Norėjau paklausti gal kuri mamytė taip darė, jei aš noriu gimdyti pas B. Žaliūną, ar galiu pas jį vaikščioti į VGN nėštumo priežiūrai iki gimdymo?

Sveikos
gimdziau geguzes 7 diena, tai galiu trumpai papasakot kaip ten viskas... Kadangi mano gimdymas truko 18val tai net trys pamainos pasikeite, visos buvo demesingos ir pan, mes pinigu niekam nedavem bet tas ir pasijaute, nes tai pamaciusios akuseres ir sesutes nebe taip daznai uzsukdavo pas mus, vyras vis turedavo kviesti
zodziu gimdymas tikrai buvo ilgas sunkus ir skausmingas, dariausi epidura, tris kartus leido, labai faina buvo anesteziologe
leido skatinamuosius ir kai pagaliau atsivere kaklelis, nustojo veikti epiduras ir nebeleido kad nesustabdyt veiklos, tai vat visa malonuma pati pajutau
akusere buvo maloni, taciau salia kur buvo gyd tai nervino truputi, nes vis mane tilde ir ale gedyjo, kad nekaukciau taip stipriai, bet man tada kaip ir buvo dzin
gimdymo palata labai faina, ir kriaukle ir bide yra, o pogimdyvine tai su gelezine lova bet ciuzinys buvo liuks, tai negaliu skustis.. buvau visa savaitgali tai darbininkai ir tada dirbo, labai smarkiai netriuksmavo, bet vaiksciojo prie langu, tai nuogais papais guleti ir zindyti irgi nelabai faina
bet viska susumavus, kita karta uzsisakyciau mokama palata kai tik atvaziuociau, nes po gimdymo jau nebebuvo ju like, nors is kitos puses susidraugavau su palatos drauge ir galejom pasidalinti patirtim, paplepeti

akusere buvo maloni, taciau salia kur buvo gyd tai nervino truputi, nes vis mane tilde ir ale gedyjo, kad nekaukciau taip stipriai, bet man tada kaip ir buvo dzin

gimdymo palata labai faina, ir kriaukle ir bide yra, o pogimdyvine tai su gelezine lova bet ciuzinys buvo liuks, tai negaliu skustis.. buvau visa savaitgali tai darbininkai ir tada dirbo, labai smarkiai netriuksmavo, bet vaiksciojo prie langu, tai nuogais papais guleti ir zindyti irgi nelabai faina

bet viska susumavus, kita karta uzsisakyciau mokama palata kai tik atvaziuociau, nes po gimdymo jau nebebuvo ju like, nors is kitos puses susidraugavau su palatos drauge ir galejom pasidalinti patirtim, paplepeti

QUOTE(Neraitė @ 2010 05 16, 11:08)
Norėjau paklausti gal kuri mamytė taip darė, jei aš noriu gimdyti pas B. Žaliūną, ar galiu pas jį vaikščioti į VGN nėštumo priežiūrai iki gimdymo? 

na as pvz. ten pasirinkau gyd. man uzvede kortele, stojau iskaiton ir visa nestuma esu priziurima pas pasirinkta gyd, ir dabar planuoju pas ji gimdyt, na ne tai, kad planuoju o gimdysiu pas ji

QUOTE(akilezna @ 2010 05 16, 10:47)
na as pvz. ten pasirinkau gyd. man uzvede kortele, stojau iskaiton ir visa nestuma esu priziurima pas pasirinkta gyd, ir dabar planuoju pas ji gimdyt, na ne tai, kad planuoju o gimdysiu pas ji 

Ačiū

QUOTE(Ollga @ 2010 04 24, 11:06)
Mamytes pagimdziusios VGN,gal galetumet atsakyt -kada reiketu prasyt mokamos palatos(kai atvaziuoji gimdyt,ar kai jau gimdykloi,pasigimdzius)?Aciu
Prašyk tik atvažiavusi ir visur ir visų

QUOTE(Grazhke @ 2010 05 09, 16:43)
Merginos, o nesusitarus su daktaru ar įmanoma mokamą palatą gauti, nes kai gimdžiau prieš 1,5 metų tai "tipo" nebuvo laisvų? 

