Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių nebus, nes nėra pinigų prabangioms

QUOTE(ingutis @ 2009 04 02, 22:36)
dideles ar mazos, prabangios ar ne, tai yra individualu. turime daug giminaiciu, ju, dideliu vestuviu metu butu sukviesta apie 30 ( visi svarbus, ir su visais bendraujame, tiesiog placios gimines pas abu, o ir i si skaiciu, be abejo ne visi giminaiciai ieina, o tik patys paciausi) dar apie 40 draugu, per du jaunus zmones irgi labai normalus skaicius, tad ir gaunasi dideles vestuves, man nuo vaikystes norejosi grazios sukneles, dabar galvoju, kad ir fotografas geras yra svarbu, nes foto tai liks visam gyvenimui, muzikantai, kad visiems butu linksma, ir gaunasi sumele apie 30 000

40 draugų, kurie siaubingai įsižeistų nesudalyvavę jūsų vestuvėse? doh.gif Na taip skaičiuojant tai ir į tuos 30 000 vargiai sutilpsite. Pačių pačiausių giminaičių sąrašą irgi manau galima drąsiai prabraukyti (sutinku, kad sudėtinga, bet įmanoma). O tas baliaus atidėliojimas - na nežinau ką taip jau labai nuo dūšios švęsti po tų kelerių metų, kai susitaupysite viskam nuo a iki z.
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 04 02, 17:20)
Na aš visas nuomones gerbiu, bet man asmeniškai baltos suknios ir rūtų vainikai po n metų draugystės kvepia maskaradu kaip minimum  ax.gif  Neįsivaizuoju savęs, įkištos į baltą tortą su veliumais. O kurį vakarą niekaip negalėjau užmigti, nes gulėjau ir balsu kikenau - įsivaizdavau savo artimiausias drauges apvilktas vakarinėmis pamergių suknelėmis biggrin.gif Va ir dabar balsu krykštauju pagalvojus biggrin.gif

Juk santuoka, tai vidinis įsipareigojimas, jausmas, tad išorinės detalės lieka tik kaip kaukės, šou elementai rolleyes.gif

pritariu simtu procentu thumbup.gif sau noreciau ne maskarado, o ramios sventes mums abiems, o ne pasert visus prie nukrauto stalo, cia tuo atveju jei kada sugalvotume su mylimuoju mainyt ziedus bigsmile.gif bet siaip ir taip jauciames kaip susituoke, ne zieduose, suknelese ir popiergaliuose esme tongue.gif
Atsakyti
Vestuvems milijono tikrai nereikia, reikia tik gerai viska apgalvoti ir susiplanuoti, o jei dar yra tame reikale patyrusiu, lengvai iskelsite vestuves tokias, kokiu norisi ir be dideliu islaidu. mirksiukas.gif Zinoma, buna zmones nori baliaus ne pagal savo kisene ir ne pagal savo gyvenimo buda doh.gif , juoka kelia visokie restoranai ir austres, kai pats nuo kaimo ir gimines nezino su kuriuo irankiu ka valgyti. doh.gif smile.gif
Verta pataupyti ir daryti baliu, verta, tai vyksta viena karta, nesvarbu, nors ir desimta biggrin.gif , vistiek verta, nesugris laikas atgal ir nepakartosite jau nieko. schmoll.gif Veliau seks vaikelio gimimas, krikstynos, gimtadieniai, komunijos...vaiko vestuves... bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jeta @ 2009 03 31, 19:29)
Čia manau tik priežastis išvengti vestuvių

Nebutinai. schmoll.gif Man idomu, kam busimai nuotakai taip skubu isteketi, bijo, kad pabegs? smile.gif Jei pabegs, tegu, vadinasi veliau ar anksciau tai nutiktu...
Vestuves - grazi svente ir nereikia jos taip numenkinti. 4u.gif

Vestuviu planavimo skyriuje galima daugiau suzinoti ir pasisemti patirties. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ღsweetღ: 03 balandžio 2009 - 16:42
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 04 01, 16:40)
Toks sprendimas visiškai nelogiškas. Jei porai bažnytinė santuoka svarbi, tai jokie susirašymai ar kt. pakaitalai jos atstoti paprasčiausiai negali. O jei nesvarbi, kurių galų apskritai veržtis į tą bažnyčią - neatsiejamas "baliaus" elementas?

Nesutinkate su mano nuomone, taip ir sakykit. Jeigu ko gyvenime nesuprantate, nereikia svaistytis zodziais "visiskai nelogiskas", logiskumo koncepcija cia ne prie ko ( cia siaip ateiciai, kad zinotumet, kad jusu asmenine "logika" dar ne logika, o nuomone)

O dabar placiau. Civiline santuoka nera vien tiktai susirasymas(nebent jums, man - ne). Visu pirma galima ramiai pradeti planuoti vaikeli, nebus jokiu teisiniu nesklandumu. Tevelis kaip ir jam priklauso, gaus menesi tevystes atostogu, moteris jausis saugiau ( ar del kokiu priezasciu ji nori isteketi, vis tiek, ji jau nebus tik "drauge") Baznytine santuoka yra daug iskilmingesne. Pasitaupius pinigelius galima bus surengti svente apie kuria jie abudu svajojo. Tai butu lyg santuokos sutvirtinimas.

