Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai verkiate?

Verkiu labai retai. Ir dar reciau... blaivi blush2.gif
Bet kai prisikaupia ir jei netycia pasitaiko koks baliuska artimu draugu rate, tai uzgriunu koki viena draugeli ir verkiu... kol mane miegoti nuvaro. O tada verkiu, kad nuvare. Uz koki pusmeti cry.gif cry.gif
Paskui geda buna blush2.gif
Atsakyti
ašarą nubraukiu dažnokai blush2.gif o vat iš dūšio tai retai paraudu. g.gif
kažkaip įsikinkius į rutiną lekiu, galvoju, planuoju ir nelabai yra kada susimąstyt apie tai, kas skauda...
bet būna, ateina kažkokios atsipalaidavimo nuo aplinkos minutės, kai pradedi galvot apie santykius, nuoskaudas, nuovargį ir daug daug kitų dalykų-tai tada jau leidžiu sau pabūt silpna ir pažliumbt cry.gif
o geriausia-tai verkt iš džiaugsmo thumbup.gif
Atsakyti
wub.gif labai man sunku sneketi su man brangiu zmoguciu apie... meile wub.gif tik su asarom daug ka galiu issakyti cry.gif
Atsakyti
Va vakar verkiau, kad nespėjau pamatyt, kaip mano kaktusas žydėjo cry.gif Auginau, prižiūrėjau, rūpinausi juo 5 metus, laukiau to jo vienadienio žiedo, o vakar grįžusi pas tėvus gėlių palaistyti pamačiau, kad jis nuvytęs jau cry.gif O dar prie viso to prašiau, kad draugas fotiką atsiveštų žiedą nufotografuoti, bet fotikas jam iškrtio iš dėklo ir sudužo cry.gif Kaip kvailė jaučiausi kalta dėl to fotiko, liūdna buvo dėl pražydėjusio kaktuso, tai ir neatlaikiau cry.gif
O šiaip verkiu, kai mane įskaudina artimi žmonės, kai būna tokių akimirkų, kai nesiseka niekas gyvenime ir pasijuntu labai silpna. Esu apsiverkusi ir iš laimės biggrin.gif
Atsakyti
Paskutiniu metu verkiu itin retai, kartais būna situacijų, jog tikrai galėčiau nužliumbt punktelį, bet negaliu, nėr ašarų...
Užtat kokį mėnesį po gimdymo, blioviau kaip už Tėvynę, visur ir visada doh.gif Pažiūrėdavau pro langą ir raudodavau, koks gražus ruduo, kokie fainį žmonės, per TV pamatydavau "Pampers" reklamą, žėk mano akys jau užtinusios nuo verkimo, bet čia hormonai kalti buvo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upsiukas: 24 rugpjūčio 2005 - 08:24
QUOTE(Baltija @ 2005 08 23, 12:58)
o verkiat, kai norit  sukelti brangiausiojo gailestį ar pan. ?  ax.gif  kokios reakcijos sulaukiat?  rolleyes.gif

Mano vyrui mano ašaros labai nepatinka, jis tiesiog negali pakęsti verkimo ir ašarų, jam tai sukelia ne gailestį, o pyktį. Todėl stengiuos prieš jį neištišti, bet ne visada išeina, o tada vietoj apsikabinimo ar paguodos tik išgirstu maždaug: "verkianti gražuolė", "tu kaip visada labiausiai nuskriaustoji"..ir pan. cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapkritė @ 2005 08 24, 10:11)
..........stengiuos prieš jį neištišti, bet ne visada išeina, o tada vietoj apsikabinimo ar paguodos tik išgirstu maždaug: "verkianti gražuolė", "tu kaip visada labiausiai nuskriaustoji"..ir pan.  cry.gif

biggrin.gif
maniškis pasako, "ko maivais" ir dar aktore išvadina gun_bandana.gif
Atsakyti
Verkiu dažnokai. Žinoma, nebereikalo. Esu labai jautrus žmogus, tad mane pravirkdinti nesunku sad.gif Bet, sako kartais ir sveika paverkti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapkritė @ 2005 08 24, 11:11)
Mano vyrui mano ašaros labai nepatinka, jis tiesiog negali pakęsti verkimo ir ašarų, jam tai sukelia ne gailestį, o pyktį. Todėl stengiuos prieš jį neištišti, bet ne visada išeina, o tada vietoj apsikabinimo ar paguodos tik išgirstu maždaug: "verkianti gražuolė", "tu kaip visada labiausiai nuskriaustoji"..ir pan.  cry.gif

