QUOTE(pasakore @ 2010 06 08, 14:19)
Del dziovintuvo, nematau cia problemos, mano mazius uzmiega kai as plaukus dziovinuos
o puodeli, irankiu reikia tureti savo
Na, man irgi keista, kad kažkam kyla tokios problemos, jei palatos kaimynė įsijungs džiovintuvą keliom min. Pratinkite vaikus prie natūralaus triukšmo. Aš ir kilimus išsisiurbiu kai jis miega, ir kambary pamiega, kur telikas įjungtas, telefonu kalbu neslopindama balso. Nenoriu, kad paskui turėčiau problemų vaikščiojant ant pirštų galų. Ir vis gi nesigailiu, kad ėmiau mokamą palatą ir turėjau asoliutų privatumą
Papildyta:
QUOTE(wiccan @ 2010 06 08, 14:56)
Nu aš manau pakentėčiau tikrai tą džiovintuvą, jei kuri su manim liepos pradžioj palatoj papulsit
Manau daug blogiau šniūrais einantys nesusipratę lankytojai, palatos kaimynės vyras nesusiprantantis išeit bent dešimčiai minučių, kai kartais.... na tiesiog reikia... remontai, kai kala visą dieną...
O čia pamanykit džiovintuvas penkiom minutėm... Tik visumoj man keista, kad kažkam iškart po gimdymo kyla mintis tą džiovintuvą naudot... kiek save atsimenu, tai nei sveikatos pirmom dienom po gimdymo tam, nei noro...
Na čia kaip kam

Aš po cezario kitą dieną nuėjau į dušą, ir net blakstienas pasidažiau.

Man norisi visada padoriai atrodyti.