Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus Gimdymo Namai - VGN (7tema)

Busimos ir esamos mamytes padekit -nesuprantu pirmadieni kai ejau i VGN galvojau pasitikrint mokamai ar nemokamai mane ishvare sako eik jau tikrinom priesh savaite daugiau negalim. Apie kazka mokama net nekalbejo. Tai aš nesupratau ten mokamos paslaugos yra ar nera? gal man ne i konsultacini reikejo eiti o pas ginekologus? pro kitas duris???? man beda kad mano gine pasiplovus o as jaudinuos labi bus ar ne bus laiku beibis. sad.gif o sestadieniais ten prijama ar ne ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nightmoon @ 2010 05 07, 15:53)
Busimos ir esamos mamytes padekit -nesuprantu pirmadieni kai ejau i VGN galvojau pasitikrint mokamai ar nemokamai mane ishvare sako eik jau tikrinom priesh savaite daugiau negalim. Apie kazka mokama net nekalbejo. Tai aš nesupratau ten mokamos paslaugos yra ar nera? gal man ne i konsultacini reikejo eiti o pas ginekologus? pro kitas duris???? man beda kad mano gine pasiplovus o as jaudinuos labi bus ar ne bus laiku beibis. sad.gif o sestadieniais ten prijama ar ne ? unsure.gif

na sestadieni tai konsultacinis nedirba, o akuserinis priemimas dirba visa savaite ir visa para,bet ten tik ekstra atvejais priima.
Siaip tai tu geriau susitark su kuria nors gine is VGN ir ji tave tikrai priims. As ten vaikstau nuo 12 sav ir man visos ten malonios ir visos pagelbeja del visko. Uzsivesk ten kortele ir galesi eit kada tik tau reikes. Bet patariu pasiskaityt komentarus ir atsiliepimus apie VGN dirbancias gines ir pasiskambink, susitark del susitikimo ir vaziuok pirmadieni!
Atsakyti
QUOTE(ederi @ 2010 05 05, 17:04)
Aciu uz tiek daug informacijos  thumbup.gif

Sakyk, o kaip gimdei, ar su epiduru. O ir siaip kaip pats gimdymas ar neilgai truko? Saktino ar ne?

Aciu dar syki  drinks_cheers.gif

planavau su epidūru, bet sakė, kad greit pagimdysiu ir nepadarė - taip ir buvo mirksiukas.gif neskatino, bet vandenis nuleido mirksiukas.gif trečias gimdymas buvo lengviausias, o antras sunkiausias mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamytėEvelina: 08 gegužės 2010 - 12:42
QUOTE(Balabolka @ 2010 05 07, 16:14)
Uzsivesk ten kortele ir galesi eit kada tik tau reikes. Bet patariu pasiskaityt komentarus ir atsiliepimus apie VGN dirbancias gines ir pasiskambink, susitark del susitikimo ir vaziuok pirmadieni!

Cia kvaila klausima uzduosiu... blush2.gif Ka reiskia uzsivesti kortele, kaip tai vyksta, negi atvaziuoji ir pasakai "noriu cia lankyti, uzveskite kortele". cIa gal tik nuo nestumo pradzios galima, kai visa nestumą lankaisi, o kai jau i pabaiga, tas negalioja?

Kokios lovos yra pogimdyvinese palatose mokomose ir nemokamose? Negaliu miegoti ant gelelziniu, tada nemiegu visa nakti, nes skauda nugara:oh
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natalija*: 09 gegužės 2010 - 11:56
Merginos, o nesusitarus su daktaru ar įmanoma mokamą palatą gauti, nes kai gimdžiau prieš 1,5 metų tai "tipo" nebuvo laisvų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grazhke @ 2010 05 09, 16:43)
Merginos, o nesusitarus su daktaru ar įmanoma mokamą palatą gauti, nes kai gimdžiau prieš 1,5 metų tai "tipo" nebuvo laisvų?  smile.gif

Tikrai galima
Atsakyti
QUOTE(Natalija* @ 2010 05 09, 12:55)
Cia kvaila klausima uzduosiu... blush2.gif Ka reiskia uzsivesti kortele, kaip tai vyksta, negi atvaziuoji ir pasakai "noriu cia lankyti, uzveskite kortele". cIa gal tik nuo nestumo pradzios galima, kai visa nestumą lankaisi, o kai jau i pabaiga, tas negalioja?

Kokios lovos yra pogimdyvinese palatose mokomose ir nemokamose? Negaliu miegoti ant gelelziniu, tada nemiegu visa nakti, nes skauda nugara:oh

nera ne vieno kvailo klausimo, jei tu kazko nezinai, tai ir klausi smile.gif
Galima tikrai uzsivesti kortele. Bet kuriuo atveju pasakyk, kad nori nuo siol lankytis cia ir pas kuri pasirinkai gydytoja. Ir tau uzves nauja kortele. Nieko cia blogo ar neiprasto nebus. Pasakyk kad tavo gine isvaziavo ar nepatenkinta tu ja ar pan ir viskas. Tik pries eidama i konsultacini, butinai issirink gine. Viskas bus gerai!
Atsakyti
Antraji vaikeli gimdziau VGN. Personalas labai demesingas ir draugiskas smile.gif Su treciuoju mazyliu gulejom 4kartus nestumo pradzioje,tai patologiniame prieziura taip pat negaliu skustis ir gimdysiu vel sioje ligonineje thumb_yello.gif Tikiuosi,kad viskas bus gerai good.gif
Atsakyti
Atrasykite prasau kokios lovos yra pogimdyvinese palatose mokomose ir nemokamose? Gelezines ar normalios?
Atsakyti
Mokamoj tikrai maciau jau naujos lovos ir drauge neseniai gimde, sake jai visai patogu, manau gal visur pakeite i naujas, jau tu geleziniu nera, gal kitos ka atsakys, kaip paprastuose palatuose.
Atsakyti
sveikos busimos ir esamos mamytes, noreciciau pasiklausti ar reikia ir kiek moketi gydytojuj jei esi su juo susitarusi? ir as pries ar po gimdymo...?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(grubcia @ 2010 05 10, 13:34)
sveikos busimos ir esamos mamytes, noreciciau pasiklausti ar  reikia ir kiek moketi gydytojuj jei esi su juo susitarusi? ir as pries ar po gimdymo...?
user posted image

Jei tariesi tai ir moki beabejo. Nenori moket - nesitari smile.gif
As asmeniskai sumokejau po gimdymo. Vyras pasigavo ir dave.
O jau kiek tai tamstos asmeninis reikalas. Ivairiai moka, dauguma turbut duoda nuo 500 iki 1000(jei cezaris)
Atsakyti