Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XII

Labai grazios tutos ziedlapiams . o mes prie baznycios zadam barstyti ziedlapius , ryziusi ir centus . Teks ieskoti kokiu nors krepseliu
Atsakyti
QUOTE(asta48 @ 2009 04 21, 11:30)
Sveikutės wink.gif sėdžiu ir bandau pagal scemas darytis vestuvinį tortą (popierinį), bet nelabai suprantu kada jį išdalyti svečiams ir ką įdėti į vidų friends.gif

Ir man tas pats rūpestis ramybės neduoda. Kilo mintis tą tortą panaudoti per svečių prisistatymą. Kiekvienas svečias pasako savo vardą, ryšį su jaunaisiais. Iš torto gabalėlio išsitraukia pasižadėjimo kortelę ir ją garsiai perskaito. Dar į tą torto gabalėlį su pasižadėjimo kortele įdėčiau ir vestuvinių saldainių, kad kiekvienam svečiui jų kliūtų.
Nežinau, ar tinkamai čia tą tortą panaudosiu. Laukiu kitų svočiučių nuomonės ax.gif

Tiesa, kaip sekasi tuos gabalėlius lankstyti?
Atsakyti
QUOTE(Vasarėlė @ 2009 04 21, 22:06)
Ir man tas pats rūpestis ramybės neduoda. Kilo mintis tą tortą panaudoti per svečių prisistatymą. Kiekvienas svečias pasako savo vardą,  ryšį su jaunaisiais. Iš torto gabalėlio išsitraukia pasižadėjimo kortelę ir ją garsiai perskaito. Dar į tą torto gabalėlį su pasižadėjimo kortele įdėčiau ir vestuvinių saldainių, kad kiekvienam svečiui jų kliūtų.
Nežinau, ar tinkamai čia tą tortą panaudosiu. Laukiu kitų svočiučių nuomonės  ax.gif

as pasidarius esu tortus:)
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 04 21, 11:50)
jo ir as galvojau apie tas slapias grindis. bet cia vietoj nuspresiu. tuomet tuos burbulus pusim kai jaunieji gris i sventimo vieta.. paprasysiu, kad sveciai suformuoti takeli is abieju pusiu ir pustu jiems tuos burbuliukus smile.gif vaikiukai dar sirduciu konfeti pametys
o takelio gale lauks tevai su duona ir druska..
nu va toks vaizdinys man dabar stovi smile.gif nes jokiu malku skaldymu ir vaiku vystymo nebus..

kad šlapios tai nieko, bet kaip slidu paskui būna doh.gif , jei nepasivalysit galit sulaukti ir nesmagių epizodų ax.gif , tiesiog sakau iš patirties rolleyes.gif , ir dar muilo burbulai neišsiplauna iš rūbų, ypač iš baltos suknelės, todėl patarčiau būti atidžiosm ir apsvarstyti visas už ir prieš galimybes 4u.gif
Atsakyti
apie burbulus tai nezinau net g.gif siaip issiplauna - mano vaikai su jais vos ne kasdien turskiasi ir is visu rubu ussiplauna g.gif kolkas nereko dar turet bedu su muilo burbulais schmoll.gif del grindu - tai jau taip, slidu bus jei gridys, mes uztai planuojam lauke, jei ten eis ir iseis smile.gif

o del tortuku tu popieriuniu tai man asmeniskai kazkaip prie stalo su prisitatymu nelabai... as galvoju pirma, kiek uztruks kol zmones issiardys? nu aisku, pirmu palauksit o paskui jau uzteks to laiko kol kiti prisistatines, bet tai kur det ta gabaliuka paskui? ar bus ant stalo tiek vietos? tie saldainiai ir ar juos taupyt? ar jau valgyt iskart? ir ar atsidaro taip graziai, kad paskui butu grazu o ne siaip siuksle? g.gif nu as cia kaip nepatyrus, bet manau patyrusiu atsakymai butu naudingo ne tik man thumbup.gif
as gal geriau jau atsisveikinant arba per koko pirslio karima ar per apdovanojima... nu nezinau net ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pelze @ 2009 04 22, 01:10)
apie burbulus tai nezinau net  g.gif  siaip issiplauna - mano vaikai su jais vos ne kasdien turskiasi ir is visu rubu ussiplauna g.gif  kolkas nereko dar turet bedu su muilo burbulais  schmoll.gif  del grindu - tai jau taip, slidu bus jei gridys, mes uztai planuojam lauke, jei ten eis ir iseis smile.gif

