Įkraunama...
Įkraunama...

Tai, ko daugiau nepirksiu - 6

belaton akiu seseliu doh.gif
nivea apsauganti grama nuo karscio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 08 27, 21:56)
Kuo Nivea neitiko?  blink.gif seip tas Soft ir melynas yra pripazinti gerais kremais  4u.gif

Man jis perriebus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylima žmona @ 2009 08 28, 18:45)
Man jis perriebus. ax.gif

A.. tai nebent del to 4u.gif nes seip jo ir sudetis gera ir seip kaip kremas geras 4u.gif pagal tokia kaina
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 08 27, 16:54)
Apie purskiama kondicionieriu dauguma giria tik kvapa,arba,kad  lengviau isisukuoti,tai gal uztektu glisskur? negi moket verta uz kvapa 40lt? g.gif

QUOTE(mylima žmona @ 2009 08 27, 20:42)
Dilgelyt  labai gerai paraše. Yra geras tik kvapas. Man nepatiko dažytų plaukų priemonės.
Nesuteikia blizgesio ir plaukų spalva neryškėja. Geriau O‘Rising, KAARAL, Shisheido.

aciu jums, sutaupet man 30 litu biggrin.gif
Atsakyti
glis kur kaukes rudiems plaukams - sudas. plaukai siurkstus, neissukuojami, kaip kakzokia plevele aptraukti.

Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 08 28, 19:03)
A.. tai nebent del to  4u.gif nes seip jo ir sudetis gera ir seip kaip kremas geras  4u.gif pagal tokia kaina

sudetis gera? o sudetyje kartais nera antroje vioetoje PETROLATUM? g.gif atrodo as ziurejau sudeti ir jinai man tragiska pasirode... gal klystu. bet jau vien del petrolatum nepirkciau to kremo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 08 29, 11:27)
sudetis gera? o sudetyje kartais nera antroje vioetoje PETROLATUM?  g.gif  atrodo as ziurejau sudeti ir jinai man tragiska pasirode... gal klystu. bet jau vien del petrolatum nepirkciau to kremo  schmoll.gif

O apie kuri krema Nivea jus tamsta butent snekat? 4u.gif nes to kur as turiu, o snekejau butent apie MELYNA Nivea, ta seniausia krema tai ten IS VIS nera to petrolatum 4u.gif ir jis is vis yra BE KONSERVANTU smile.gif Sudetis: Aqua, Paraffinum Liquidum, Cera Microristallina, Glycerin, Lanolin Alcohol, Paraffin, Panthenol, Decyl Oleate, Octyldodecanol, Aluminum Stearates, Citric Acid, Magnesium Sulfate, Magnesium Stearate, Parfum, Limonene, Geraniol, Hydroxycitronellal, Linlool, Citronellol, Benzyl Benzoate, Cinnamyl Alcohol. Tai turbut klystat drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 08 29, 13:41)
O apie kuri krema Nivea jus tamsta butent snekat?  4u.gif nes to kur as turiu, o snekejau butent apie MELYNA Nivea, ta seniausia krema tai ten IS VIS nera to petrolatum 4u.gif ir jis is vis yra BE KONSERVANTU  smile.gif Sudetis: Aqua, Paraffinum Liquidum, Cera Microristallina, Glycerin, Lanolin Alcohol, Paraffin, Panthenol, Decyl Oleate, Octyldodecanol, Aluminum Stearates, Citric Acid, Magnesium Sulfate, Magnesium Stearate, Parfum, Limonene, Geraniol, Hydroxycitronellal, Linlool, Citronellol, Benzyl Benzoate, Cinnamyl Alcohol. Tai turbut klystat  drinks_cheers.gif

jazau jazau doh.gif tai kas iš to kad nėra konservantų, jei padarytas naftos atliekų pagrindu doh.gif parafinum liquidum yra vienas iš 10 pačių pavojingiausių cheminių elementų...
Papildyta:
QUOTE(Eve-line @ 2009 08 29, 12:27)
sudetis gera? o sudetyje kartais nera antroje vioetoje PETROLATUM?  g.gif  atrodo as ziurejau sudeti ir jinai man tragiska pasirode... gal klystu. bet jau vien del petrolatum nepirkciau to kremo  schmoll.gif

tikrai tragiška drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 08 29, 12:41)
O apie kuri krema Nivea jus tamsta butent snekat?  4u.gif nes to kur as turiu, o snekejau butent apie MELYNA Nivea, ta seniausia krema tai ten IS VIS nera to petrolatum 4u.gif ir jis is vis yra BE KONSERVANTU  smile.gif Sudetis: Aqua, Paraffinum Liquidum, Cera Microristallina, Glycerin, Lanolin Alcohol, Paraffin, Panthenol, Decyl Oleate, Octyldodecanol, Aluminum Stearates, Citric Acid, Magnesium Sulfate, Magnesium Stearate, Parfum, Limonene, Geraniol, Hydroxycitronellal, Linlool, Citronellol, Benzyl Benzoate, Cinnamyl Alcohol. Tai turbut klystat  drinks_cheers.gif

jo jo, apie si ir kalbejau... Petrolatum=paraffinum=mineral oil.... blogis...
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2009 08 29, 14:05)
jazau jazau  doh.gif tai kas iš to kad nėra konservantų, jei padarytas naftos atliekų pagrindu  doh.gif parafinum liquidum yra vienas iš 10 pačių pavojingiausių cheminių elementų...
tikrai tragiška  drinks_cheers.gif

Jazau jazau.. tai prasom parasyt sudeti savo kremo kuri naudoji..pazesim ar ten viskas taip grazu 4u.gif o kitas dalykas, tai paaiskink man prasau kodel tada sita krema, jei jis toks blogas ir t.t rekomenduoja dermatologai?
Atsakyti
As labai nepatenkinta veido kremu Nivea natural beauty, o jau tiek reklamos buvo doh.gif
veida padengia kazkokiais smulkiais blizguciais ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(barbija @ 2009 08 30, 12:48)
As labai nepatenkinta veido kremu Nivea natural beauty, o jau tiek reklamos buvo  doh.gif
veida padengia kazkokiais smulkiais blizguciais ir tiek...

Man butent sitas irgi nlb patiko.. per mazai drekinimo man buvo.. bet drauge nusipirko ir labai patenkinta.. smile.gif
Atsakyti