Įkraunama...
Įkraunama...

Tai, ko daugiau nepirksiu - 6

QUOTE(diamondness @ 2009 08 17, 18:11)
drinks_cheers.gif Man taip pat patikdavo,labai slidus plaukai likdavo ir lengvai issisukuodavo rolleyes.gif  Na bet butent sviesiem plaukam ir nesu vienintelio turbut bandziusi g.gif

O ta sviesiams kur dazytiems sruogelemis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 08 17, 19:41)
O ta sviesiams kur dazytiems sruogelemis?  blush2.gif

Nu jo,to su ruzavu burbuliuku nesu banzius ir grynai kur blond plaukam blush2.gif Tai 2 nesu bandzius vadinasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 08 18, 19:20)
Nu jo,to su ruzavu burbuliuku nesu banzius ir grynai kur blond plaukam blush2.gif Tai 2 nesu bandzius vadinasi blush2.gif

Man atrodo esu bandziusi abu, patiko smile.gif
Atsakyti
Niekada nepirksiu margaritos drekinamojo kremo schmoll.gif Visai nepatiko mano odai o jau kvapas tai patyliu doh.gif
Atsakyti
user posted image

ziauriai riebina plaukus doh.gif pasipurskus juo pirma karta teko antra karta plauti galva, nes plaukai atrode kaip savaite vandens su sampunu nemate unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aura88 @ 2009 08 19, 18:00)
Niekada nepirksiu margaritos drekinamojo kremo schmoll.gif  Visai nepatiko mano odai o jau kvapas tai patyliu doh.gif

Tai kad kvapas kaip visu kremu biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aura88 @ 2009 08 19, 19:00)
Niekada nepirksiu margaritos drekinamojo kremo schmoll.gif  Visai nepatiko mano odai o jau kvapas tai patyliu doh.gif

O riebus tas kremas ar toks lengvas? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Juoko ašara @ 2009 08 23, 09:31)
user posted image
ziauriai riebina plaukus doh.gif pasipurskus juo pirma karta teko antra karta plauti galva, nes plaukai atrode kaip savaite vandens su sampunu nemate unsure.gif

O cia turbut man vienas is geriausiu dalyku,kuriuos esu turejus plaukam wub.gif Ir visai neriebina,gal del to kad mano plaukai nesusiriebaluoja ir be nieko greitai(anksciau jau kita diena riebaluoti budavo,bet kai plaukus atpratinau nuo plovimo kiekviena diena ir plaunu kas 3,tai ir svarus islieka 3-gubai ilgesni laika) rolleyes.gif Vienzo turbut plaukai musu skirtingi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 08 23, 13:57)
O cia turbut man vienas is geriausiu dalyku,kuriuos esu turejus plaukam wub.gif Ir visai neriebina,gal del to kad mano plaukai nesusiriebaluoja ir be nieko greitai(anksciau jau kita diena riebaluoti budavo,bet kai plaukus atpratinau nuo plovimo kiekviena diena ir plaunu kas 3,tai ir svarus islieka 3-gubai ilgesni laika) rolleyes.gif Vienzo turbut plaukai musu skirtingi cool.gif

na mano galai tai labai sausi, nes cheminis sudetas. kazkaip keista g.gif bet faktas, kad jis man tikrai netinka unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoko ašara: 23 rugpjūčio 2009 - 14:24
QUOTE(Juoko ašara @ 2009 08 23, 16:24)
na mano galai tai labai sausi, nes cheminis sudetas. kazkaip keista g.gif  bet faktas, kad jis man tikrai netinka unsure.gif

O as dar paliginus tai laaabai daug pripurskiu biggrin.gif
Atsakyti
Sephora seseliu primerio, nieko gero nelaiko, subega i rauksleles seseliai g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 08 23, 09:56)
Tai kad kvapas kaip visu kremu  biggrin.gif  ax.gif

Niu kad ne... nuo to kvapo man bloga darosi.... Pabandymui nusipirkau as ta krema nes manasis baigesi, o kazkas buvo sakes kad margaritos labai geri kremai. Nusipirkau drekinamaji su ozkos pienu berods..... tai vaje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aura88 @ 2009 08 24, 11:23)
Niu kad ne... nuo to kvapo man bloga darosi.... Pabandymui nusipirkau as ta krema nes manasis baigesi, o kazkas buvo sakes kad margaritos labai geri kremai. Nusipirkau drekinamaji su ozkos pienu berods..... tai vaje  doh.gif

aš tai turiu Margaritos gavinamąjį kremą-gelį su agurkais, tai labai patinka ir tikrai dar pirksiu, kai pasibaigs, nes ilgai grojantis, nors ir maniau, kad mažai čia toj dėžutėj kremuko... 4u.gif
Atsakyti