Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus Gimdymo Namai - VGN (7tema)

Nu aš manau pakentėčiau tikrai tą džiovintuvą, jei kuri su manim liepos pradžioj palatoj papulsit lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Manau daug blogiau šniūrais einantys nesusipratę lankytojai, palatos kaimynės vyras nesusiprantantis išeit bent dešimčiai minučių, kai kartais.... na tiesiog reikia... remontai, kai kala visą dieną...

O čia pamanykit džiovintuvas penkiom minutėm... Tik visumoj man keista, kad kažkam iškart po gimdymo kyla mintis tą džiovintuvą naudot... kiek save atsimenu, tai nei sveikatos pirmom dienom po gimdymo tam, nei noro...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wiccan: 08 birželio 2010 - 13:57
QUOTE(pasakore @ 2010 06 08, 14:19)
Del dziovintuvo, nematau cia problemos, mano mazius uzmiega kai as plaukus dziovinuos  mirksiukas.gif
o puodeli, irankiu reikia tureti savo  smile.gif

Na, man irgi keista, kad kažkam kyla tokios problemos, jei palatos kaimynė įsijungs džiovintuvą keliom min. Pratinkite vaikus prie natūralaus triukšmo. Aš ir kilimus išsisiurbiu kai jis miega, ir kambary pamiega, kur telikas įjungtas, telefonu kalbu neslopindama balso. Nenoriu, kad paskui turėčiau problemų vaikščiojant ant pirštų galų. Ir vis gi nesigailiu, kad ėmiau mokamą palatą ir turėjau asoliutų privatumą
Papildyta:
QUOTE(wiccan @ 2010 06 08, 14:56)
Nu aš manau pakentėčiau tikrai tą džiovintuvą, jei kuri su manim liepos pradžioj palatoj papulsit  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Manau daug blogiau šniūrais einantys nesusipratę lankytojai, palatos kaimynės vyras nesusiprantantis išeit bent dešimčiai minučių, kai kartais.... na tiesiog reikia... remontai, kai kala visą dieną...

O čia pamanykit džiovintuvas penkiom minutėm... Tik visumoj man keista, kad kažkam iškart po gimdymo kyla mintis tą džiovintuvą naudot... kiek save atsimenu, tai nei sveikatos pirmom dienom po gimdymo tam, nei noro...

Na čia kaip kam smile.gif Aš po cezario kitą dieną nuėjau į dušą, ir net blakstienas pasidažiau. mirksiukas.gif Man norisi visada padoriai atrodyti.
Atsakyti
Na nelabai norėčiau, kad dar prie visų triukšmų (lankytojų, seslių lakstymo ir pan.) dar ir plaukus kas džiovintų. Bet... Aš irgi galvojau imti ar neimti. Bet neėmiau džiovintuvo. O ir nebūtų buvę kada juo pasinaudoti. Kai prasidėjo sąrėmiai, tai namie pirmiausiai išsiploviau galvą. smile.gif O jau tada lėkiau į ligoninę. Gimus vaikeliui net nebuvo kada pagalvoti apie plaukų džiovinimą. Vaikas nebuvo iš ramiųjų, todėl arba valgė, arba rėkė. Tai arba ant rankų kabėjo, arba papas burnoje. Net nusiprausti vos laiko rasdavau nulėkti. O namo parvežė vyras, kuris ne kartą yra mane matęs su nešvaria galva, tad nebuvo ko ir nejaukiai jaustis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lijyte @ 2010 06 08, 15:01)
Na čia kaip kam smile.gif Aš po cezario kitą dieną nuėjau į dušą, ir net blakstienas pasidažiau.  mirksiukas.gif Man norisi visada padoriai atrodyti.

Na, aš padoriai ir nepasidažiusi atrodau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2010 06 08, 15:29)
Na, aš padoriai ir nepasidažiusi atrodau  blush2.gif

tikrai... nesuabejojau, kad kažkam užklius tongue.gif Na bet savęs girti tai nepradėsiu
Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2010 06 08, 15:29)
Na, aš padoriai ir nepasidažiusi atrodau  blush2.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti

drinks_cheers.gif

QUOTE(agurčikas @ 2010 06 08, 15:14)
O namo parvežė vyras, kuris ne kartą yra mane matęs su nešvaria galva, tad nebuvo ko ir nejaukiai jaustis smile.gif

