QUOTE(lady_m @ 2010 01 10, 21:26)
O kokia tavo oda? Mano tai mišri i riebuma linkusi, o šiuo šaltuoju metu tai taip išsausėjo, kad išvis toniko atsisakiau, nes jis dar labiau pasausina..Beje gal jau išbandei ta naująji toniką su rožėmis? Žvalgiausi šiandien Eurokose, bet nemačiau tokio, galvojau pasiimsiu jei su nuolaida bus, palaikysiu šiltesniems orams
mano irgi tokia pati, aš neatsisakiau toniko, kaip tik naudoju ir ryte ir vakare, man atgaivina odą ir geriau kremą priima oda po to
išbandžiau jau savąjį su rožėm, labai patiko

toks švelnus, oda po jo kai susigėrė švelnutė tokia buvo, labai apsidžiaugiau pirkiniu, o kai ir kaina tokia tai išvis

ilgai jo man dar užteks, ir iki šiltų orų malyg, jau greitai pabaigsiu margaritos su alavijai ir pastoviai tą su rožėm naudosiu, bet nealergizuos tikrai, nes jau šiandien išbandžiau neatsilaikius

kadangi iš tokio didelio indo nepatogu naudot tai persipilsiu dalį į 150 ml kad būtų patogiau naudot, jeigu rasi tikrai patariu nusipirkt, nes jis man toks tikras tonikas, nei nuo jokių spuogų, be alkoholio švelnus taip atgaivina odą
82-->75,0-->70