? Kai pasigeriate? tongue.gif Kas čia terapija? Slepiatės nuo kitų, ar nesvarbu?
Atsakyti
QUOTE(Kopa @ 2005 08 22, 14:36)
Dažnai girdžiu "išsiverkiau ir dabar gerai".

Nekalbu, kai sujaudina koks filmas, knyga, vaikas, situacija. Noriu paklausti, kada verkiate dėl savęs? Ar tai atliekate periodiškai? Ar kai išprovokuoja? Kai pasigeriate? tongue.gif  Kas čia terapija? Slepiatės nuo kitų, ar nesvarbu?

Aga, laikas nuo laiko turiu issiverkti. Kazkaip labai padeda. Nors daznai ir neturiu legalios verkimo priezasties. Na, gal pradedu gailetis saves? Arba labai isvargstu, ir kaip vaikas oziuotis pradedu del nieku... tai ir asaros pabyra.
As karta apsiverkiau ( nestuke budama), kad vyras nenorejo valgyti mano sparaginiu pupeliu.... blush2.gif
Atsakyti
Žliumbu aš pastoviai, dėl visko ir dėl nieko doh.gif . Žliumbikė aš- nereali....tuoj apsižliubsiu cry.gif
Atsakyti
Aš jau ir nebemoku verkti dėl savęs. Gal ir reikėtų paverkti, tikrai palengvėtų, bet neišeina niekaip. Per daug mano siela surambėjo galbūt... g.gif
Atsakyti
Anksčiau verkdavau dažniau. Dabar net neprisimenu kada verkiau. Tą verkimą išnaikino mano mama, jei tik pradėdavau, vis sakydavo, ko čia myžčioji. Kartais tai alkoholis verkia, retai, gal į du metus kartą cry.gif .
Atsakyti
Ewita, Faina o anksčiau, tai kada? Kol dar neturėjai vaikų, vyro ar šiaip kokios aplinkybės?
Elina, juokauji?
Atsakyti
verkiu kai vaikas užsigauna, verkiu kai jam skauda, o aš nieko negaliu padėt. cry.gif
Verkiu kai skaitau gerą knygą ar žiūriu kiną cry.gif
Dėl savęs neverkiu, kažkaip niekaip neišeina cool.gif Nors tikrai reikėtų, sako, kad padeda, o tai kartais širdis vilku staugia
Atsakyti
Aš irgi dažnokai pastaruoju metu ax.gif Nueinu į miegamąjį, atsigulu, apsikūtoju antklodėm ir išsiverkiu kaip už Tėvynę.
Skaitydama ar žiūrėdama kiną visai neverkiu..na nebent kokią publicistinę laidą per TV rodytų apie neįgalius, skriaudžiamus vaikučius, niekam nereikalingus senus žmones, kankinamus gyvūnus ir pan. ... va tada, neatlaikau ax.gif
Atsakyti
Prieš vaiko gimimą, beveik niekada neverkdavau, neskaitant, aišku, fizinį skausmą. Neštumo metu pasidariau labai jautri, tas jautrumas iki šiol neišnykęs - labai greitai galiu pravirkti. Dažniausiai, kai išgirstu kokį grubesnį žodį iš savo žmogaus... Galiu ašarą nulieti ir šiaip, kai pasidaro taip sunku, kai savęs gaila, kai pervargsti... Na ir filmas gali sugraudinti.
Man atvirkščiai, verkimas nieko nepalengvina, man po to dar sunkiau - galvą skauda ir tuomet norisi tik miego...
Atsakyti
QUOTE(Kopa @ 2005 08 23, 06:57)
Elina, juokauji?

Ne schmoll.gif , nejuokauju.Tikrai žliumbiu ištisai cry.gif Ar tai labai nenormalu? verysad.gif
Atsakyti
Aš irgi esu žliumbeklė biggrin.gif Verkiau paskutinį kartą prieš savaitę, dėl to, kad... nėra šioj žemėj teisybės (buvo konkretus įvykis) smile.gif O šiaip turbūt kartą per mėnesį jaučiu pasitaiko, nors neskaičiuoju ir nefiksuoju kada ir kodėl ax.gif Dažniausiai kai, taip sakant, viskas susikrauna į vieną ir tada jau nebeatlaikau. O kartą pamenu verkiau dėl pačio kvailiausio dalyko: kad į pardę manęs kartu nepasiėmė! cry.gif biggrin.gif Nu bet tada tikrai buvo baisu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 08 23, 09:20)
Ne schmoll.gif , nejuokauju.Tikrai žliumbiu ištisai cry.gif  Ar tai labai nenormalu? verysad.gif

Ištiai neįmanoma žliumbti.Todėl atrodo, kad juokauji. Gal ir normalu, nežinau, bet ištverti tave šeimoje reikia pastangų tikriausiai smile.gif (ar jie nemato?)Ką, kasdieną verki? Kaip kava rytais, paverki, tada jau galima gyventi?
Atsakyti