Sis mano pasiulymas buvo tiesiog vienintelis is daugelio kompromisu.
Kad ir ka nuspres pora linkiu daug laimes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2009 04 03, 22:04)
Nesutinkate su mano nuomone, taip ir sakykit. Jeigu ko gyvenime nesuprantate, nereikia svaistytis zodziais "visiskai nelogiskas", logiskumo koncepcija cia ne prie ko ( cia siaip ateiciai, kad zinotumet, kad jusu asmenine "logika" dar ne logika, o nuomone)

O dabar placiau. Civiline santuoka nera vien tiktai susirasymas(nebent jums, man - ne). Visu pirma galima ramiai pradeti planuoti vaikeli, nebus jokiu teisiniu nesklandumu. Tevelis kaip ir jam priklauso, gaus menesi tevystes atostogu, moteris jausis  saugiau ( ar del kokiu priezasciu ji nori isteketi, vis tiek, ji jau nebus tik "drauge") Baznytine santuoka yra daug iskilmingesne. Pasitaupius pinigelius galima bus surengti svente apie kuria jie abudu svajojo. Tai butu lyg santuokos sutvirtinimas.

Iškilmingesnė? Ir dėl to žmogui, kuris netiki tuo, ką skelbia toji bažnyčia, vis tiek į ją veržtis? doh.gif Jei pati nelabai supranti kas yra bažnytinė santuoka, kam ji yra sudaroma ir kokia yra jos prasmė (ne pagal savo asmeninį suvokimą, o pagal tos institucijos, kuri tokias "paslaugas" teikia), tai ir nepulk ginčytis, jog Tavo pasiūlymas nelogiškas. mirksiukas.gif Krikščionims bažnytinė santuoka yra santuoka, o ne santuokos sutvirtinimas.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 04 04, 14:23)
Iškilmingesnė? Ir dėl to žmogui, kuris netiki tuo, ką skelbia toji bažnyčia, vis tiek į ją veržtis? doh.gif Jei pati nelabai supranti kas yra bažnytinė santuoka, kam ji yra sudaroma ir kokia yra jos prasmė (ne pagal savo asmeninį suvokimą, o pagal tos institucijos, kuri tokias "paslaugas" teikia), tai ir nepulk ginčytis, jog Tavo pasiūlymas nelogiškas. mirksiukas.gif Krikščionims bažnytinė santuoka yra santuoka, o ne santuokos sutvirtinimas.

Man tik įdomu, kaip labai turi būti pamaldus, kad santuoka bažnyčioje būtų vertinama ne kaip mados reikalas, o kaip tikrųjų vertybių išpažinimas? Man asmeniškai santuoka bažnyčioje yra prisiekimas meile Dievui, kuriuo tikiu. Man atrodo, to gana g.gif
Papildyta:
QUOTE(žostautė @ 2009 04 02, 17:20)
Na aš visas nuomones gerbiu, bet man asmeniškai baltos suknios ir rūtų vainikai po n metų draugystės kvepia maskaradu kaip minimum  ax.gif  Neįsivaizuoju savęs, įkištos į baltą tortą su veliumais.

Juk santuoka, tai vidinis įsipareigojimas, jausmas, tad išorinės detalės lieka tik kaip kaukės, šou elementai rolleyes.gif

Tiesingai kažkas pasakė, kad ir šou, ir jausmą galima suderinti. Be to, jūs labai įdomiai matot vestuvių "vaizdą". Mano vizija visai kitokia...labai žemiška ir paprasta. Nuo kada balta suknelė tapo maskarado simboliu? Gal todėl, kad kitų vestuvės man tapo kiekvieno savaitgalio pramoga, aš į jas žiūriu kiek kitaip...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 05 balandžio 2009 - 20:03
Mums kuklios vestuvės visąlaik atrodė geriau nei prabangios su daug praktiškai nepažįstamų žmonių. Ir tikrai džiaugiuosi, kad darėme kuklias, nes bendravimas žmonių tarpusavyje taip pat buvo laisvesnis. Kvaila yra dėl tokio dalyko atsisakyti tik Jūsų dviejų šventės. g.gif
Papildyta:
QUOTE(blondinas Nr.152 @ 2009 04 05, 20:08)
noreciau pamatyt vyra, kuris taupo pinigus ir svajoja surengti svente.
(Nebent jis visiskas idijotas)

Vyras kaip tik ir nenori vestuvių tik dėl to, kad neužtenka pinigų prabangiom. Šiaip kartais pasidaro įdomu ar Tu turi šeimą?
Atsakyti
QUOTE(_Foxy_ @ 2009 04 05, 20:11)
Mums kuklios vestuvės visąlaik atrodė geriau nei prabangios su daug praktiškai nepažįstamų žmonių. Ir tikrai džiaugiuosi, kad darėme kuklias, nes bendravimas žmonių tarpusavyje taip pat buvo laisvesnis. Kvaila yra dėl tokio dalyko atsisakyti tik Jūsų dviejų šventės. g.gif

Ar didelės vestuvės yra prabangios vestuvės? Mūsų pačių artimiausių giminių ir draugų susidarytų 50...
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 04 06, 09:35)
Ar didelės vestuvės yra prabangios vestuvės? Mūsų pačių artimiausių giminių ir draugų susidarytų 50...

