[quote=elitarai,2009 11 09, 12:27]
Svarstykle
Na atrodo super,bet argi nera nubegimu mazu?pas mane kai kur ju matytis ant baldeliu.Praeita savaite nusipirkau specialu prietaisa-purskikly,nezinau kaip jis teisingai vadinasi,tai rankytes niezti jau bandytis

,ale sesija ant nosies,bijau labai jos

,bet vis kisu nosy y cia,o ne y ten kur reikia

bet po kaledu manau dirbsiu is peties,dukros kambarys bus baltas taip pat,jau turiu visokiu ,,malku,,

kaip jus sakote,bus ydomu-kas cia is ju gausis.
Papildyta:
Nubegimu tai beveik nera - ant visos spintos gal kokie 2-3 labai nedideli. Pastebejau, kad nubegimai labai priklauso nuo dazu kokybes. Esu bandziusi dazyt ivairiu firmu dazais ir atradau, kad amerikietiski Sherwin dazai puikiai dengia ir labai gerai issilygina, kad tu nubegimu nebebuna. Sherwin palete gal ir ne tokia grazi ir didele, kaip kad pavyzdziui Dulux (ten yra ivairiu epochu tonu), bet yra neblogu spalvyciu
Purskiklis turetu but neblogas dalykelis, bet man kazkaip atrodo, kad reik igusti, kad ji ivaldyt. Labai lauksiu atsiliepimu, kai pradesi ji naudot ir nuotraukyciu
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2009 11 09, 12:22)
siuo metu mane uzvalde garderobines paieskos

.
grazus daikciukai, sunku pries juos atsilaikyt

Mes viena tokia garderobine (dekoras kuklesnis nei nuotraukose, bet irgi grazus) isigijom, bet kazkaip nepritaikom - ir vienaip pastatem, ir kitaip - musu seimynai, ypac ziema, ji gaunasi per maza - netelpa musu visu palatai ir paltukai, o vietos nemazai uzima... Tai nebezinau, turbut toks daiktelis tinka labai dideliam hole, kur yra dar ir kitu vietu virsutiniams rubams pasikalbint ir susidet