Įkraunama...
Įkraunama...

Užmiesčio namo interjeras

QUOTE(Kristaline @ 2009 10 23, 08:16)
Gražiai susišaukia raudoni daiktai.
Man užuolaidos, aišku, gražiausios wub.gif

ačiū bigsmile.gif jas ir rodausi blush2.gif
Atsakyti
raganele - labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristaline @ 2009 10 23, 09:16)
Gražiai susišaukia raudoni daiktai.
Man užuolaidos, aišku, gražiausios wub.gif

Fainiai atrodo - gana paprasta ir aiski erdves kompozicija. Spavu derinys - islaikytas. Suprantu, kad raudona - pakankamai aktyvi ir "svari", "daug kalbanti" spalva. Bet ar nesvarstete galimybes ivesti dar kokia spalvyte, kaip issuki racionalumui? Nuotraukoje dabar tokia misija atlieka pievos zaluma. Bet kai jos neliks ... Aisku dar yra kambariniai augalai. Na bet jie kaip ir nesiskaito... Klausiu, nes pati esu siame etape - svarstau apie trecios spalvos interjere reikalinguma...
Atsakyti
QUOTE(vilmuzele @ 2009 10 23, 08:34)
Fainiai atrodo - gana paprasta ir aiski erdves kompozicija. Spavu derinys - islaikytas. Suprantu, kad raudona - pakankamai aktyvi ir "svari", "daug kalbanti" spalva. Bet ar nesvarstete galimybes ivesti dar kokia spalvyte, kaip issuki racionalumui? Nuotraukoje dabar tokia misija atlieka pievos zaluma. Bet kai jos neliks ... Aisku dar yra kambariniai augalai. Na bet jie kaip ir nesiskaito... Klausiu, nes pati esu siame etape - svarstau apie trecios spalvos interjere reikalinguma...

didelė atsvara pas mus - lubos, medis, viską padaro jaukiau ir jokio mano nemėgstamo sterilumo 1 aukšte nesijaučia, nors sienos ir baltos. Į foto nepakliuvo - kairėje atviri uosiniai laiptai, dešinėje - virtuvė daugmaž krosnelės spalvos .
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2009 10 23, 09:56)
Į foto nepakliuvo - kairėje atviri uosiniai laiptai, dešinėje - virtuvė daugmaž krosnelės spalvos .

Hmmm, medis wub.gif Turetu buti grazu. Gal kada ir foto bus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2009 10 22, 23:07)
Mano užmiestinis namas netgi labai gyvenamas jau 2 metus, bet va užuolaidas baigiau siūt tik vakar naktį (iš antro karto pavyko, nes natūralų liną kai skalbtelėjau doh.gif  ) stiliaus kažkokio neišeina padaryt, gaunasi toks tiesiog smarkiai gyvenamas biggrin.gif Trūksta krūvos dalykų - lempų, plintusų, kamino išsprogdinimo...  Ale vistiek įpastinsiu savo 20 kv.m. lino ant langų:

pirmas ispudis - netipiskas lietuviskas interjeras thumbup.gif .
Matyti, kad megstat ryskias spalvas... nors as ryskumo ir nemegstu, bet ten, kur ryskumas puikiai suderintas, niekada nepasakysiu - man negrazu.
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2009 10 23, 07:56)
Į foto nepakliuvo - kairėje atviri uosiniai laiptai, dešinėje - virtuvė daugmaž krosnelės spalvos .

bigsmile.gif kaip smalsu ax.gif butu ydomu pamatyti,gal kada pasirodysit?
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2009 10 23, 13:22)
bigsmile.gif kaip smalsu ax.gif butu ydomu pamatyti,gal kada pasirodysit?

tai kad rodžiausi smile.gif nieko ypatingo, ne šioje temoje mėgstamas stilius, elementariausi "kiauri" laiptai kampe ir paprasta moderni virtuvė, tik spalvos į tą pačią temą.
Pas mane 2 bardakintojai, labai sunku nutaikyt vėl momentą, kai 5 minutes būna tvarka doh.gif nebent senos fotkės ieškot biggrin.gif
Nebent laiptų kampas:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 23 spalio 2009 - 15:29
Geriau jau matosi,kad jums(mano nuomone)spalvyciu daugiau nereikia,labai skoningai raudonos ir medzio,bei baltos spalvos trijule ziurisi. smile.gif
Atsakyti
Musu temoje salta,kaip ir lauke smile.gif ,visos nutilo.As vis judu y prieky ir darbais ir mintimis,matyti dar turiu noro ir energijos ax.gif ,galvojau nedaug reikes baldu,bet...ju vistik reikia daug y nama,tusti kampai nesiziuri,bandysiu rodytis ir tersti etery;
turime lova,tik nesutverta,kokybe nenudziugino,o lova is france unsure.gif
kada rodysiesiu,spintutes jau visos supirktos y miegamajy,paskutine tokia
user posted image
y virtuve provansiski puodeliai.
user posted image
kur nors patalpinsiu veidrody...
user posted image
siandien grobis is senienu toks ax.gif
user posted image
kur jus visos prapuolet?nejaugi nieko naujo?netikiu schmoll.gif rolleyes.gif
Atsakyti
kur jus visos prapuolet?nejaugi nieko naujo?netikiu schmoll.gif  rolleyes.gif

Puikus radiniai thumbup.gif Aciu uz naujas nuotraukas - labai grazu jusu namuciuose 4u.gif Mes turime nauja mazuteli seimos nari, kuris kelis menesius neleido man net artintis prie kompiuterio, bet pamazu griztu "i trasa" - gal ir man pavyks istaikyt laiko pafotografuot savo naujienas:)
Atsakyti
Svarstykle,niu sveikinimai didziausi 4u.gif ,kokia grazi seimyna smile.gif
Atsakyti