Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus Gimdymo Namai - VGN (7tema)

QUOTE(astulka1 @ 2010 04 26, 14:32)
nu dar keleta klausimeliu: ar reikai vestis savo epiduros rinkini, ar ten jie turi - uzkuri reikai paskui sumoketi?
o einant gimdyti gal jie siulo savo kokiais chalatais aprenkti gimdyve, ar butinai jau ka apisrenksi pati - su tuo ir gimdysi?
ir dar: ar iskart atvaziavus paduoti sesutems leliasu rubelius vystyklus, sauskelnes... ar jei nepaduodi - jos aprengia ten kokiais savais?  ax.gif

Dabar kai gimdžiau, tai priėmime mane apžiūrėjo gydytojas, tepasakė persirenk ir išėjo. Niekas nieko nepasiūlė ligoninės, viską savo užsidėjau. Gimdžiau irgi su savo naktiniais, po visko persirengiau vėl gi savo švarius naktinius. Chalato man prireikė tik nueiti nuo priėmimo iki gimdyklos. Po to nusiėmiau, nes gimdyklose buvo labai karšta.
Leliaus drabužius reikia duoti, kai ateina jau iš skyriaus Jūsų pasiimt. Tai pat ir sauskelnes bei įklotus mamai. Jei nepaduodi, tai tikrai aprengs ligoninės drabužėliais, bet sauskelnes tikrai Jūsų turi būt. 4u.gif
O kas liečia tarimasi su gydytoju, tai čia kiekvieno asmeninis reikalas. Aš abu kartus tariausi su gydytoja ta pačia. Ji mano ginekologė yra jau daug metų. Man tiesiog daug ramiau kai ji šalia. Juk nuo force majeure niekas neapsagotas, tartasi su gydytoja ar ne. O moralinė aplinka su pažįstama gydytoja jau visai kitokia 4u.gif
Bet apie tarimasi su gydytojais yra atskira tema
http://www.supermama...howtopic=330895
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunflow: 26 balandžio 2010 - 14:34
Kai tik pagimdau savo reikia būtinai duot tai sauskelnes bei kojinytes. O po to jau tik savo rubelius reikia dėt. Atneša ten reklaminių dovanėlių, pampersų, kremukų ir pan. 4u.gif
Mamai nieko neduoda 4u.gif
Atsakyti
o kai ligonine aprengia leliuak savo drabuzeliais - uz juos nereikia moketi?
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2010 04 26, 16:57)
o kai ligonine aprengia leliuak savo drabuzeliais - uz juos nereikia moketi?

Nereikia smile.gif Musu stebukleli aprenge ligonines drabuziais. savo perrengem tada, kai patys norejome, niekas nereikalavo ju pakeist. Tik sauskelnes reikia iskart paduoti, taip pat ir vilnones kojines.
Atsakyti
QUOTE(geliuke @ 2010 04 26, 19:16)
Nereikia smile.gif Musu stebukleli aprenge ligonines drabuziais. savo perrengem tada, kai patys norejome, niekas nereikalavo ju pakeist. Tik sauskelnes reikia iskart paduoti, taip pat ir vilnones kojines.

nu supratau 4u.gif
Atsakyti
Laba panelytes,kurios jau pagimde VGN? toks klausimas iskyla,ar ten stato klizmas dabar?ar jau tik tos Microlax klizmutes uztenka? Dar jeigu i pacia gimdykla pasidejus tik vaikiukui kojinytes ir sauskelnes,tai uztenka,ar imesti ir sliauztinuka,ar aprengti savais galima palatoj jau pogimdyvinei? aciu:)
Atsakyti
QUOTE(luxe5 @ 2010 04 26, 19:49)
Laba panelytes,kurios jau pagimde VGN? toks klausimas iskyla,ar ten stato klizmas dabar?ar jau tik tos Microlax klizmutes uztenka? Dar jeigu i pacia gimdykla pasidejus tik vaikiukui kojinytes ir sauskelnes,tai uztenka,ar imesti ir sliauztinuka,ar aprengti savais galima palatoj jau pogimdyvinei? aciu:)

\Klizmų nestato. Dėl vaikiškų drabužėlių šnekėta paskutinius kelis puslapius 4u.gif
Atsakyti
Geriau pasiskambinti ir viska sužinoti tiesiogiai, o ne dalintis netikslia, ar pasenusia informacija. Ten dirbantys medikai patars, paaiškins, kaip pasielgti geriau ir kodėl.
Atsakyti
QUOTE(sunflow @ 2010 04 26, 15:27)
Dabar kai gimdžiau, tai priėmime mane apžiūrėjo gydytojas, tepasakė persirenk ir išėjo. Niekas nieko nepasiūlė ligoninės, viską savo užsidėjau. Gimdžiau irgi su savo naktiniais, po visko persirengiau vėl gi savo švarius naktinius. Chalato man prireikė tik nueiti nuo priėmimo iki gimdyklos. Po to nusiėmiau, nes gimdyklose buvo labai karšta.

e dabar tai kada? Del drabuziu VGN ka neduoda tu "erotiniu chalateliu" rolleyes.gif g.gif tai ka daryti ka man teks naktinius savo gadinti? g.gif
Papildyta:
QUOTE(RVJ @ 2010 04 26, 20:37)
Geriau pasiskambinti ir viska sužinoti tiesiogiai, o ne dalintis netikslia, ar pasenusia informacija. Ten dirbantys medikai patars, paaiškins, kaip pasielgti geriau ir kodėl.

O va čia irgi tiesa thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Daug kart gi rasyta, nebeduoda naktiniu ir chalatu. Reikia atvaziavus persirengt savais ir tada veda i gimdykla. Nu atvaziuosit plika, be savo, tai duos, bet siaip reikia savo turet.
Yra cia daug ir nepasenusios informacijos, as gimdziau pries kelis men. taip kad niekas nepasikeite iki dabar
Atsakyti
QUOTE(RVJ @ 2010 04 26, 20:37)

Labai įdomu kodėl skaitote šitą temą jei čia pateikiama netiksli ar pasenusi informacija g.gif O paskambinus į informaciją yra daug dalykų kurių tiesiog nepasakys telefonu, o mamytės iš savo patirties gali daug papasakoti. Jei jums buvo taip ir ne kitaip tai dar nereiškia, kad kitai mamytei buvo taip pat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nightmoon @ 2010 04 27, 09:28)
e dabar tai kada? Del drabuziu VGN ka neduoda tu "erotiniu chalateliu" rolleyes.gif  g.gif  tai ka daryti ka man teks naktinius savo gadinti?  g.gif
Papildyta:
O va čia irgi tiesa thumbup.gif  drinks_cheers.gif

pas mamyte po liniuote aiskiai parasyta kad dukrytei 15dienu, tai zodis dabar reiskia pries 15dienu. doh.gif

o kame jus sugadinsite savo nakinius??? as ju net neistepiau gimdydama.
gal Jus tada ir nescia nebukite, nes zinote susigadina figura atsiranda strijos, celiulitas ir t.t. , o paskui is tarpviete prasitampo plysta... mirksiukas.gif

o del pasenusios informacijos visos mes dalinames sviezia ir nepasenusia informacija, o jeigu kas ir gimde pries pora metu tai butinai pasako jog pries pora metu buvo taip ir anaip cool.gif
Atsakyti