Manajam draugui irgi nepatinka ašaros, todėl aš prie jo verkiu jau tik dėl "rimtos priežasties". Paguoda irgi būna prasta, na bent jau nevadina kažkaip, o tiesiog sako, kad verkti nesveika schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(safarikids @ 2005 08 23, 12:09)
Verkiu bažnyčioje - tik įeinu, ir pradedu bliauti. Prieš metus nuėjau mišių užpirkti - su kunigėliu vos susikalbėjau, niekaip negalėjau nusiraminti. Jis, matyt, pagalvojo, kad man kokia bėda atsitiko. Vos ne vos sugebėjau pasakyti, kad mišias tenoriu užpirkti. Ir per mišias bliaunu - kiek apsiraminu, ir vėl pradedu bliauti.
Verkiu rašydama draugėms laiškus (nesvarbu kokio turinio) - iš ilgesio (jų ir to laiko, kai jos gyveno Lietuvoje)... čia jau kuo tikriausias "paverkimas sau".

Visai įsivaizduoju tavo susugraudinimus iš ilgesio, gėrio , grožio smile.gif Neverkjiu dėl to, bet mane labai jaudina tokie dalykėlaiai.
O teatre nepasidaro graudu po gero spektaklio, kai žmonės ploja labai ilgai, skanduoja ir prašo dar išeiti aktorius. Taip pat per kokias kašės varžybas, kai sėdi krūva draugų ir nebūtinai draugų, bet jautiesi visi kaip vienas...rėki, skanduoji smile.gif dar kai himną gieda aikštė žmonių. Štai tas vienybės jausmas mane irgi graudina, bet verkti neverkiu smile.gif

QUOTE(Savūnė @ 2005 08 23, 13:44)
Kartais aprėkiu kokią dukrą ar šiaip nedorai pasielgiu, pvz., nuveju nuo atrakcionų, ir tada pradedu įsivaizduot, kaip ji dabar galvoja, kad mama jos nemyli, kokia ji vieniša pasauly ir niekas jos nesupranta, ir taip įsijaučiu, kad žiū: jau akys sudrėkusios blush2.gif Mazochistė, ane? biggrin.gif

Įsivaizduoju, kaip dukra verkai. Sadistė tu blink.gif tongue.gif

QUOTE(Azalija @ 2005 08 23, 14:22)
, o labiau žeminančio dalyko kaip apsiverkti viešumoj - aš tiesiog nežinau....

Buvo man toks atsitikimas. Jis toks intymus, bet papasakosiu smile.gif Prieš kelis metus vyko. Po keleto laidotuvių šeimoje (paskutinės nežmoniškai skaudus netekimas) jaučiausi kaip zombis, nes verkti neverkiau. Grįžusi į Vilnių, kur su mergom nuomavom butą, jaučiausi laisva ir jutau, kad ateis banga smile.gif Išgėriau , padauginau, ejau susitikti dar su draugu. Ir pakeliui tokia šiza prasidėjo, iki šiol stebiuosi, kaip žmonės neiškvietė kokios greitosios ar policijos blink.gif
Atsakyti
O man kaip užplaukia - galiu be priežasties kartais pradėt žliumbt (bet čia matyt kai viskas susikaupia). Nors šiaip ndažnai šitaip garą nuleidžiu, bet po paverkimo tikrai palengvėja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Drusia @ 2005 08 24, 14:18)
O man kaip užplaukia - galiu be priežasties kartais pradėt žliumbt (bet čia matyt kai viskas susikaupia). Nors šiaip ndažnai šitaip garą nuleidžiu, bet po paverkimo tikrai palengvėja  4u.gif

Man irgi panasiai smile.gif Kartais susigraudinu per koki nors kvaila filma doh.gif
Atsakyti