Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus Gimdymo Namai - VGN (7tema)

QUOTE(mamyte777 @ 2010 05 17, 21:29)
Noreciau paklaust kas jau gimde VGN, ar gimdyklos yra tame paciame aukste kaip ir palatos po gimdymo? 
Nes kai gimdziau RK pries 1,5 metu, tai gimdykla buvo treciame aukste, o palata antrame, tai teko iskart po gimdymo eiti pesciomis laiptais (visai be jegu) i palata, kosmaras. Nes tada liftai buvo sugede ...  doh.gif  Todel kilo toksai klausimelis  ax.gif .
Papildyta:
Beje, o kai vaikelis mano nakti verke, tai reikejo keltis vel gi laiptais i trecia auksta is antro, i vaikeliu prieziuros patalpa...  doh.gif  aisku su vaikeliu ant ranku. Nelengva...

Absurdas visiskas doh.gif , eiti paciai po gimdymo, turi nuvezti cool.gif
Atsakyti
Po gimdymo kazkur dar pora val pabuni gimdykloj su mazyliu, o po to atvaziuoja su tokia lova ant ratuku ir nuveza iki pogimdyviniu palatu, nes tu gi paeiti tikrai negali po gimdymo doh.gif ir maziuka kartu paima, ir paguldo salia, niekur jo neisnesa.. Gimdymas 2 aukste o pogimdyvines 3 aukste atrodo, nelabai supratau, nes nuveze mane ir niekur vaiksciot nereikejo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pasakore @ 2010 05 17, 20:27)
Del epiduro as tik atvaziavus pasakiau kad jo noresiu ir nebuvo jokiu problemu, vyras po to atpirko vaistinej, 40lt kainavo  smile.gif  kazkur po 5val saremiu man atejo suleisti, reikia buti nusisukus, taip atsipalaidavus, pecius nuleidus, tada iveda kateteri, kazka pajauti, bet jokio didelio skausmo nera, ir tada nuima visa saremiu skausma, gali pamiegoti, pailseti ir pan mirksiukas.gif  jo poveikis po 2val kazkur praeina, tai kadangi mano gimdymas 18val truko tai dar 2 kartus i ta kateteri suleido ji, bet va kai atsidare kaklelis pilnai kaip tik nustojo jo veikimas ir klause manes ar dar leisti - bet gali sustoti veikla, ar pakentesi, tai as sakiau kad tik vaikeliui butu geriau ir kentejau... bet jokiu salutiniu poveikiu absoliuciai nebuvo ir be jo tikrai nebuciau turejus jegu gimdymui..  thumbup.gif

Aisku. As tai galvoju pradziai apseit, bet jei ilgiau negu 4-5 valandas truks, gal prasyt. Bet gal tada is anksto ispet reiks smile.gif Nes nezinosiu ar prireiks. Su pirmagime ant stalo tik 4 valandas kankinausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nasturcija @ 2010 05 17, 23:12)
Aisku. As tai galvoju pradziai apseit, bet jei ilgiau negu 4-5 valandas truks, gal prasyt. Bet gal tada is anksto ispet reiks smile.gif Nes nezinosiu ar prireiks. Su pirmagime ant stalo tik 4 valandas kankinausi smile.gif

Na tau tada labai pasiseke 4u.gif ziurek pagal situacija, bet kada gi galesi pakviesti anesteziologe, aisku jei nebus jau kaklelis pilnai atsidares mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pasakore @ 2010 05 17, 20:51)
Po gimdymo kazkur dar pora val pabuni gimdykloj su mazyliu, o po to atvaziuoja su tokia lova ant ratuku ir nuveza iki pogimdyviniu palatu, nes tu gi paeiti tikrai negali po gimdymo  doh.gif  ir maziuka kartu paima, ir paguldo salia, niekur jo neisnesa.. Gimdymas 2 aukste o pogimdyvines 3 aukste atrodo, nelabai supratau, nes nuveze mane  ir niekur vaiksciot nereikejo mirksiukas.gif

as tai po gimdymo kazkur po valandos pati ejau savo kojomis i palata, tik vyras truputi prilaike g.gif
Atsakyti
QUOTE(pasakore @ 2010 05 17, 21:51)
Po gimdymo kazkur dar pora val pabuni gimdykloj su mazyliu, o po to atvaziuoja su tokia lova ant ratuku ir nuveza iki pogimdyviniu palatu, nes tu gi paeiti tikrai negali po gimdymo  doh.gif  ir maziuka kartu paima, ir paguldo salia, niekur jo neisnesa.. Gimdymas 2 aukste o pogimdyvines 3 aukste atrodo, nelabai supratau, nes nuveze mane  ir niekur vaiksciot nereikejo mirksiukas.gif

