QUOTE(prieblanda @ 2009 06 11, 13:35)
QUOTE(ligita8352 @ 2009 06 11, 17:59)
Tikrai taip - juk esme yra, kad sausina vanduo, tai kai ji nusluostot, jis dingsta greitai nuo odos, o kai laukiat kol pats nudzius, tai jis ilgai uzsibuna ir dziovina oda. Siaip as kartais megstu pasitept kuna aliejuku pries dusa (arba su duso zele maisau aliejuka), tai issimaudzius odyte nebuna sausa

Niekada daugiau nepirksiu Pupa vidurinio tušo. Teplioja, nubyra, musės kojas padaro
QUOTE(zogu @ 2009 04 13, 10:01)
Niekada nebepirksiu Maybelline Lash Stiletto, visiskai neilgina blakstienu, o dar jas sukibina, vienu zodziu blogis 
mat kaip... tikrai nustebino, nes as situo tusu atsidziaugt negaliu
dar TBS mineraline pudra ne stebuklas... nepatinka, kad ji tokia sausa, kol sepeteli dengi, tai debesys tos pudros kyla
QUOTE(olialiaa @ 2009 06 16, 11:20)
kazkaip pastaruoju metu nebeperku sudu. todel ir gailetis nereikia.
o gal dar pasakytumėte, kaip atskiriate - šūdas, ar ne šūdas? pagal kainą? tipo, jei brangus, tai jau ir ne šūdas?
QUOTE(celo.fanai @ 2009 06 16, 10:51)
o gal dar pasakytumėte, kaip atskiriate - šūdas, ar ne šūdas? pagal kainą? tipo, jei brangus, tai jau ir ne šūdas?
gal greiciausiai pagal firmas. arba jau n metu perku tas pacias, isbandytas priemones. ir nezadu keisti.
QUOTE(olialiaa @ 2009 06 16, 12:33)
gal greiciausiai pagal firmas. arba jau n metu perku tas pacias, isbandytas priemones. ir nezadu keisti.
keistas atsakymas
QUOTE(nezaidziu @ 2009 06 15, 15:37)
mat kaip... tikrai nustebino, nes as situo tusu atsidziaugt negaliu
blakstienu gal ir neilgina, bet labiausiai patinka tai, kad ju nesulipina, perbraukus pirstais net neatrodo, kad tusu padazytos, ir nenubyra... va Max Factor tusu tai jau atsikandau
bandziau ju be skaiciaus (vis nauji kazkuo suvilioja
), bet nepatiko nei vienas. sekanti karta pasirodzius naujam ju tusui turbut reiks sau per rankas suduoti, kad ir vel nenusipirkciau
ghm
QUOTE(olialiaa @ 2009 06 16, 12:33)
ech, suer, kai žinai, ko reikia, ir nereik blaškytis.. gal ir aš kada nors atsirinksiu pagaliau
QUOTE(celo.fanai @ 2009 06 16, 14:47)
ech, suer, kai žinai, ko reikia, ir nereik blaškytis.. gal ir aš kada nors atsirinksiu pagaliau 
esu jau daug ka atsirinkus..bet po kiek laiko atsibosta ta pati, per ta pati pirkti,bet vistiek perku,nes nesinori islaidaut ant nezinomo gaminio
QUOTE(Renatina @ 2009 06 16, 11:39)
nu va, ir neina taip vienareiksmiskai nuspresti, ar priemone gera, ar ne
man tai jie nepatinka del to, kad labai jau nenutaraliai storina blakstienas... perbrauki viena karta sepeteliu, ir blakstienos tampa baisinio storio