Įkraunama...
Įkraunama...

Užmiesčio namo interjeras

QUOTE(elitarai @ 2009 11 07, 20:26)
Musu temoje salta,kaip ir lauke smile.gif ,visos nutilo.

pas mus dar nelabai salta, vakar vakare +9 buvo smile.gif .
Tavo labai idomi interjero kurimo stadija, o as vakar praziopsojau sendaikciu turgu, bet kita sestadieni vaziuosiu kitur pasiziureti.
Tu sakai daiktu truksta, o man ju visada atrodo per daug. Suprantu, kad daiktai suteikia jaukumo, bet man tada is karto vaidenasi, kad truksta erdves - praktiskai nebera kuo kvepuoti biggrin.gif .
Kaip malonu i tavo grozius ziureti, o kedes pervilksi ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 08 lapkričio 2009 - 09:32
Baltai pavydžiu tų sendaikčių turgelių...Lietuvoj, o ypač Vilniuje, sendaikčių kainos visai neviliojančios schmoll.gif Ir dar pavydžiu auksinių rankų, kuriomis elitarai prikelia tokius daiktus naujam gyvenimui 4u.gif
Atsakyti
Vida777,pas mane silta+16,tik gryzau is pasivaiksciojimo 5km,kury yveikiu per 1val,tokiu apleistu vaizdu matau wub.gif piliu liekanos,seni nutrupeje tvartai,avytes laukuose...ir daug pauksciu ciulbuoneliu,vat cia semiuosi jegos wub.gif
Kedes jau judiname,pervilksime kazkada,kedes prigrustos juros zoliu thumbup.gif ,lobio neradau biggrin.gif ,sendaikcius taip myliu-kaip savo artimuosius,kiekviena sestadieny,anksti ryte man jau nesimiega,o jei lietus
thumbup.gif kainos nutirpsta.kada ir jus galetumete Vida pasirodyti lobius,juk bus kaip vitaminai mums paspoksoti. mirksiukas.gif
Endendu-kad nelabai as cia spece blush2.gif ,kai ka gadinu,poto pertaisau,kai kas iseina,padeda tetis,vyras nagu nekisa,bijo.
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2009 11 08, 14:19)
kada ir jus galetumete Vida pasirodyti lobius,juk bus kaip vitaminai mums paspoksoti. mirksiukas.gif

as lobiu neturiu, nebent kokias smulkmenas, o ir labai bijau/bijojau is anksto ka nors pirkti, nes man ore fantazija neveikia - visai neturiu supratimo, nei kas kur tilps, nei kas kur tiks doh.gif . Kartais atrodo, kad jau su galva nebegerai... vienadien tas namas visai mazas, kitadien normalus, o siuo metu kazkokia matyt depresine menulio faze - vel niekas nebepatinka ir nebetinka laugh.gif .
MB skonis paprastas - reikia lovos, stalo, vonios ir TV. Viskas. Pasitarti be sansu, o jei dar kas pakringeliuota, tai net i ta puse neziuri (bet man nedraudzia) biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 08 lapkričio 2009 - 15:49
Matyt vyrai taip pat mato viska,lova tv,stalas.Maniskis tik vis trukteli per danty,kad butu senai viska baiges,nes as per daug vargstu ieskodama ax.gif ,man tai malonumas,o jam matyt kancia,bet vasara jau atostogu grysiu y savo namus,jau taip suplanavau.
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2009 11 08, 22:14)
Matyt vyrai taip pat mato viska,lova tv,stalas.Maniskis tik vis trukteli per danty,kad butu senai viska baiges,nes as per daug vargstu ieskodama ax.gif ,man tai malonumas,o jam matyt kancia,bet vasara jau atostogu grysiu y savo namus,jau taip suplanavau.

Smagu bus grist i naujus grazius namucius wub.gif Man atrodo, visiem vyram panasiai atrodo, bet laikui begant, kancia gali virst malonumu mirksiukas.gif Pajutes rezultata ir smaguma, kai prikeli daiktus naujam gyvenimui, jau dabar mano vyras irgi isijunge i senienu paieskas ir tvarkyma - dabar dviese smagiai tuo uzsiimam...
Ikeliu savo kelis naujausius "rankdarbius" - nudaziau spinta ir lentyna dukrytes kambariui (tik nuotraukose kazkaip kambario sienos atrodo labiau rozines nei realybej). Nesu labai patyrus meistre, bet svarbiausia juk drasiai pradet biggrin.gif
Atsiprasau uz lentynos tvarka, bet cia pati tobuliausia tvarka, kuria siuo metu mano isdykusi keturmete gali padaryt smile.gif
Spinta - anksciau buvo tokia tamsiai ruda tradicine spinta:
user posted image

lentyna - tikrai "atsigavo" nudazius, nes pries tai buvo labai neisvaizdi - faneruotes apsilaupe (jas kai kur is viso nuemiau), visa mediena demeta. Kai pirkau sita lentyna pas sendaiktininka, visiem atrode keista, ka su tom malkom darysiu biggrin.gif user posted image

lentyna is arciau: user posted image
Atsakyti
QUOTE(Svarstykle @ 2009 11 09, 08:36)
Ikeliu savo kelis naujausius "rankdarbius" - nudaziau spinta ir lentyna dukrytes kambariui (tik nuotraukose kazkaip kambario sienos atrodo labiau rozines nei realybej). Nesu labai patyrus meistre, bet svarbiausia juk drasiai pradet biggrin.gif

tiesiog tobula wub.gif !
gerai sakai, kad svarbiausia - nebijoti daryti.
O kaip tu perdazei, teptuku, ar purskei?
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 11 09, 10:07)
tiesiog tobula  wub.gif !
gerai sakai, kad svarbiausia - nebijoti daryti.
O kaip tu perdazei, teptuku, ar purskei?

