Įkraunama...
Įkraunama...

Tai, ko daugiau nepirksiu - 6

QUOTE(lady_m @ 2010 01 11, 16:42)
Deficitas  biggrin.gif

nebūtinai rolleyes.gif kai kurių prekių Eurokos mėgsta padėliot po porą vienetų, o vėl į salę atneša, kai pardavėja susiruošia arba kai užprašai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 01 11, 19:41)
nebūtinai  rolleyes.gif  kai kurių prekių Eurokos mėgsta padėliot po porą vienetų, o vėl į salę atneša, kai pardavėja susiruošia arba kai užprašai  doh.gif

tai čia kažkas panašaus, eilinį kartą ax.gif
Atsakyti
Nebepirksiu akiu tuso "Sarmoje". Nes tik nusiperku, pasidazau max savaite ir pradeda byreti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dušelė @ 2010 01 12, 13:01)
Nebepirksiu akiu tuso "Sarmoje". Nes tik nusiperku, pasidazau max savaite ir pradeda byreti  verysad.gif

kad daugkur ta pati problema. net užklijuotus tušus damos sugeba pralupt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 01 12, 15:09)
kad daugkur ta pati problema. net užklijuotus tušus damos sugeba pralupt  doh.gif

Pastebėjau, kad "Eurokos" "MF" tušai būna padėti prie kasų.
Atsakyti
Dove sampuno 2 in 1 - siaubas, atsirado pleiskanu blush2.gif
Atsakyti
"Garnier" akių makiažo valiklio, pasinaudojau akcija, nusipirkau, bet man nepatinka, nors rašo, kad atsparų vandeniui tušą nuvalo, bet man labiau tepa nei valo, nors ir kaip reikia, keletą sekundžių palaikau, nebrūžinu iškart blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Crystalic @ 2010 01 30, 11:12)
"Garnier" akių makiažo valiklio, pasinaudojau akcija, nusipirkau, bet man nepatinka, nors rašo, kad atsparų vandeniui tušą nuvalo, bet man labiau tepa nei valo, nors ir kaip reikia, keletą sekundžių palaikau, nebrūžinu iškart  blush2.gif

Atsparaus vandeniui tušo ir man nenuplauna. Bet paprastus, tai labai gerai nuvalo smile.gif Dabar naudoju abrikosų kauliukų aliejų makiažo valymui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 01 30, 16:41)
Atsparaus vandeniui tušo ir man nenuplauna. Bet paprastus, tai labai gerai nuvalo smile.gif Dabar naudoju abrikosų kauliukų aliejų makiažo valymui  thumbup.gif

ir kaip valo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2010 01 30, 17:21)
ir kaip valo? smile.gif

Aš irgi tokį naudoju, valo puikiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2010 01 30, 16:21)
ir kaip valo? smile.gif

Valo smile.gif Ir nekenkia akims, nes tai nerafinuotas aliejus smile.gif Dar veidą juo tepu, tai taip atsigavusi oda thumbup.gif
Atsakyti
O kur tokio aliejaus galima isigyti? ax.gif
Atsakyti