Tikrai galima, aš gyvas pavyzdys

QUOTE(Natalija* @ 2010 05 10, 11:34)
Atrasykite prasau kokios lovos yra pogimdyvinese palatose mokomose ir nemokamose? Gelezines ar normalios?
Mokamose: medinės, gana plačios su geru čiužiniu. Tikrai patogios

QUOTE(MamytėEvelina @ 2010 05 10, 15:09)
nemokamose geležinės, bet su storais čiužiniais
o mokamose nžn., nes laisvų nebuvo 

QUOTE(kriorsa @ 2010 05 10, 18:57)
Mokamose normalios,medines, su normaliais ciuziniais. Teko gulet mokamoj, bet maciau, kokios yra nemokamose palatose, tai patikekit manim, tikrai nenoreciau miegot tose gelezinese. Zodziu skirtumas tikrai didelis 

as gulejau nemokamoje, kadangi vietu kitur nebuvo. ciuzinys buvo baisiausias daiktas, koks ten yra - is viso sukloti 2 ciuziniai, kurie nestori, bet aptraukti kazkokia klijonke, del kurios visas kunas kaito, prakaitavo, o pats ciuzinys laaaabai kietas

o del tu lovu - gal kam ir yra skirtumas medine ar gelezine - man norejosi patogumo, tai tas gelezis nelabai ir maise, kadangi negirgzdejo... nors ir to patogumo nerasta, kaip rasiau. gulejau dvivieteje salia tualetu ir duso.
del langu. na tik nesakykite, kad jie nebeuzklijuoti? man gulint buvo uzklijuoti, tai darbininkams vaiksciojant nejauciau jokio diskomforto. liepkite apklijuoti!
Mane tai lova tenkino, medine buvo su ciuziniu, bet kur salia gulejo moteris tai ojojoj, su kiekvienu vertimusi taip traskejo kad vaikas nubusdavo, baisu... o del langu buvo pliki be jokiu uzuolaidu ar zaliuziu ir neapklijuoti, o man ir nesove mintis prasyti kad apklijuotu 
o prasyti mokamos palatos reikia tik atvaziavus, nes mes pasigimde klausem ar dar yr, sake reikejo anksciau uzsirezervuoti, dabar tikrai nebera

o prasyti mokamos palatos reikia tik atvaziavus, nes mes pasigimde klausem ar dar yr, sake reikejo anksciau uzsirezervuoti, dabar tikrai nebera

QUOTE(pasakore @ 2010 05 16, 09:16)
Sveikos
gimdziau geguzes 7 diena, tai galiu trumpai papasakot kaip ten viskas...

Sveika pasakore,
na stai pagaliau parasei... Sveikinu tave kuo nuosirdziausiai su sunelio gimimu

Aukit sveiki ir dideli

QUOTE(ederi @ 2010 05 17, 11:28)
Sveika pasakore,
Ir zinoma aciu tau uz "sviezia" informacija.
Aukit sveiki ir dideli

Aukit sveiki ir dideli

Aciu

QUOTE(pasakore @ 2010 05 16, 10:16)
dariausi epidura, tris kartus leido, labai faina buvo anesteziologe
leido skatinamuosius ir kai pagaliau atsivere kaklelis, nustojo veikti epiduras ir nebeleido kad nesustabdyt veiklos, tai vat visa malonuma pati pajutau

Augit sveikuciai

Papasakok truputi placiau apie epidura? Prasei pacioje pradzioje ar gimdymo eigoje kilo noras ir poreikis? Kaip gydytojai reagavo? Zodziu kaip ten su tuo epiduru buvo?

QUOTE(Nasturcija @ 2010 05 17, 19:23)
Augit sveikuciai
Papasakok truputi placiau apie epidura? Prasei pacioje pradzioje ar gimdymo eigoje kilo noras ir poreikis? Kaip gydytojai reagavo? Zodziu kaip ten su tuo epiduru buvo?
Aciu

Del epiduro as tik atvaziavus pasakiau kad jo noresiu ir nebuvo jokiu problemu, vyras po to atpirko vaistinej, 40lt kainavo

Noreciau paklaust kas jau gimde VGN, ar gimdyklos yra tame paciame aukste kaip ir palatos po gimdymo?
Nes kai gimdziau RK pries 1,5 metu, tai gimdykla buvo treciame aukste, o palata antrame, tai teko iskart po gimdymo eiti pesciomis laiptais (visai be jegu) i palata, kosmaras. Nes tada liftai buvo sugede ...
Todel kilo toksai klausimelis
.
Papildyta:
Beje, o kai vaikelis mano nakti verke, tai reikejo keltis vel gi laiptais i trecia auksta is antro, i vaikeliu prieziuros patalpa...
aisku su vaikeliu ant ranku. Nelengva...
Nes kai gimdziau RK pries 1,5 metu, tai gimdykla buvo treciame aukste, o palata antrame, tai teko iskart po gimdymo eiti pesciomis laiptais (visai be jegu) i palata, kosmaras. Nes tada liftai buvo sugede ...

Papildyta:
Beje, o kai vaikelis mano nakti verke, tai reikejo keltis vel gi laiptais i trecia auksta is antro, i vaikeliu prieziuros patalpa...