Įkraunama...
Įkraunama...

Tai, ko daugiau nepirksiu - 6

QUOTE(Krisanta @ 2009 11 21, 14:26)
GARNIER skin naturals/body sensitive
Drėkinamasis atkuriamasis pienelis sausai ir jautriai odai...

Visiškai nedrėkina, o odos būklė pablogėjo, šlaunis išbėrė kietais spuogeliais ... Pirkau nes buvo akcija, bet daugiau iš šios firmos ir šios serijos produktų nepirksiu...

http://cgi.ebay.com....em=120461434708

Aš irgi turiu tokį pienelį, gavau droge kaip dovaną, nes pirkau už nemažą sumą. Pritariu, kad pienelis tikras Š.. Nors garnier produkcijos ir taip nepirkdavau, bet šitas pienelis mane visiškai nuvylė. Atrodo, kad ir kiti produktai tokie patys Š... Odos nedrėkina visiškai, netgi traukia. Parašyta, kad bekvapis, o iš tiesų turi kažkokią erzinančią smarvę, kažkoks kaip lipalas.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 11 21, 12:41)
Sunaudojau Loreal plauku laka..
user posted image
Neatlieka savo funkcijos,nors turetu but smarkiai fiksuojantis,deja fiksacijos mazai is jo ir per blogesni ora vejas nesunkiai mano plaukiukus patarsydavo.. cool.gif Purumo irgi nesuteikia,nors turetu.

drinks_cheers.gif As irgi neseniai toki pabaigiau ir nieko gero kad pirkciau antra karta,kazi koki cia kita laka pabandyt kad fiksuotu suteiktu purmo ir neapsunkintu plauku,noriu butent lako o ne purskiklio,reikia turbut is profesionaliu ziuret g.gif Dar turejau Got2be big volume laka tai labai apsunkindavo ir sulipindavo plaukus irgi daugiau nekartosiu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 26 lapkričio 2009 - 18:01
QUOTE(mimii @ 2009 11 16, 10:27)
pritariu del Neutrogenos lupu piestuko....  doh.gif  tiek vargo prisidariau, dabar niekaip neiseina atsatyt lupu dregmes...labai issausino, lupos serpetoja, lupinejasi, skilineja, traukia nuolat..  doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man tas pats buvo.. išgelbėjau padėtį su Weledos balzamu lūpoms ir dabar tik jį visada naudoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aneta85 @ 2009 10 31, 19:30)
Niekada nepirksiu Mary Kay seruma, zele ir lasjona spuogams gydyti. Nezinau kodel, bet man ne trupucio nepadejo. Nors 2 metus, kiekviena diena naudojau naudojau...

Na aš pirkausi Mary Kay rinkinuką spuogams gydyti kuris puikiai padėjo ir dar iki šiol kartais praverčia thumbup.gif Tai gal matyt individuoaliai kiekvienam skirtingai blush2.gif
Atsakyti
Nebepirksiu niekada NIVEA kremo, to mėlynam indely .. schmoll.gif kažkas baisaus, bentjau mano odai ... doh.gif o dar NIVEA makiažo valiklis toks yra, melynas buteliukas ... tai irgi baisiau nieko neesu turėjusi .. unsure.gif veidą susigadinau belenkiek, kol vėl atsitaisiau su visokiais š ... pribėrė veidą spuogais ir padarė tokį sausą, kad tik po kelių mėn. atsigavo oda ... verysad.gif ir šiaip, nelabai pasitikiu NIVEA firma ... nagų lakai lievi, tušai irgi nieko gero .. žodžiu, nieko gero šiame varde dar neatradau ax.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo secret_lover_: 13 gruodžio 2009 - 20:36
Nivea kremo,to riebaus,riebaus.Išmečiau lauk aš jį,nu ne kremas man jis,o kažkoks riebalas doh.gif
Atsakyti
Kanebo - Cream finish kreminės pudros (labai tiršta ir blogai dengia blink.gif );
Sally Hansen - problem cuticle remover (kvepia maloniai, bet savo funkcijos neatlieka schmoll.gif )
Atsakyti
QUOTE(Salkauske @ 2009 12 15, 02:29)
Nivea kremo,to riebaus,riebaus.Išmečiau lauk aš jį,nu ne kremas man jis,o kažkoks riebalas  doh.gif

kažin ar per šituos šalčius nepasigailėsit, nes aš jau jo beveik atsiprašiau, kad išpeikiau biggrin.gif nes labai gerai apsaugo jis nuo išsausėjimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(orile @ 2009 12 15, 21:42)
Kanebo - Cream finish kreminės pudros (labai tiršta ir blogai dengia  blink.gif );
Sally Hansen - problem cuticle remover (kvepia maloniai, bet savo funkcijos neatlieka  schmoll.gif )

sita Kanebo pudra labai gera,tirsta,nes sausai odai,o pasildzius tarp pirstu labai lengvai pasidengia,aisku,ji yra pilno maskavimo
Atsakyti
O as patarciau nepirkti Loreal'io raudono (nr. 505) lupu blizgesio, kur islieka 6 valandas, nes atrode, kad uzsitepiau naftos ant lupu. Toks dilgciojimas net buvo.
Bet kiti sios serijos blizgiai gan neblogi. Su blizguciais reik pirkti situos, kur 6 val islieka. =))
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 12 16, 13:15)
sita Kanebo pudra labai gera,tirsta,nes sausai odai,o pasildzius tarp pirstu labai lengvai pasidengia,aisku,ji yra pilno maskavimo

g.gif , sakot sausai odai. man konsultantė to neminėjo, o oda mišri ir net sakyčiau į riebumą. Vadinasi, čia bus ne pudra bloga, o konsultantė doh.gif
Atsakyti
Aquatonale drekinamaji veido krema - labai kemsa poras doh.gif
Atsakyti