Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus Gimdymo Namai - VGN (7tema)

QUOTE(garra @ 2010 05 26, 13:59)
Visai aktuali  thumbup.gif

Bet tikrai aktualesne sioje temoje: leliuko kraitelis, kokio dydzio perkate? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oracle: 28 gegužės 2010 - 07:54
straipsnis del med. priemoniu atpirkimo. Gal kam aktualu
http://www.delfi.lt/...s.d?id=32849635
Atsakyti
QUOTE(wiccan @ 2010 05 28, 11:12)
straipsnis del med. priemoniu atpirkimo. Gal kam aktualu
http://www.delfi.lt/...s.d?id=32849635

įdomiai čia... unsure.gif Tiesą sakant aš ir anksčiau nesupratau, kodėl kai kurios atperka epiduro rinkinį g.gif Juk jie ligoninėse privalo būti, operacijos ir visą kita... O ką yra kur nors reglamentuota, kad gimdyvei epiduro rinkinį nekompensuoja ligonių kasos ir jį privalo jį atpirkti? g.gif blush2.gif Gal kas žino?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natalija*: 28 gegužės 2010 - 14:42
Dėl epidurinio rinkinio parašiau į ligonių kasas, gal atsakys ar teisėtai reikalauja atpirkti šį rinkinį. Kai gausiu atsakymą parašysiu.
Atsakyti
QUOTE(Natalija* @ 2010 05 28, 15:42)
O ką yra kur nors reglamentuota, kad gimdyvei epiduro rinkinį nekompensuoja ligonių kasos ir jį privalo  jį atpirkti? g.gif  blush2.gif Gal kas žino?

Epidūras Lietuvoje yra nemokamas ir jei neatpirksit tai jie negali jums nieko pasakyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2010 05 28, 17:08)
Epidūras Lietuvoje yra nemokamas ir jei neatpirksit tai jie negali jums nieko pasakyti  mirksiukas.gif

o kaži gimdyvei pageidaujant epidūro ar privalo gydytojai jį skirti ar ne, aišku esant tt sąlygoms, kai dar ne per vėlu, ar gali sakyti, kad tarkim neturi?
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2010 05 28, 20:03)
o kaži gimdyvei pageidaujant epidūro ar privalo gydytojai jį skirti ar ne, aišku esant tt sąlygoms, kai dar ne per vėlu, ar gali sakyti, kad tarkim neturi?

Sakyti viską gali biggrin.gif
Bet šiaip gydytojai turi duoti jei gimdyvė jo pageidauja ir atpirkti neprivaloma rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos,
As gimdziau pries 5 dienas ir su epiduru. Tai manes irgi prase atpirkti, bet atsisakiau. Pasakiau, kad niekas man pries gimdyma nieko nesake ir nepirksiu. Susirauke aisku, bet isejo r neprase daugiau.
As buvau susitarus su gydytoja, bet galiu pasakyt, kad nuo pirmu minuciu priimamajame mane super prieme ir priziurejo, Labai dziaugiuosi aisku kad pasirinkau tinkama daktare smile.gif bet visas personalas per visas buvimo dienas tiesiog sokinejo aplink. Prieziura manau buvo daug daug kartu geresne nei kokiam net BAK blush2.gif (cia aisku tik palyginimui).
Maistas ten visai normalus. Man tiko viskas. Gavom mokama palata paciame gale kur jokie remontai nesigirdi tai super buvo.
Atsakyti
Tai kadangi buvai susitarus, pinigeliu pamokejai, tai ir elgesi kitaip, todel as ir sakau, kad viskas remiasi i pinigus.. g.gif
Atsakyti
Perskaicius sia temele, tik pasitvirtino girdeti komentarai is pazistamu cia gimdziusiu, kad labai megsta sie GN kysius doh.gif Siaip galvojau jei kada dar teks gimdyt antra leliu, bandysiu surizikuot ir rinktis sia ligonine, kad ateity galeciau palyginti kur labiau patiko, bet jau persigalvojau smile.gif Nes kysiu as nesiruosiu davinet, vadinasi neverta cia vaziuot gimdyt unsure.gif Geriau drasiai vaziuosiu vel tn, kur ir dukriuka savo gimdziau thumbup.gif
Atsakyti
Gimdžiau abu kartus VGN'e, abu kartus nesitariau, priežiūra esu patenkinta ir nieks nieko atpirkt neprašė. Čia matyt nuo pamainos priklauso g.gif
Atsakyti
QUOTE(lifili @ 2010 05 29, 23:36)
Perskaicius sia temele, tik pasitvirtino girdeti  komentarai is pazistamu cia gimdziusiu, kad labai megsta sie GN kysius doh.gif  Siaip galvojau jei kada dar teks gimdyt antra leliu, bandysiu surizikuot ir rinktis sia ligonine, kad ateity galeciau palyginti kur labiau patiko, bet jau persigalvojau smile.gif  Nes kysiu as nesiruosiu davinet, vadinasi neverta cia vaziuot gimdyt unsure.gif  Geriau drasiai vaziuosiu vel tn, kur ir dukriuka savo gimdziau thumbup.gif

ax.gif O kur gimdei pirma karta?
Atsakyti