Na nebūtinai. Tačiau kai susidaro didelis žmonių skaičius, tai dažniausiai ir išlaidos būna visai kitokios. Šiaip galima ir mažam būriui surengti bele kokią šventę ... 50 tai manau normalus skaičius. Man nepatinka tokios vestuvės, kai patys jaunieji pusės žmonių nepažįsta, o mūsų tėvai būtent tokių ir norėjo ...
Atsakyti
kazkaip is dalies juokingai skamba,kai vyras nenori,turbut.....,tuoktis ir meta beda pinigams....maniskis tai iniciatorius pagrindinis buvo,tai ir pinigai atsirado,aisku ne is dangaus nukrito,dirbo ir dejo i koine.....ir pats yra viena karta prasitares,kai vyras nori moteri matyti savo zmona bando kuo greiciau iteisinti santuoka,o ne bega nuo jos ivairiausiais budais... rolleyes.gif rolleyes.gif man aplamai juokingai skamba kai vyras bando savo vienoki ar kitoki elgiasi pateisinti,kai mazi vaikai.....o moterys,naivuoles,save guosdamas,tiki ar bando patiketi....turbut del to kad aplinkui pilna pavyzdziu...
dabar mano drauge tokioj situacijoj,nu klaiku ziureti.kartu gyvena,o nesituokia,tipo, del pinigu......bet giliau pasikapscius,turbut ir pinigams atsiradus,sugalvotu jos brangusis,del ko nesituokti....gal tada sakytu,kad neskubam,dar paziurim ar tinkam vienas kitam.....nu ar dar kokia esamone sugalvotu..... g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(klauns @ 2009 04 06, 10:09)
kazkaip is dalies juokingai skamba,kai vyras nenori,turbut.....,tuoktis ir meta beda pinigams....maniskis tai iniciatorius pagrindinis buvo,tai ir pinigai atsirado,aisku ne is dangaus nukrito,dirbo ir dejo i koine.....ir pats yra viena karta prasitares,kai vyras nori moteri matyti savo zmona bando kuo greiciau iteisinti santuoka,o ne bega nuo jos ivairiausiais budais... rolleyes.gif  rolleyes.gif man aplamai juokingai skamba kai vyras bando savo vienoki ar kitoki elgiasi pateisinti,kai mazi vaikai.....o moterys,naivuoles,save guosdamas,tiki ar bando patiketi....turbut del to kad aplinkui pilna pavyzdziu...
dabar mano drauge tokioj situacijoj,nu klaiku ziureti.kartu gyvena,o nesituokia,tipo, del pinigu......bet giliau pasikapscius,turbut ir pinigams atsiradus,sugalvotu jos brangusis,del ko nesituokti....gal tada sakytu,kad neskubam,dar paziurim ar tinkam vienas kitam.....nu ar dar kokia esamone sugalvotu..... g.gif  g.gif  g.gif

tie vyrai prisigalvos visko, kad tik nesakytu tiesos, ar isvengtu isipareigojimu. gal jau pabijojo? dreba kinkos, ir tempia guma. bet jei myli tikrai ta zmogu, tai ko cia bijot.. nesuprantu
Atsakyti
Aš nemanau, kad vyras bėga nuo vestuvių ir įsipareigojimų...Juk jau ilgai esat kartu.
Palauk, vėl pakalbėk, paaiškink, kaip tau svarbu susituokt, juk ne balius svarbiausia, o noras būti kartu ir tai įteisinti.
Iš patirties, tai maniškis irgi norėjo baliaus...bet mūsų tėvai nebuvo prieš, kad nekelsim vestuvių...bet pagreitino mano nėštumas...tada jau greitai susituokėm. Bet iš dalies, tai ir mažos vestuvės - tik su liudininkais irgi kainuoja...Rūbai, jo aprengimas 800, mano - 100 lt...o kur visokie sampanai, vaišės...nes atėjo prie metrikacijos biuro pasveikinti draugai, bendradarbiai...O norėjosi ir nuotraukų, bet deja, mėgėjiškos buvo 100 kartų gražesnės, nei superduper brangios fotoatelje darytos doh.gif
Ir dar...jei vyrukas mėgėjas išgerti, tai vestuvės kainuos vistiek brangiai, ištisas 4 dienas namie teko pačiai prie puodų stovėt, o vyrukas marširavo gėrimų į pardę, nes juk reikia liudininkus ir draugus pagirdyt sad.gif.
Taip, kad likom 'basi" po vestuvių, nors ir kaip bandėm taupyt...
Atsakyti