Įkraunama...
Įkraunama...

Tai, ko daugiau nepirksiu - 6

Lady speed stick. bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Jogurtine @ 2009 12 20, 04:17)

O kas blogai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 20, 11:26)
O kas blogai? biggrin.gif

bandau spet, kad rububs teplioja, nes bent jau as del sios priezasties jo nebeperku jau senokai
Atsakyti
QUOTE(secret_lover_ @ 2009 12 13, 20:35)
Nebepirksiu niekada NIVEA kremo, to mėlynam indely ..  schmoll.gif  kažkas baisaus, bentjau mano odai ...  doh.gif  o dar NIVEA makiažo valiklis toks yra, melynas buteliukas ... tai irgi baisiau nieko neesu turėjusi ..  unsure.gif  veidą susigadinau belenkiek, kol vėl atsitaisiau su visokiais š ... pribėrė veidą spuogais ir padarė tokį sausą, kad tik po kelių mėn. atsigavo oda ...  verysad.gif ir šiaip, nelabai pasitikiu NIVEA firma ... nagų lakai lievi, tušai irgi nieko gero .. žodžiu, nieko gero šiame varde dar neatradau  ax.gif  tongue.gif

o man lupu vazelinai labai patinka thumbup.gif

QUOTE(Jogurtine @ 2009 12 20, 03:17)

man jis irgi s.... zymiai geresnis Driclor smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2009 12 20, 14:45)
man jis irgi s.... zymiai geresnis Driclor  smile.gif

bet tai ir palyginimas blink.gif čia kaip zaporožietį su mersu lygint.
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 12 20, 15:45)
bet tai ir palyginimas  blink.gif  čia kaip zaporožietį su mersu lygint.

cia kaip kam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2009 12 20, 16:51)
cia kaip kam  mirksiukas.gif

biggrin.gif Lady speed stick, kaip ir kitais įprastais dezodorantais, teptis reikia kasdien, jie panaikina prakaito kvapą, bet praktiškai neįtakoja prakaitavimo (nebent kas super mažai prakaituoja).
Driclor naudojamas kas porą savaičių ir stabdo arba gana ženkliai mažina prakaitavimą. Ir jis ne dezodorantas, o pats tikriausias antiperspirantas.
kaip kam, o man tai skirtumas didelis tarp jų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabienne @ 2009 12 20, 14:31)
bandau spet, kad rububs teplioja, nes bent jau as del sios priezasties jo nebeperku jau senokai

as tokio zele pavidalo kur yra labao daug esu sunaudojusi, tai nepasakyciau, kad ypatingai rubus tepliojo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2009 11 21, 14:26)
GARNIER skin naturals/body sensitive
Drėkinamasis atkuriamasis pienelis sausai ir jautriai odai...

Visiškai nedrėkina, o odos būklė pablogėjo, šlaunis išbėrė kietais spuogeliais ... Pirkau nes buvo akcija, bet daugiau iš šios firmos ir šios serijos produktų nepirksiu...

blink.gif man tas pats buvo su šlaunimis, o ir drėkinimo nulis . žodžiu irgi sakau ne GARNIER protest.gif
Atsakyti
Niekada niekada daugiau jokios AVON produkcijos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2010 01 07, 10:44)
Niekada niekada daugiau jokios AVON produkcijos  schmoll.gif

as irgi drinks_cheers.gif
Atsakyti
V*i*k*a, Girl_not4_you, kodėl unsure.gif
Atsakyti