Sveikos
Gimdžiau VGN prieš 12 dienelių su niekuo nesitarusi

papupliau pas akušerę Andželiką - super moteriškė

gydytojos nei vardo, nei pavardės nežinau, nes neprisistatė, o ir nežinau ką ji ten veikė, nes visam paradui vadovavo akušerė
Dėmesio gavau tikrai daug ir iš sesučių, jos budi po parą. Vaikų gydytojai irgi labai malonūs ir patys pasakoja kas ir kaip

Ginekologė, kuri apžiūrėjo prieš važiuojant namo irgi labai maloni. Vienintelė sanitarė pasitaikė pikta, jau kai vežė mane po gimdymo į palatą, tai kai įtrenkė į liftą

net seselė pradėjo atsiprašinėti

ir dar staigiai paspaudė mygtuką, kad vyras neįliptų kartu

gerai, kad maniškis mane greit susirado
Kas liečia vaistų pirkimų, tai manęs nieko neprašė atpirkti, o ir palučių jie turėjo, aš tik pati pasisiūliau savo vienkartines, nes buvau nusipirkusi, tai pasakė, jei turit galit savo naudoti, o atvažiavus į priimamajį paklausė ar turit savo chalatą, šlepetes ir naktinius (aiųku aš turėjau savo).
Dėl indų, tai reikėtų turėti savo puoduką, šakutę, peilį, šaukštelį ir šaukštą. Jei neturėsite - gausite stiklinę ir šaukštą. Maistas tikrai normalus - juk nereikia norėti restoraninio

beje, duoda daug košių
Koridoriai atremontuoti, dušai tuoletai taip pat

Beje remontai vyksta visu pajėgumu, tai poilsio mažai, bet kadangi aš gimdžiua penktadienio vėlyvą vakarą, o išrašė mus pirmadienį apie pietus, tai man pasisekė
Tai tiek trumpai, jei kas turit daugiau klausimų - kreipkitės