Įkraunama...
Įkraunama...

Tai, ko daugiau nepirksiu - 6

QUOTE(neZinanti @ 2009 04 01, 11:34)
nieka daugiau nepirksiu make up store seseliu, jie visai nesilaiko sad.gif

galbut nenaudoji makiazo pagrindo pries tai?? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(frea @ 2009 06 26, 18:20)

tai su pagrindu gerai laikosi ir pigiausi šešėliai mirksiukas.gif iš serijos "kam mokėti brangiau" (jei be pagrindo nesilaiko) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(frea @ 2009 06 26, 18:20)

Bent as tokios noumones, kad seselis turetu laikytis ir be pagrindo. Gal ne taip gerai, gal ne taip ryskiai, bet laikytis turi.

Man buvo, kad ir be pagrindo, ir su pagrindu keli seseliai visiskai nelaike (maximum 10min matesi spalva, o po to tik uzuomenos, kas kazkas kazkada buvo).
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 06 26, 18:44)
Bent as tokios noumones, kad seselis turetu laikytis ir be pagrindo. Gal ne taip gerai, gal ne taip ryskiai, bet laikytis turi.

Man buvo, kad ir be pagrindo, ir su pagrindu keli seseliai visiskai nelaike (maximum 10min matesi spalva, o po to tik uzuomenos, kas kazkas kazkada buvo).

visikai pritariu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 06 16, 12:33)
gal greiciausiai pagal firmas. arba jau n metu perku tas pacias, isbandytas priemones. ir nezadu keisti.

Chm.. o tai oda nepripranta? g.gif Ne sman pvz oda ir plaukai per kokius kelis metus pripranta, ir mėg nemėgus, tenka keist į naujus. Kžkada pvz buvo L'oreal Profesional patys geriausi šampūnai, bet ką- keli metai ir nebeveikia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(neZinanti @ 2009 04 01, 10:34)
nieka daugiau nepirksiu make up store seseliu, jie visai nesilaiko sad.gif

As irgi unsure.gif Man net su pagrindu subegti sugeba doh.gif
Atsakyti
niekada nepirksiu artdeco seseliu - nei laikosi, nei spalva normali, visada zymiai blankesne negu indelyje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 06 28, 10:16)
niekada nepirksiu artdeco seseliu - nei laikosi, nei spalva normali, visada zymiai blankesne negu indelyje doh.gif

Va sitie tai blogis doh.gif O dar kaip tycia ilgai rinkausi parduotuveje spalvas, laukiau kol atsiras norima dezute, tai buvo labai islauktas pirkinys ir dar labiau nusivilta juo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 06 28, 15:09)
Va sitie tai blogis  doh.gif O dar kaip tycia ilgai rinkausi parduotuveje spalvas, laukiau kol atsiras norima dezute, tai buvo labai islauktas pirkinys ir dar labiau nusivilta juo  verysad.gif

O man Artdeco seseliai labai patinka,turiu du violetinius atspalvius ir du pilkus tai graziai dengiasi ir spalvytes ryskios,aisku dienos pabaigoje truputi subega i rauksleles,bet man cia visi seseliai taip doh.gif
Atsakyti
nepirksiu "Meta" dilgeliu ekstrakto.. kvapas zudantis doh.gif
manu nepirksiu ir Logona Mediterran kuno losjono.. g.gif seip visai neblogas, bet yra labiau patinkanciu..
Atsakyti
As irgi nebepirksiu artdeco seseliu tepk netepes spalvos neisgausi schmoll.gif be pagrindo tai visiskai nesilaiko doh.gif siaip man artdeco kosmetika labai patinka,bet seseliai ne gun_bandana.gif
Atsakyti
o man labai patinka artdeco seseliai ax.gif pilna dezute 10 vietu turiu, deja per kelione sulauziau doh.gif tai dabar dangtelis atskirai dugnas atskirai blush2.gif
Atsakyti