Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus Gimdymo Namai - VGN (7tema)

Reikia guostis kad tik dvi dienas gulėsi po gimdymo. O tai tikrai nedaug , o tada namučiu kur viskas taip miela mirksiukas.gif
Atsakyti
Mamytes kurios neseniai pagimdet VGN gal galetumete parasyti kokiu drabuzeliu reikia veztis i GN leliukui,kiek ir kokio dydzio?Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ollga: 25 gegužės 2010 - 10:13
QUOTE(Ollga @ 2010 05 25, 10:09)
Mamytes kurios neseniai pagimdet VGN gal galetumete parasyti kokiu drabuzeliu reikia veztis i GN leliukui,kiek ir kokio dydzio?Aciu

Aš gimdžiau maždaug prieš du mėnesiukus, tai ėmiau 56 ir 62 dydžio ax.gif Mergina mano gimė 62 cm. blink.gif , tai teko sunkiai įrėminti į 62 dydį. Todėl reikia turėti kelių dydžių mirksiukas.gif
Atsakyti
as turejau savo maziukui 56 ir 62 dydi, ir mums jie buvo per dideli gerokai, taigi teko prasyt, kad atveztu is namu ir 50
Atsakyti
QUOTE(Savvy @ 2010 05 23, 22:31)
Mano atveju reikėjo labai prašyti. Bet kai pamatė, kad vaikutis iš tiesų alkanas - antrą kartą davė lengviau. Duoda gerti iš taurelių. Procesas užtrunka max. 2 min.
Kita vertus, - sunkoka naktį prisišauktį sesutę, kad bent morališkai dar ir dar kartą patvirtintų, kad dar šiek tiek ir ledai pajudės. Dieną lengviau.

Dėl mišinuko paprašymo tai drąsiai reikia prašyti, privalo duoti rolleyes.gif Atsiranda tokių seselių kurios tipo neee, reikia natūraliai maitinti, duoti pastoviai krūtį ir pienas pats gaminsis schmoll.gif , bet ką ten duoti jei ne kas ten yra doh.gif , vaiką tik erzinti doh.gif Tai aš naktį skambindavau į postą ir prašydavau, kad neiti blush2.gif
Šiaip gulėjau mokamoj palatoj, tai kartais vyrą naktį pasiūsdavau mišinuko parnešti ax.gif Ir viskas ok, kartais paburzgėdavo jos sau po nosim ir tiek rolleyes.gif Tiesa viena tokia stambi, plačių pečių, pagyvenusi, tamsiais plaukais seselė net užbaubė ryte, kai pasakiau, kad maniškę reikia primaitinti, sakė, aš tau parodysiu, kad pieno yra blink.gif ir jokių primaitiimų doh.gif Bet kai reikėjo ir davė, aišku į jos mimiką pažiūrėjus atšoktų fantazija ir valgyti, bijotum pasprinkti, nes jau tikrai labai gailėjo schmoll.gif
O šiaip viskas ok drinks_cheers.gif
Tiesa po gimdymo gulėjau šešias paras, tai peronalo mačiau sočiai thumbup.gif , plius prieš tai tris dienas gulėjau potologiniame doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DoraSi: 25 gegužės 2010 - 10:42
QUOTE(DoraSi @ 2010 05 25, 11:22)
Aš gimdžiau maždaug prieš du mėnesiukus, tai ėmiau 56 ir 62 dydžio  ax.gif Mergina mano gimė 62 cm.  blink.gif , tai teko sunkiai įrėminti į 62 dydį. Todėl reikia turėti kelių dydžių  mirksiukas.gif

Sveikinu 4u.gif !Bet jau kokia dydele wub.gif o kokiu butent drabuzeliu reiketu ir kiek(i diena vienu sliauztinuku uztektu kazin? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ollga @ 2010 05 25, 12:59)
Sveikinu 4u.gif !Bet jau kokia dydele wub.gif o kokiu butent drabuzeliu reiketu ir kiek(i diena vienu sliauztinuku uztektu kazin? g.gif

Pasimk daugiau, vis tiek vaikas ir atpylineja, ir bekeiciant pampersus apsisioja (ypac jei berniukas mirksiukas.gif ), tai reikia bent pora dienai tureti manau... nu del visa ko aisku vyras gales atvesti kita diena ... smile.gif
Atsakyti
Ir dar nemoka patys leliukai temperatūros reguliuoti, tai reikia truputį šilčiau rengti. Man reikėjo liepą gimusiam papildomų apatinių marškinėlių, o kovinukui turėjau papildomą vilnonį pledą.
Atsakyti
Aš isidėjau visko po du komplektėlius. Nes visą spintą gi nenusiveši. Blogiausiu atveju vyras visada gali parupinti. Beto su pirmu gimdymu man tiek ir užteko.
Atsakyti
QUOTE(pasakore @ 2010 05 25, 12:32)
Pasimk daugiau, vis tiek vaikas ir atpylineja, ir bekeiciant pampersus apsisioja (ypac jei berniukas  mirksiukas.gif  ), tai reikia bent pora dienai tureti manau... nu del visa ko aisku vyras gales atvesti kita diena ... smile.gif

QUOTE(+Burbulė+ @ 2010 05 25, 13:29)
Ir dar nemoka patys leliukai temperatūros reguliuoti, tai reikia truputį šilčiau rengti. Man reikėjo liepą gimusiam papildomų apatinių marškinėlių, o kovinukui turėjau papildomą vilnonį pledą.

Aciu labai uz patarimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O del 50'o didžio tai musu mergyte gimė 53 cm ir 3,2 kg tai to 50'o dižio drabužiu dar reik gerai paieškoti. Baby city pardej tik du šliaužtai buva iš viso, apie kelnytes nekalbu... bet mes per savaite išaugom tą dydi. Beje kaip pastebejau lenkiški drabuželiai 56 dydis yra mažesnis nei lietuviškas. ax.gif g.gif
Atsakyti
50 dydžio yra Lindex ir dažnai nukainuoti.
Beje, nepasiimkite per mažai sauskelnių, nes per tris dienas daug susinaudoja. Man vyras labai anksti ryte turėjo vežti.
Atsakyti