Reikia guostis kad tik dvi dienas gulėsi po gimdymo. O tai tikrai nedaug , o tada namučiu kur viskas taip miela

Mamytes kurios neseniai pagimdet VGN gal galetumete parasyti kokiu drabuzeliu reikia veztis i GN leliukui,kiek ir kokio dydzio?Aciu
QUOTE(Ollga @ 2010 05 25, 10:09)
Mamytes kurios neseniai pagimdet VGN gal galetumete parasyti kokiu drabuzeliu reikia veztis i GN leliukui,kiek ir kokio dydzio?Aciu
Aš gimdžiau maždaug prieš du mėnesiukus, tai ėmiau 56 ir 62 dydžio

as turejau savo maziukui 56 ir 62 dydi, ir mums jie buvo per dideli gerokai, taigi teko prasyt, kad atveztu is namu ir 50
QUOTE(Savvy @ 2010 05 23, 22:31)
Mano atveju reikėjo labai prašyti. Bet kai pamatė, kad vaikutis iš tiesų alkanas - antrą kartą davė lengviau. Duoda gerti iš taurelių. Procesas užtrunka max. 2 min.
Kita vertus, - sunkoka naktį prisišauktį sesutę, kad bent morališkai dar ir dar kartą patvirtintų, kad dar šiek tiek ir ledai pajudės. Dieną lengviau.
Kita vertus, - sunkoka naktį prisišauktį sesutę, kad bent morališkai dar ir dar kartą patvirtintų, kad dar šiek tiek ir ledai pajudės. Dieną lengviau.
Dėl mišinuko paprašymo tai drąsiai reikia prašyti, privalo duoti

Šiaip gulėjau mokamoj palatoj, tai kartais vyrą naktį pasiūsdavau mišinuko parnešti

O šiaip viskas ok

Tiesa po gimdymo gulėjau šešias paras, tai peronalo mačiau sočiai

QUOTE(DoraSi @ 2010 05 25, 11:22)
Aš gimdžiau maždaug prieš du mėnesiukus, tai ėmiau 56 ir 62 dydžio
Mergina mano gimė 62 cm.
, tai teko sunkiai įrėminti į 62 dydį. Todėl reikia turėti kelių dydžių 

Sveikinu

QUOTE(Ollga @ 2010 05 25, 12:59)
Sveikinu
!Bet jau kokia dydele
o kokiu butent drabuzeliu reiketu ir kiek(i diena vienu sliauztinuku uztektu kazin? 

Pasimk daugiau, vis tiek vaikas ir atpylineja, ir bekeiciant pampersus apsisioja (ypac jei berniukas

Ir dar nemoka patys leliukai temperatūros reguliuoti, tai reikia truputį šilčiau rengti. Man reikėjo liepą gimusiam papildomų apatinių marškinėlių, o kovinukui turėjau papildomą vilnonį pledą.
Aš isidėjau visko po du komplektėlius. Nes visą spintą gi nenusiveši. Blogiausiu atveju vyras visada gali parupinti. Beto su pirmu gimdymu man tiek ir užteko.
QUOTE(pasakore @ 2010 05 25, 12:32)
Pasimk daugiau, vis tiek vaikas ir atpylineja, ir bekeiciant pampersus apsisioja (ypac jei berniukas
), tai reikia bent pora dienai tureti manau... nu del visa ko aisku vyras gales atvesti kita diena ... 

QUOTE(+Burbulė+ @ 2010 05 25, 13:29)
Ir dar nemoka patys leliukai temperatūros reguliuoti, tai reikia truputį šilčiau rengti. Man reikėjo liepą gimusiam papildomų apatinių marškinėlių, o kovinukui turėjau papildomą vilnonį pledą.
Aciu labai uz patarimus

O del 50'o didžio tai musu mergyte gimė 53 cm ir 3,2 kg tai to 50'o dižio drabužiu dar reik gerai paieškoti. Baby city pardej tik du šliaužtai buva iš viso, apie kelnytes nekalbu... bet mes per savaite išaugom tą dydi. Beje kaip pastebejau lenkiški drabuželiai 56 dydis yra mažesnis nei lietuviškas.

50 dydžio yra Lindex ir dažnai nukainuoti.
Beje, nepasiimkite per mažai sauskelnių, nes per tris dienas daug susinaudoja. Man vyras labai anksti ryte turėjo vežti.
Beje, nepasiimkite per mažai sauskelnių, nes per tris dienas daug susinaudoja. Man vyras labai anksti ryte turėjo vežti.