Įkraunama...
Įkraunama...

Tai, ko daugiau nepirksiu - 6

QUOTE(lady_m @ 2010 01 10, 12:23)
Galbūt, kita kart žinosiu  smile.gif

aš kažkaip dabar rūgštinių priemonių nenaudoju, laukiu kol nebus tokių šalčių, bijau savo odą dar labiau sujautrinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 01 10, 14:24)
aš kažkaip dabar rūgštinių priemonių nenaudoju, laukiu kol nebus tokių šalčių, bijau savo odą dar labiau sujautrinti  doh.gif

O kokia tavo oda? Mano tai mišri i riebuma linkusi, o šiuo šaltuoju metu tai taip išsausėjo, kad išvis toniko atsisakiau, nes jis dar labiau pasausina..Beje gal jau išbandei ta naująji toniką su rožėmis? Žvalgiausi šiandien Eurokose, bet nemačiau tokio, galvojau pasiimsiu jei su nuolaida bus, palaikysiu šiltesniems orams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2010 01 10, 21:26)
O kokia tavo oda? Mano tai mišri i riebuma linkusi, o šiuo šaltuoju metu tai taip išsausėjo, kad išvis toniko atsisakiau, nes jis dar labiau pasausina..Beje gal jau išbandei ta naująji toniką su rožėmis? Žvalgiausi šiandien Eurokose, bet nemačiau tokio, galvojau pasiimsiu jei su nuolaida bus, palaikysiu šiltesniems orams  smile.gif

mano irgi tokia pati, aš neatsisakiau toniko, kaip tik naudoju ir ryte ir vakare, man atgaivina odą ir geriau kremą priima oda po to ax.gif
išbandžiau jau savąjį su rožėm, labai patiko wub.gif toks švelnus, oda po jo kai susigėrė švelnutė tokia buvo, labai apsidžiaugiau pirkiniu, o kai ir kaina tokia tai išvis ax.gif ilgai jo man dar užteks, ir iki šiltų orų malyg, jau greitai pabaigsiu margaritos su alavijai ir pastoviai tą su rožėm naudosiu, bet nealergizuos tikrai, nes jau šiandien išbandžiau neatsilaikius biggrin.gif kadangi iš tokio didelio indo nepatogu naudot tai persipilsiu dalį į 150 ml kad būtų patogiau naudot, jeigu rasi tikrai patariu nusipirkt, nes jis man toks tikras tonikas, nei nuo jokių spuogų, be alkoholio švelnus taip atgaivina odą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2009 11 26, 18:50)
drinks_cheers.gif  As irgi neseniai toki pabaigiau ir nieko gero kad pirkciau antra karta,kazi koki cia kita laka pabandyt kad fiksuotu suteiktu purmo ir neapsunkintu plauku,noriu butent lako o ne purskiklio,reikia turbut is profesionaliu ziuret g.gif Dar turejau Got2be big volume laka tai labai apsunkindavo ir sulipindavo plaukus irgi daugiau nekartosiu schmoll.gif

na aš turiu ir laką ir putas thumbup.gif ir man tiesiog super. gal tu tiesiog tą laką purškei pernelyg arti plaukų?? kai purški per arti, tai tikrai siektiek lipina, o kai kai iš toliau, tai lako lašiukai labai fainai padengia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 01 10, 21:34)
mano irgi tokia pati, aš neatsisakiau toniko, kaip tik naudoju ir ryte ir vakare, man atgaivina odą ir geriau kremą priima oda po to  ax.gif
išbandžiau jau savąjį su rožėm, labai patiko  wub.gif  toks švelnus, oda po jo kai susigėrė švelnutė tokia buvo, labai apsidžiaugiau pirkiniu, o kai ir kaina tokia tai išvis  ax.gif  ilgai jo man dar užteks, ir iki šiltų orų malyg, jau greitai pabaigsiu margaritos su alavijai ir pastoviai tą su rožėm naudosiu, bet nealergizuos tikrai, nes jau šiandien išbandžiau neatsilaikius  biggrin.gif  kadangi iš tokio didelio indo nepatogu naudot tai persipilsiu dalį į 150 ml kad būtų patogiau naudot, jeigu rasi tikrai patariu nusipirkt, nes jis man toks tikras tonikas, nei nuo jokių spuogų, be alkoholio švelnus taip atgaivina odą  wub.gif

Na reiks ieškoti ryt dar kitame eurokose, gal bus smile.gif Jis būna padėtas prie visu kremuku, prausiklių ir pan? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lady_m @ 2010 01 10, 22:01)
Na reiks ieškoti ryt dar kitame eurokose, gal bus smile.gif Jis būna padėtas prie visu kremuku, prausiklių ir pan? 4u.gif

Ir kaip jo sudėtis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2010 01 10, 22:03)
Ir kaip jo sudėtis? smile.gif

jo, tik apačioj pačioj buvo, sunku pastebėt, bet kai aš pusvalandį rinkaus tai pastebėjau biggrin.gif sudėtis labai gera, na labai mažai tų visokių konservantų, tik pora, ir mažas kiekis, tik tiek, kad nesusigadintų per daug greit, o šiaip tai pagrindinės dalys vanduo ir damaskinių rožių ekstraktas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 01 11, 17:12)
jo, tik apačioj pačioj buvo, sunku pastebėt, bet kai aš pusvalandį rinkaus tai pastebėjau  biggrin.gif  sudėtis labai gera, na labai mažai tų visokių konservantų, tik pora, ir mažas kiekis, tik tiek, kad nesusigadintų per daug greit, o šiaip tai pagrindinės dalys vanduo ir damaskinių rožių ekstraktas  smile.gif

Ieškojau šiandien kitoje Eurokos ir vėl neradau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2010 01 11, 17:21)
Ieškojau šiandien kitoje Eurokos ir vėl neradau  doh.gif

tai ir pas mus vienas tebuvo likęs, tai pagriebiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 01 11, 17:33)
tai ir pas mus vienas tebuvo likęs, tai pagriebiau  ax.gif

Deficitas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pikta_teta @ 2010 01 10, 20:51)
na aš turiu  ir laką ir putas thumbup.gif  ir man tiesiog super. gal tu tiesiog tą laką purškei pernelyg arti plaukų?? kai purški per arti, tai tikrai siektiek lipina, o kai kai iš toliau, tai lako  lašiukai labai fainai padengia smile.gif

Na nepasakyciau,kad arti purskiau,mano plaukams sis lakas buvo tiesiog per sunkus,dabar naudoju Wellaflex tai daug labiau patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2010 01 11, 17:42)
Deficitas  biggrin.gif

tai kad geras daiktas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2009 04 07, 17:35)
Nebepirskiu maybelline geltonu ipakavimu tuso colossal.  4u.gif keliauja i siuksline biggrin.gif

man irgi nepatiko atidaviau draugei pas kuria savo blakstienos labai tankios ir ilgos. o man tai tik paspalvino nei ilgio nei tankio nedave
Atsakyti