Įkraunama...
Įkraunama...

Tai, ko daugiau nepirksiu - 6

QUOTE(prieblanda @ 2009 06 11, 13:35)
kaip tik toks nesišluostymas ir sausina odą  ax.gif

g.gif susimasciau, nes niekada tokio argumento negirdejau, tik priesingus. reikes atidziau savo kailiuka stebet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ligita8352 @ 2009 06 11, 17:59)
g.gif  susimasciau, nes niekada tokio argumento negirdejau, tik priesingus. reikes atidziau savo kailiuka stebet  smile.gif

Tikrai taip - juk esme yra, kad sausina vanduo, tai kai ji nusluostot, jis dingsta greitai nuo odos, o kai laukiat kol pats nudzius, tai jis ilgai uzsibuna ir dziovina oda. Siaip as kartais megstu pasitept kuna aliejuku pries dusa (arba su duso zele maisau aliejuka), tai issimaudzius odyte nebuna sausa thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Niekada daugiau nepirksiu Pupa vidurinio tušo. Teplioja, nubyra, musės kojas padaro doh.gif ir niekaip neina man su juo gražiai pasidažyt, sulipina blakstienas.
Atsakyti
QUOTE(zogu @ 2009 04 13, 10:01)
Niekada nebepirksiu Maybelline Lash Stiletto, visiskai neilgina blakstienu, o dar jas sukibina, vienu zodziu blogis  verysad.gif

mat kaip... tikrai nustebino, nes as situo tusu atsidziaugt negaliu bigsmile.gif blakstienu gal ir neilgina, bet labiausiai patinka tai, kad ju nesulipina, perbraukus pirstais net neatrodo, kad tusu padazytos, ir nenubyra... va Max Factor tusu tai jau atsikandau doh.gif bandziau ju be skaiciaus (vis nauji kazkuo suvilioja blush2.gif ), bet nepatiko nei vienas. sekanti karta pasirodzius naujam ju tusui turbut reiks sau per rankas suduoti, kad ir vel nenusipirkciau biggrin.gif
dar TBS mineraline pudra ne stebuklas... nepatinka, kad ji tokia sausa, kol sepeteli dengi, tai debesys tos pudros kyla doh.gif maskuoja irgi netobulai... vienintelis pliusas - graziai sulygina odos spalva, ir pavyko rasti puikiai tinkanti atspalvi smile.gif
Atsakyti
kazkaip pastaruoju metu nebeperku sudu. todel ir gailetis nereikia.
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 06 16, 11:20)
kazkaip pastaruoju metu nebeperku sudu. todel ir gailetis nereikia.

o gal dar pasakytumėte, kaip atskiriate - šūdas, ar ne šūdas? pagal kainą? tipo, jei brangus, tai jau ir ne šūdas?
Atsakyti
QUOTE(celo.fanai @ 2009 06 16, 10:51)
o gal dar pasakytumėte, kaip atskiriate  - šūdas, ar ne šūdas? pagal kainą? tipo, jei brangus, tai jau ir ne šūdas?

gal greiciausiai pagal firmas. arba jau n metu perku tas pacias, isbandytas priemones. ir nezadu keisti.
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 06 16, 12:33)
gal greiciausiai pagal firmas. arba jau n metu perku tas pacias, isbandytas priemones. ir nezadu keisti.

keistas atsakymas g.gif juk ir ta pati firma gali tureti tukstanti geru produktu ir kelis nevykusius. arba ne visi produktai, kuriu jus nenaudojate, yra s... tam ir temele yra, kad pasidalint, kokie pirkinukai ir kodel nenusiseke.
Atsakyti
QUOTE(nezaidziu @ 2009 06 15, 15:37)
mat kaip... tikrai nustebino, nes as situo tusu atsidziaugt negaliu  bigsmile.gif  blakstienu gal ir neilgina, bet labiausiai patinka tai, kad ju nesulipina, perbraukus pirstais net neatrodo, kad tusu padazytos, ir nenubyra... va Max Factor tusu tai jau atsikandau  doh.gif  bandziau ju be skaiciaus (vis nauji kazkuo suvilioja  blush2.gif ), bet nepatiko nei vienas. sekanti karta pasirodzius naujam ju tusui turbut reiks sau per rankas suduoti, kad ir vel nenusipirkciau  biggrin.gif

ghm g.gif O va man Maxfactor'iai - naujas atradimas - aciu sesutei! 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 06 16, 12:33)

ech, suer, kai žinai, ko reikia, ir nereik blaškytis.. gal ir aš kada nors atsirinksiu pagaliau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(celo.fanai @ 2009 06 16, 14:47)
ech, suer, kai žinai, ko reikia, ir nereik blaškytis.. gal ir aš kada nors atsirinksiu pagaliau  doh.gif

esu jau daug ka atsirinkus..bet po kiek laiko atsibosta ta pati, per ta pati pirkti,bet vistiek perku,nes nesinori islaidaut ant nezinomo gaminio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2009 06 16, 11:39)
ghm g.gif  O va man Maxfactor'iai - naujas atradimas - aciu sesutei! 4u.gif

nu va, ir neina taip vienareiksmiskai nuspresti, ar priemone gera, ar ne ax.gif

man tai jie nepatinka del to, kad labai jau nenutaraliai storina blakstienas... perbrauki viena karta sepeteliu, ir blakstienos tampa baisinio storio doh.gif o nuo paskutinio (2000 Callories ar kazkaip panasiai vadinosi), tai visa dienos kazkokios lipnios blakstienos budavo... nu va, pasibedavojau biggrin.gif
Atsakyti