Tai reiskia kad skirtinguose aukstuose ... na tikiuosi, kad liftas veiks si karta g.gif .
Atsakyti
QUOTE(mamyte777 @ 2010 05 18, 21:12)
Tai reiskia kad skirtinguose aukstuose ... na tikiuosi, kad liftas veiks si karta  g.gif .

sveikos pries 10 dienu pagimdžiau. Gimdymas praejo tikrai šauniai tike deja ne visiem taip pasiseka. Palatos kaimynė gimdžiusi 10'a sake kad buvo visiskas sh ta diena nes bumas gimdyviu. Vakare kai gimdžiau iš viso buvo tik dvi gimdyvės ir mus puikiai "aptarnavo" ir anesteziologas ir akušerė buvo nuostabi tik e.. nepamenu tiksliai pavardės bet vardas Jurate regis Žmudzinaite... g.gif Gimdymas ivyko greit net nespejau tinkamai susikaupti blink.gif blush2.gif
kai pagimdžiau gulejau gana ilgai gimdykloj su dukrele. Dalyvavo gimdyme or vyras. Jis ejo laiptais o mane su tokia ratuota lova liftu nugabeno į palatą. bet veže tokiu greičiu kad ant posukiu galvojau nuleksiu nuo lovos biggrin.gif

Gimdyklos yra 2 aukste
Palatos 3'iame . Mano palata buvo virš gimdyklos matyt nes girdejosi ypaš naktim kaip matuoja tonus. blink.gif doh.gif
Atsakyti
Merginos gal kas turit patirties ar neisvarys manes is VGN jei vaziuosiu ten prasidejus gimdymui apie 36 sav.? ieskau visu imanomu budu nevaziuoti i AK 4u.gif Zodziu parasykit ar galiu rizikuoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garra: 19 gegužės 2010 - 12:27
QUOTE(garra @ 2010 05 19, 13:25)
Merginos gal kas turit patirties ar neisvarys manes is VGN jei vaziuosiu ten prasidejus gimdymui apie 36 sav.? ieskau visu imanomu budu nevaziuoti i AK  4u.gif Zodziu parasykit ar galiu rizikuoti?

Neturėtų išvaryti, nes VGN priima nuo 35 savaičių. Aš buvau nuvažiavus 33 savaitę dėl gimdos susitraukimų, tai mane apžiūrėjęs daktaras sakė, kad jei prasidės iki 35 savaičių važiuoti i AK, o jei po to priims jau ir čia. Bet, aš vis dar su pilvu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lijyte @ 2010 05 19, 12:35)
Neturėtų išvaryti, nes VGN priima nuo 35 savaičių. Aš buvau nuvažiavus 33 savaitę dėl gimdos susitraukimų, tai mane apžiūrėjęs daktaras sakė, kad jei prasidės iki 35 savaičių važiuoti i AK, o jei po to priims jau ir čia. Bet, aš vis dar su pilvu smile.gif  4u.gif

Ačiū labai už atsakymą 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tai ramiai tada laukiu nes mane labai jau kankina parengiamieji saramiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nightmoon @ 2010 05 19, 13:53)
Jis ejo laiptais o mane su tokia ratuota lova liftu nugabeno į palatą. bet veže tokiu greičiu kad ant posukiu galvojau nuleksiu nuo lovos biggrin.gif

Tai mes panasiu laiku gimdem, bet va su ta ratuota lova kuri dauzes i visus kampus ir veze tokiu greiciu kad ir as galvojau nuleksiu nuo jos lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu uz pasidalijima ispudziais po gimdymo.
Dar turiu klausima, ar pries gimdyma padaro klizmute, ar reikia tureti savaja su savimi?
Ar kudikeliu apziuros patalpa yra treciame ar antrame aukste? (cia tam atvejui, jeigu tektu eiti, jeigu vaikelis verks ar pan..).
Dekui visoms! 4u.gif

Papildyta:
O jeigu pieno nebus tiek kiek vaikeliui reikes, ar ten duotu misinuko? Tai man skausmingas klausimas, nes truko pieno ir daugiausia dali reikejo mazulka savo primaitinti. Nors as begalo norejau maitinti vaikeli pati, bet vien tik noro matyt nepakanka. verysad.gif
Atsakyti