aciu wub.gif iki tolubumo kai is arti ziuri, dar toli, bet jau dabar mane yra pagaves ikvepimas dazyt ir toliau biggrin.gif Daziau teptuku, is pradziu nugruntavau, o paskui tepiau akriliniais dazais baldams
Atsakyti
siuo metu mane uzvalde garderobines paieskos ax.gif .
http://cgi.ebay.de/E...=item20adec90a2

cia originalas:
http://cgi.ebay.de/G...=item518945c446

o cia kopija:
http://cgi.ebay.de/G...=item4835afa697
Atsakyti
Svarstykle 4u.gif
Na atrodo super,bet argi nera nubegimu mazu?pas mane kai kur ju matytis ant baldeliu.Praeita savaite nusipirkau specialu prietaisa-purskikly,nezinau kaip jis teisingai vadinasi,tai rankytes niezti jau bandytis rolleyes.gif ,ale sesija ant nosies,bijau labai jos blush2.gif ,bet vis kisu nosy y cia,o ne y ten kur reikia ax.gif bet po kaledu manau dirbsiu is peties,dukros kambarys bus baltas taip pat,jau turiu visokiu ,,malku,, lotuliukas.gif kaip jus sakote,bus ydomu-kas cia is ju gausis.
Papildyta:
Vida,pas jus ten turi buti ydomiu,,malku,,taip pat g.gif .Mano drauge ten perka paveikslus ir baldus,ir net apsimoka vaziuoti is Lt,kad juos pasiimti.
Atsakyti
[quote=elitarai,2009 11 09, 12:27]
Svarstykle 4u.gif
Na atrodo super,bet argi nera nubegimu mazu?pas mane kai kur ju matytis ant baldeliu.Praeita savaite nusipirkau specialu prietaisa-purskikly,nezinau kaip jis teisingai vadinasi,tai rankytes niezti jau bandytis rolleyes.gif ,ale sesija ant nosies,bijau labai jos blush2.gif ,bet vis kisu nosy y cia,o ne y ten kur reikia ax.gif bet po kaledu manau dirbsiu is peties,dukros kambarys bus baltas taip pat,jau turiu visokiu ,,malku,, lotuliukas.gif kaip jus sakote,bus ydomu-kas cia is ju gausis.
Papildyta:

Nubegimu tai beveik nera - ant visos spintos gal kokie 2-3 labai nedideli. Pastebejau, kad nubegimai labai priklauso nuo dazu kokybes. Esu bandziusi dazyt ivairiu firmu dazais ir atradau, kad amerikietiski Sherwin dazai puikiai dengia ir labai gerai issilygina, kad tu nubegimu nebebuna. Sherwin palete gal ir ne tokia grazi ir didele, kaip kad pavyzdziui Dulux (ten yra ivairiu epochu tonu), bet yra neblogu spalvyciu smile.gif
Purskiklis turetu but neblogas dalykelis, bet man kazkaip atrodo, kad reik igusti, kad ji ivaldyt. Labai lauksiu atsiliepimu, kai pradesi ji naudot ir nuotraukyciu mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2009 11 09, 12:22)
siuo metu mane uzvalde garderobines paieskos  ax.gif .

grazus daikciukai, sunku pries juos atsilaikyt smile.gif Mes viena tokia garderobine (dekoras kuklesnis nei nuotraukose, bet irgi grazus) isigijom, bet kazkaip nepritaikom - ir vienaip pastatem, ir kitaip - musu seimynai, ypac ziema, ji gaunasi per maza - netelpa musu visu palatai ir paltukai, o vietos nemazai uzima... Tai nebezinau, turbut toks daiktelis tinka labai dideliam hole, kur yra dar ir kitu vietu virsutiniams rubams pasikalbint ir susidet g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svarstykle @ 2009 11 09, 20:36)
grazus daikciukai, sunku pries juos atsilaikyt smile.gif Mes viena tokia garderobine (dekoras kuklesnis nei nuotraukose, bet irgi grazus) isigijom, bet kazkaip nepritaikom - ir vienaip pastatem, ir kitaip - musu seimynai, ypac ziema, ji gaunasi per maza - netelpa musu visu palatai ir paltukai, o vietos nemazai uzima... Tai nebezinau, turbut toks daiktelis tinka labai dideliam hole, kur yra dar ir kitu vietu virsutiniams rubams pasikalbint ir susidet g.gif

tikra tiesa, as ieskau tokios garderobines tik del sveciu ir telefonui padeti (pas mus egzituoja dar ir fiksuoto rysio telefonai). Na, gal dar kokia skrybele kaip dekora uzkabinciau biggrin.gif . Visokiems kasdieniniams rubams ir avalynei bus atskiras kambarys is holo, nes labai labai nenoriu holo uzgriozdinti kokiomis nors pakabomis ar spintomis (vis man tos erdves truksta blush2.gif ).
Pasirodyk savo daikta, labai idomu paziureti smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 10 lapkričio 2009 - 00:01