Įkraunama...
Įkraunama...

Tai, ko daugiau nepirksiu - 6

QUOTE(maximuz @ 2009 07 30, 14:49)
man atrodo syos gera produkcija

man irgi syoss nepatiko,apsunkina plauka,nera purus jie po sampuno ir kond. schmoll.gif bet gal netinkama serja sau paemiau,o tai buvo sampunas ir kondiske pazeistiems plaukams...siaip pas mane tik galiukai pazeisti,gal del to netiko..bet kazkaip antipatija tai produkcijai
Atsakyti
Snekant apie syoss sampunus, naudoju trecia bonka,bet jau atissakysiu.. siaip patiko purumo suteikiantis sampunas,plaukai purus, maziau riebalavosi,bet labai nuede plauku spalva schmoll.gif nusipirkau plauku spalva tausojanti,tai baiginejant pakuote galvos oda jautri pasidare.. kai issiplaunu net raudona buna doh.gif taigi rezultate- ieskosiu naujo sampuno ir prie sio nebegrisiu smile.gif
Atsakyti
Jei kam patinka, galiu sysoss sampuna ir kondicioneriu parduot biggrin.gif Neisnaudojau nei puses ir tikrai daugiau nenaudosiu. Pirma karta kai pabandziau, tai labai patiko, plaukuciai blizga, vaje vaje, bet dar po keleto kartu pastebejau, kad sis sampunas ziauriai sausina plauka schmoll.gif Na kaip sakant, kiekvienam savo, bet as jo daugiau niekada nenaudosiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 08 06, 23:40)
Reiketu patikslint kuriu konkreciai, nes ju juk ne vienos rusies yra. wink.gif Pagal aprasyma suprantu, kad 'Mythic', taip? Na sie man visiskai jokio efekto nedave, bet yra begale kitu rusiu, tai dvejus atsirinkus pasakiskai patinkanciu efektu  wub.gif O siaip gi neskit i isparduotuve, nupirks greitai wink.gif

Butent Mythic ax.gif
Atsakyti
Šampūnų ik 10lt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(olilove @ 2009 08 07, 13:03)
Jei kam patinka, galiu sysoss sampuna ir kondicioneriu parduot biggrin.gif  Neisnaudojau nei puses ir tikrai daugiau nenaudosiu. Pirma karta kai pabandziau, tai labai patiko, plaukuciai blizga, vaje vaje, bet dar po keleto kartu pastebejau, kad sis sampunas ziauriai sausina plauka schmoll.gif Na kaip sakant, kiekvienam savo, bet as jo daugiau niekada nenaudosiu schmoll.gif

O as isvis situo sampunu nesigundyciau, man atrodo, kad cia eilinis sampunas ale pantene, tik tiek kad parasyta skambus "professional" zodis, ir keliais litais pakelta kaina g.gif
o jei jei reiktu rinktis sampuna ~10 lt, jauciu naudociau himalaya arba margarita g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 11 rugpjūčio 2009 - 10:37
Dove dušo gelio: žiauriai sausina, o reklamuojas koks fainas ir t.t.

Oversa žalio nagų lako valiklio:dvokia klaikiai. Pasigailėjau pirkus jį vietoj savo mylimo Sally Hansen.

Atsakyti
lietuviskos kosmetikos - niekas netiko. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 08 11, 18:29)

Oversa žalio nagų lako valiklio:dvokia klaikiai. Pasigailėjau pirkus jį vietoj savo mylimo Sally Hansen.

as irgi turiu oversa zalia ... is koto vercia karsta.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 11 rugpjūčio 2009 - 18:29
QUOTE(jadzka @ 2009 08 11, 18:29)
Dove dušo gelio: žiauriai sausina, o reklamuojas koks fainas ir t.t.

QUOTE(Eveliina @ 2009 08 11, 19:29)
as irgi turiu oversa zalia ... is koto vercia  karsta.gif  schmoll.gif

kokios jūs jautrios biggrin.gif man tai normaliai biggrin.gif

pagyriau, bet matyt teks įtraukti į "daugiau nepirksiu" sąrašą Down Under Naturals Nude šampūną, nes nuo jo IRGI niežti galvą doh.gif galvojau, kad gal nemoku išplauti šampūno, bet deja ne.
Atsakyti
Labai nekokie Margaritos kremai veidui
CD iconic tusas akims - po 10 min. dazymo akys vis tiek kaip nedazytos
Lancome juicy tubes - klijuoja lupas

Atsakyti
Rasos ružavos serijos priemonių. Pradžioje nieko (nei blogo, nei gero), po kelių dienų toks kvapas bjaurus doh.gif
Atsakyti