o del tortuku tu popieriuniu tai man asmeniskai kazkaip prie stalo su prisitatymu nelabai... as galvoju pirma, kiek uztruks kol zmones issiardys? nu aisku, pirmu palauksit o paskui jau uzteks to laiko kol kiti prisistatines, bet tai kur det ta gabaliuka paskui? ar bus ant stalo tiek vietos? tie saldainiai ir ar juos taupyt? ar jau valgyt iskart? ir ar atsidaro taip graziai, kad paskui butu grazu o ne siaip siuksle?  g.gif  nu as cia kaip nepatyrus, bet manau patyrusiu atsakymai butu naudingo ne tik man  thumbup.gif
as gal geriau jau atsisveikinant arba per koko pirslio karima ar per apdovanojima... nu nezinau net  ax.gif

iš taftos, kurios dažniausiai yra vestuvinėm suknėm tikrai neišsiplauna mirksiukas.gif , iš baltų rūbų taip pat , gal kiek dėkingesnis šifonas ir tiulis, ant kurio nieks nesimato šiaip jau biggrin.gif , žinau ką sakau 4u.gif , tiesiog jei nuotaka nuomojasi suknelę tai gali būt nemalonumų, nes kiti salonai labai stipriai baudžia už burbulus ax.gif , mano misija buvo paskyti ką žinau, ir tiek , o darys kaip kiekviena užsinorės biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytukas,pas mane taip pat bus popierinis tortukas,ji zadu dalinti sveciams,tik pirma jtures prisistatyti,kas yra jauniesiems ir ka pazada gero jiems padaryti ateityje,o tortuko viduje loterijos bilietukas ir saldainis:)aciu svociutems uz tokia minti,cia ne as taip sugalvojau biggrin.gif o as galvoju per jaunuju valsa uzdegti bengaliskas zvakutes,ka jus i tai?? g.gif
Atsakyti
NAKTIBALDA labai grazi pagalvele ziedams.Kokia mazdaug jos kiana turetu buti?Galiu i AŽ mirksiukas.gif

o beje praleidau kazka ka zadate daryti su tais "tortukais"? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muosee: 22 balandžio 2009 - 07:00
QUOTE(Vasarėlė @ 2009 04 21, 23:06)
Ir man tas pats rūpestis ramybės neduoda. Kilo mintis tą tortą panaudoti per svečių prisistatymą. Kiekvienas svečias pasako savo vardą,  ryšį su jaunaisiais. Iš torto gabalėlio išsitraukia pasižadėjimo kortelę ir ją garsiai perskaito. Dar į tą torto gabalėlį su pasižadėjimo kortele įdėčiau ir vestuvinių saldainių, kad kiekvienam svečiui jų kliūtų.
Nežinau, ar tinkamai čia tą tortą panaudosiu. Laukiu kitų svočiučių nuomonės  ax.gif

sveikute...pagaliau as ne viena rugpjucio 1d thumbup.gif
kadangi musu vakariene bus viena diena ir velokai prasides...as tortuku popieriniu pavaisinsiu prie stalo...su pasizadejimais....o susipazine jau busim kelionej...
lankstymu zadu jau uzsiimti...nes pirslelis atostogauja...taj bus idarbintas smile.gif

o del burbuliuku.... as masciau is baznycios isejusius jaunuosius jais pasitikti... balionu paleisti i dangu... viskas butu apvalu burbuliuota biggrin.gif bet jei liks jaunajai ar kt plemai ant sukneliu g.gif beda....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Romeniukas: 22 balandžio 2009 - 07:24
Torto nedarysiu. Pažadų žaidimui susimaketavau korteles, vienoj pusėj su jaunųjų foto, kitojpusėj bus pažadas. Sutaupysim laiko, o ir šiukšlių nebus. Saldainius su padėka jaunoji šventės pabaigoj svečiams visiems išdalins. Akies krašteliu mačiau špargalkę, kur buvo tekstukas "Dėkojame, kad buvote su mumis". Man tai taip šilta atrodo.
Muilo burbulai lauke nelabai matosi. Ypač filmuotoj medžiagoj.
Atsakyti
aga del tu plemu ant sukniu ir as susimasciau, gal tuomet apsieisiu be burbulu... smile.gif jau geriau maziau, bet be problemu smile.gif
Atsakyti
labas rytas ax.gif
aš ir tortuko jaučiu nedarysiu unsure.gif apie 60 žmonių,tai koks tortas turi būt doh.gif prisistatymo nebus,nes vieni kitus beveik pažysta,o ir užtruktų labai ilgai doh.gif
Atsakyti