Lady speed stick.

QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 20, 11:26)
bandau spet, kad rububs teplioja, nes bent jau as del sios priezasties jo nebeperku jau senokai
QUOTE(secret_lover_ @ 2009 12 13, 20:35)
Nebepirksiu niekada NIVEA kremo, to mėlynam indely ..
kažkas baisaus, bentjau mano odai ...
o dar NIVEA makiažo valiklis toks yra, melynas buteliukas ... tai irgi baisiau nieko neesu turėjusi ..
veidą susigadinau belenkiek, kol vėl atsitaisiau su visokiais š ... pribėrė veidą spuogais ir padarė tokį sausą, kad tik po kelių mėn. atsigavo oda ...
ir šiaip, nelabai pasitikiu NIVEA firma ... nagų lakai lievi, tušai irgi nieko gero .. žodžiu, nieko gero šiame varde dar neatradau

o man lupu vazelinai labai patinka

QUOTE(Jogurtine @ 2009 12 20, 03:17)
man jis irgi s.... zymiai geresnis Driclor

QUOTE(kucci_kucci @ 2009 12 20, 14:45)
bet tai ir palyginimas

QUOTE(prieblanda @ 2009 12 20, 15:45)
cia kaip kam

QUOTE(kucci_kucci @ 2009 12 20, 16:51)

Driclor naudojamas kas porą savaičių ir stabdo arba gana ženkliai mažina prakaitavimą. Ir jis ne dezodorantas, o pats tikriausias antiperspirantas.
kaip kam, o man tai skirtumas didelis tarp jų

QUOTE(Fabienne @ 2009 12 20, 14:31)
bandau spet, kad rububs teplioja, nes bent jau as del sios priezasties jo nebeperku jau senokai
as tokio zele pavidalo kur yra labao daug esu sunaudojusi, tai nepasakyciau, kad ypatingai rubus tepliojo

QUOTE(Krisanta @ 2009 11 21, 14:26)
GARNIER skin naturals/body sensitive
Drėkinamasis atkuriamasis pienelis sausai ir jautriai odai...
Visiškai nedrėkina, o odos būklė pablogėjo, šlaunis išbėrė kietais spuogeliais ... Pirkau nes buvo akcija, bet daugiau iš šios firmos ir šios serijos produktų nepirksiu...
Drėkinamasis atkuriamasis pienelis sausai ir jautriai odai...
Visiškai nedrėkina, o odos būklė pablogėjo, šlaunis išbėrė kietais spuogeliais ... Pirkau nes buvo akcija, bet daugiau iš šios firmos ir šios serijos produktų nepirksiu...

QUOTE(V*i*k*a @ 2010 01 07, 10:44)
as irgi