Labai grazios tutos ziedlapiams . o mes prie baznycios zadam barstyti ziedlapius , ryziusi ir centus . Teks ieskoti kokiu nors krepseliu
QUOTE(asta48 @ 2009 04 21, 11:30)
Sveikutės
sėdžiu ir bandau pagal scemas darytis vestuvinį tortą (popierinį), bet nelabai suprantu kada jį išdalyti svečiams ir ką įdėti į vidų 

Ir man tas pats rūpestis ramybės neduoda. Kilo mintis tą tortą panaudoti per svečių prisistatymą. Kiekvienas svečias pasako savo vardą, ryšį su jaunaisiais. Iš torto gabalėlio išsitraukia pasižadėjimo kortelę ir ją garsiai perskaito. Dar į tą torto gabalėlį su pasižadėjimo kortele įdėčiau ir vestuvinių saldainių, kad kiekvienam svečiui jų kliūtų.
Nežinau, ar tinkamai čia tą tortą panaudosiu. Laukiu kitų svočiučių nuomonės

Tiesa, kaip sekasi tuos gabalėlius lankstyti?
QUOTE(Vasarėlė @ 2009 04 21, 22:06)
Ir man tas pats rūpestis ramybės neduoda. Kilo mintis tą tortą panaudoti per svečių prisistatymą. Kiekvienas svečias pasako savo vardą, ryšį su jaunaisiais. Iš torto gabalėlio išsitraukia pasižadėjimo kortelę ir ją garsiai perskaito. Dar į tą torto gabalėlį su pasižadėjimo kortele įdėčiau ir vestuvinių saldainių, kad kiekvienam svečiui jų kliūtų.

as pasidarius esu tortus:)
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 04 21, 11:50)
jo ir as galvojau apie tas slapias grindis. bet cia vietoj nuspresiu. tuomet tuos burbulus pusim kai jaunieji gris i sventimo vieta.. paprasysiu, kad sveciai suformuoti takeli is abieju pusiu ir pustu jiems tuos burbuliukus
vaikiukai dar sirduciu konfeti pametys
o takelio gale lauks tevai su duona ir druska..
nu va toks vaizdinys man dabar stovi
nes jokiu malku skaldymu ir vaiku vystymo nebus..

o takelio gale lauks tevai su duona ir druska..
nu va toks vaizdinys man dabar stovi

kad šlapios tai nieko, bet kaip slidu paskui būna

apie burbulus tai nezinau net
siaip issiplauna - mano vaikai su jais vos ne kasdien turskiasi ir is visu rubu ussiplauna
kolkas nereko dar turet bedu su muilo burbulais
del grindu - tai jau taip, slidu bus jei gridys, mes uztai planuojam lauke, jei ten eis ir iseis 
o del tortuku tu popieriuniu tai man asmeniskai kazkaip prie stalo su prisitatymu nelabai... as galvoju pirma, kiek uztruks kol zmones issiardys? nu aisku, pirmu palauksit o paskui jau uzteks to laiko kol kiti prisistatines, bet tai kur det ta gabaliuka paskui? ar bus ant stalo tiek vietos? tie saldainiai ir ar juos taupyt? ar jau valgyt iskart? ir ar atsidaro taip graziai, kad paskui butu grazu o ne siaip siuksle?
nu as cia kaip nepatyrus, bet manau patyrusiu atsakymai butu naudingo ne tik man
as gal geriau jau atsisveikinant arba per koko pirslio karima ar per apdovanojima... nu nezinau net

o del tortuku tu popieriuniu tai man asmeniskai kazkaip prie stalo su prisitatymu nelabai... as galvoju pirma, kiek uztruks kol zmones issiardys? nu aisku, pirmu palauksit o paskui jau uzteks to laiko kol kiti prisistatines, bet tai kur det ta gabaliuka paskui? ar bus ant stalo tiek vietos? tie saldainiai ir ar juos taupyt? ar jau valgyt iskart? ir ar atsidaro taip graziai, kad paskui butu grazu o ne siaip siuksle?

as gal geriau jau atsisveikinant arba per koko pirslio karima ar per apdovanojima... nu nezinau net

QUOTE(pelze @ 2009 04 22, 01:10)
apie burbulus tai nezinau net
siaip issiplauna - mano vaikai su jais vos ne kasdien turskiasi ir is visu rubu ussiplauna
kolkas nereko dar turet bedu su muilo burbulais
del grindu - tai jau taip, slidu bus jei gridys, mes uztai planuojam lauke, jei ten eis ir iseis 
nu as cia kaip nepatyrus, bet manau patyrusiu atsakymai butu naudingo ne tik man

iš taftos, kurios dažniausiai yra vestuvinėm suknėm tikrai neišsiplauna

Labas rytukas,pas mane taip pat bus popierinis tortukas,ji zadu dalinti sveciams,tik pirma jtures prisistatyti,kas yra jauniesiems ir ka pazada gero jiems padaryti ateityje,o tortuko viduje loterijos bilietukas ir saldainis:)aciu svociutems uz tokia minti,cia ne as taip sugalvojau
o as galvoju per jaunuju valsa uzdegti bengaliskas zvakutes,ka jus i tai??

NAKTIBALDA labai grazi pagalvele ziedams.Kokia mazdaug jos kiana turetu buti?Galiu i AŽ 
o beje praleidau kazka ka zadate daryti su tais "tortukais"?

o beje praleidau kazka ka zadate daryti su tais "tortukais"?

QUOTE(Vasarėlė @ 2009 04 21, 23:06)

sveikute...pagaliau as ne viena rugpjucio 1d

kadangi musu vakariene bus viena diena ir velokai prasides...as tortuku popieriniu pavaisinsiu prie stalo...su pasizadejimais....o susipazine jau busim kelionej...
lankstymu zadu jau uzsiimti...nes pirslelis atostogauja...taj bus idarbintas

o del burbuliuku.... as masciau is baznycios isejusius jaunuosius jais pasitikti... balionu paleisti i dangu... viskas butu apvalu burbuliuota

Torto nedarysiu. Pažadų žaidimui susimaketavau korteles, vienoj pusėj su jaunųjų foto, kitojpusėj bus pažadas. Sutaupysim laiko, o ir šiukšlių nebus. Saldainius su padėka jaunoji šventės pabaigoj svečiams visiems išdalins. Akies krašteliu mačiau špargalkę, kur buvo tekstukas "Dėkojame, kad buvote su mumis". Man tai taip šilta atrodo.
Muilo burbulai lauke nelabai matosi. Ypač filmuotoj medžiagoj.
Muilo burbulai lauke nelabai matosi. Ypač filmuotoj medžiagoj.
aga del tu plemu ant sukniu ir as susimasciau, gal tuomet apsieisiu be burbulu...
jau geriau maziau, bet be problemu

labas rytas
aš ir tortuko jaučiu nedarysiu
apie 60 žmonių,tai koks tortas turi būt
prisistatymo nebus,nes vieni kitus beveik pažysta,o ir užtruktų labai ilgai

aš ir tortuko jaučiu nedarysiu