Na bent jau man kokią vyras pamatys tai nelabai rūpėjo. Bet aš po gimdymo buvau visa šlapia nuo prakaito, o sūnelis miegojo su manim lovoje, nes labai dažnai norėjo krūties. Kai pakeitė patalynę, tai tieisog kad abiem su vaikiuku švariau būtų, o ir galvos nenieštėtų tai išsimaudžiau praėjus beveik parai nuo gimdymo. O džiovintuvas ūžė kokia 15 min., nes šlapia galva gulėti ant pagalvės tikrai nesmagu, sūneliui tai visai netrukdė toks triukšmas, čia vat gali nepatikti tik palatos kaimynėm. Jei nepavyks gauti mokamos palatos, tai tikiuosi supratimo iš kaimynės ax.gif
Atsakyti
Nu aš manau pakentėčiau tikrai tą džiovintuvą, jei kuri su manim liepos pradžioj palatoj papulsit  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

good.gif mintys protingo asmens ir suprantancio kur randasi(ligonineje) laugh.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chile0: 08 birželio 2010 - 15:40
QUOTE(wiccan @ 2010 06 02, 12:43)
sėkmės Reginute. Aš irgi važiuosiu šiomėn gale, ir taip pat su niekuo nesitarsiu. Viskas mums bus gerai  nestuke.gif pamatysi blush2.gif

Aciu! Ir tau sekmes! Tikiu ir as, kad viskas bus puiku. As dar galvoju, jei nebus atskiros (mokamos) palatos, vaziuoti namo. Kiek zinau, reikia 6 valandas pabuti ligoninej, o tada jau galima vaziuoti, jei gerai jautiesi. Tai paziuresiu, kaip jausiuosi.
Papildyta:
QUOTE(Sapnu_feja @ 2010 06 06, 17:15)
Aš jau irgi laukiu nesulaukiu termino va, jis už savaitės, o ruošiuosi gimdyt VGN . Tarėmės su daktaru, bet jeigu jis nebudės tuo metu, tai jau gimdymą prižiūrės tas, kas budės.. Tikiuosi, viskas bus gerai. Kažkaip tikiu, jog jeigu gerai nusiteiksiu, viskas ir bus taip! rolleyes.gif papasakosiu, kai jau turėsiu ką mirksiukas.gif

Sekmes tau! Mano terminas taip pat uz savaites ir gimdysiu VGN. Su niekuo nesitariau, tikiuosi viskas gerai praeis thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Reginaa,2010 06 09, 14:11]
Aciu! Ir tau sekmes! Tikiu ir as, kad viskas bus puiku. As dar galvoju, jei nebus atskiros (mokamos) palatos, vaziuoti namo. Kiek zinau, reikia 6 valandas pabuti ligoninej, o tada jau galima vaziuoti, jei gerai jautiesi. Tai paziuresiu, kaip jausiuosi.

Rimtai? galima po 6 val važiuoti namo? Gal kas gali daugiau papasakot? gal kas taip darė?
Atsakyti
Pirma kart girdziu kad galima vaziuoti namo po 6 val, taigi ir maziuka turi priziureti tas 3 dienas, ir skiepukus daryti, nu nzn, man paciai bent jau pirmas 2 dienas nebuvo noro vaziuoti namo... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pasakore @ 2010 06 09, 14:58)
Pirma kart girdziu kad galima vaziuoti namo po 6 val, taigi ir maziuka turi priziureti tas 3 dienas, ir skiepukus daryti, nu nzn, man paciai  bent jau pirmas 2 dienas nebuvo noro vaziuoti namo...  schmoll.gif

pasakore, šiaip aš ir anksčiau girdėjau, kad tą pačią dieną galima vaziuot jei nori. Gi ne kalėjimas. Kadangi man jau trečias vaikas, tai nieko naujo jos man tikrai nepasakys per tas dvi dienas. Greičiau jau aš jom praktinių dalykų apie maitinimą ir visą kitą papasakosiu lotuliukas.gif o jei dar į keturvietę papuoli, tai tikrai manau geriau jau namo važiuot..
kiek pamenu su antru vaiku jau viskas aišku buvo, maitint mokėjau, prižiūrėt mokėjau, tai įkišdavo kartą per dieną galvą paklaust kaip einas... tai kam ten tas tris dienas drybsot

mane tiesiog domina praktinis aspektas: su kuo ten del to isvaziavimo ankstesnio tartis reik ir pan?
Atsakyti