Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XII

QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 04 21, 09:52)
o kas cia per tuteles ir kaip jas is ko daryti..
prasom placiau smile.gif

Mano gelvas popierius su baltom juostelėm gražiai atrodo, vakare galėsiu nufotkinti
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 04 21, 10:50)
jo ir as galvojau apie tas slapias grindis. bet cia vietoj nuspresiu. tuomet tuos burbulus pusim kai jaunieji gris i sventimo vieta.. paprasysiu, kad sveciai suformuoti takeli is abieju pusiu ir pustu jiems tuos burbuliukus smile.gif vaikiukai dar sirduciu konfeti pametys
o takelio gale lauks tevai su duona ir druska..
nu va toks vaizdinys man dabar stovi smile.gif nes jokiu malku skaldymu ir vaiku vystymo nebus..

labai sauniai sumastyta kad sveciai taip graziai pasitiktu.o nestovetu issizioje tevams uz nugaru thumbup.gif .oPas mus dar kai ptik bus raudonas kilimas nutiestas nuo masinu iki sales ax.gif .Irgi turetu gerai atrodyti rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutės wink.gif sėdžiu ir bandau pagal scemas darytis vestuvinį tortą (popierinį), bet nelabai suprantu kada jį išdalyti svečiams ir ką įdėti į vidų friends.gif
Atsakyti
Merginos atsiūskit kuri turit stalo kontraktą neberandu pas save.
jurgita@aboliutisauga.lt
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 04 21, 11:32)
Merginos atsiūskit kuri turit stalo kontraktą neberandu pas save.
jurgita@aboliutisauga.lt

isisunciau:)
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 04 21, 12:33)
isisunciau:)

ačiū
Atsakyti
Gal galetu kas patarti kiek pirslaism reiketu tureti saldainiu kolkas turime 7 kg.Galvoju gal jau ir pakaktu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muosee: 21 balandžio 2009 - 14:23
QUOTE(muosee @ 2009 04 21, 16:22)
Gal galetu kas patarti kiek pirslaism reiketu tureti saldainiu  kolkas turime 7 kg.Galvoju gal jau ir pakaktu g.gif

aš nežinau kiek turi turėti saldainių...Bet manau, kad ir pamergės turi turėti saldainių ir gal net po tortuką..Taigi ne viskas piršliams, Pvz. aš net nežadu rūpintis mašinų puošimu (jaunieji tegu arba pamergės) arba taurėm jauniesiems, tegu ir patys kažką padaro tongue.gif
Papildyta:
gal žinot kur Kaune įrištų gražiai seną suplyšusią vaikystės knygą? radau tokią mano ir brolio, ją mums skaitydavo mama. ir noriu padovanoti mamai, kai išlydėsim brolį iš namų.
Atsakyti
sweikos mielosios,ar galit man priminti kiek i kilograma telpa Exstros ar Fortunos saldainiu?kazkur rasete bet nerandu:( ir beje 7kg saldainiu manau tikrai per akis,na ziurint aisku kiek ir zmoniu vestuvese,bet as pati zadu pirkti iki 3kg nes zmoniu bus nelabai daug rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salibaba: 21 balandžio 2009 - 14:56
gal pasidalintumėte žodžiais pasitinkant su duona ir druska?
Aš dalinuosi labai gražia legenda apie moterį. Galima pakeitus pritaikyti tostui už moterį arba už vyrą ir moterį smile.gif
http://docs.google.c...=...22rgh&hl=en
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mandra Sandra: 21 balandžio 2009 - 15:03
QUOTE(muosee @ 2009 04 21, 15:22)
Gal galetu kas patarti kiek pirslaism reiketu tureti saldainiu  kolkas turime 7 kg.Galvoju gal jau ir pakaktu g.gif

manau kas sociai uzteks, nebent planuoji labai daug sveciu pavaisinti ir dar uztverimu sulaukti ..

as kol kas 2 kg proginiu turiu pasidariusi, manau dar 1 kg pasidarysiu ir uzteks smile.gif

Papildyta:
na as susivyniojusi esu 150 saldainiu, tai cia beveik 2 kg yra
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 04 21, 14:58)
gal pasidalintumėte žodžiais pasitinkant su duona ir druska?
Aš dalinuosi labai gražia legenda apie moterį. Galima pakeitus pritaikyti tostui už moterį arba už vyrą ir moterį smile.gif
http://docs.google.c...=...22rgh&hl=en

si ta turiu tik gal mazoka reiktu ka dadeti mirksiukas.gif
"vaikai priimkite is musu tris gyvenimo skonius; kad butumete SVEIKI,TURTINGI ir LAIMINGI.

Gal kas turite saldainiu popieriuku maketelius blush2.gif
Atsakyti