"vienai stambiai, plačių pečių, pagyvenusiai, tamsiais plaukais"
Gaila kad nežinome jos vardo bei pavardies. Tai nuostabiausia sesele. Taip nuoširdžiai ir kantriai aiškino kiekvieną smulkmėną kuri net į galvą pačiai neateis. Dar daug kartų prisimineme ją su mano vyru kai grižome namo "kad būtu dabar tą sesele, pameni, tamsiais plaukais..." Irgi gulėjome mokamoje palatoje trys paras. Gimdžiau ne su kuo nesitarusi - puikiausiai viskas pavyko. Atsidėkojome po to. Personalas kvalifikuotas, mandagus. Niekas "nešokinėja" ir ačiu Dievui - dirba savo darbą ir nenukreipia no juo demėsio. Bet ir paklausti ar reikia ko nors nepamiršta. Tiek gimdykloje tiek pogimdyviniame. Tik vieną pastebėjimą turiu - gydytojai vyrai daug mandagesni ir taktiškesni negu gydytojos moterys - ant jų veidų kaip parašyta "duok pinigų" ir labai jau akivaizdžiai šokinėja aplink "savų". Nenorėčiau tokių šalia saves ir savo vaiko matyti.
QUOTE(chile0 @ 2010 06 06, 17:03)

Po tokiu sakiniu neviltis ima, kad ne be reikalo dar vaiku neturincios neklauso "patarimu" jau turinciu, kai tokios zinios apie maitinima.
O sesele ne gera o "meskos paslauga" padare.

Nei jokią meškos paslaugą, jeigu pieno nėra (ką ji patikrino) vaiko nėra ko badu laikyti, ir taip jis ligoninėj beveik 10 proc numetė savo svorio, dėl to, kad pas mane priešpienio nebuvo. Dabar sėkmingai maitinu
Ir tarp kitko, jokios teorinės žinios įgytos kursų metu nepadeda pienui atsirasti. Kartais tenka pasikliauti profesionalų pagalba
Aš jau irgi laukiu nesulaukiu termino va, jis už savaitės, o ruošiuosi gimdyt VGN . Tarėmės su daktaru, bet jeigu jis nebudės tuo metu, tai jau gimdymą prižiūrės tas, kas budės.. Tikiuosi, viskas bus gerai. Kažkaip tikiu, jog jeigu gerai nusiteiksiu, viskas ir bus taip!
papasakosiu, kai jau turėsiu ką

QUOTE(Lijyte @ 2010 06 06, 18:06)
Nei jokią meškos paslaugą, jeigu pieno nėra (ką ji patikrino) vaiko nėra ko badu laikyti, ir taip jis ligoninėj beveik 10 proc numetė savo svorio, dėl to, kad pas mane priešpienio nebuvo. Dabar sėkmingai maitinu
Ir tarp kitko, jokios teorinės žinios įgytos kursų metu nepadeda pienui atsirasti. Kartais tenka pasikliauti profesionalų pagalba

"Tik vieną pastebėjimą turiu - gydytojai vyrai daug mandagesni ir taktiškesni negu gydytojos moterys - ant jų veidų kaip parašyta "duok pinigų" ir labai jau akivaizdžiai šokinėja aplink "savų". Nenorėčiau tokių šalia saves ir savo vaiko matyti. "
Tas šokinėjimas aplink "savus" jau konsultaciniam akivaizdus
Nu aš viską suprantu, yra kas duoda yra kas ima ... Tik, kad labai jau akivaizdžiai viskas
Tas šokinėjimas aplink "savus" jau konsultaciniam akivaizdus

QUOTE(Jasper @ 2010 06 06, 18:19)
Čia viskas aišku ir man, gali nebesidaužyti taip stipriai sau per galvą. Norėjau pasakyti, kad ir prie didžiausių norų laikant ištisai kūdikį prie krūties priešpienis gali dingti.
QUOTE(Sapnu_feja @ 2010 06 06, 17:15)
Aš jau irgi laukiu nesulaukiu termino va, jis už savaitės, o ruošiuosi gimdyt VGN . Tarėmės su daktaru, bet jeigu jis nebudės tuo metu, tai jau gimdymą prižiūrės tas, kas budės.. Tikiuosi, viskas bus gerai. Kažkaip tikiu, jog jeigu gerai nusiteiksiu, viskas ir bus taip!

Na tai sekmes tau gimdant ir lauksim taves cia su geromis naujienomis ir svieziausia informacija

QUOTE(wiccan @ 2010 06 06, 17:46)
Gal ir nenormalu, bet matyt tuo metu man to reikejo, nes jau galvojau apie misinukus. Is tikro nebuvo ta sesele jau tokia ''baisi'', tik gal kam ir grieztoka, be to tada buvau labai jautri; ji kaip tik elgesi labai zmoniskai, kaip zmogus kuriam nenusspjaut, pasakojo kad pati maitino savo vaikus iki metu ir triju menesiu.
QUOTE(Sapnu_feja @ 2010 06 06, 18:15)

Lauksim naujienų

Jei bus įmanoma pasižiūrėkite ir gydytojo pavardę kuris priims gimdymą

gal truputeli juokingas klausimas, bet pamaniau, kad geriau issiaiskinti nei... daryti to nezinant...
mamytes - kurios jau gryzote is gimdymo namu..... ar vezetes ten dziovintus - plauku... ar yra ten kazkokia patalpa, ar koridoriaus kampelis, kur tas dziovintuvo keliamas triuksmas nekeltu vargo nei mamytem nei leliukam?
teisog jei nedziovinu plauku - tai kupeta ant galvos pas mane gaunasi isdziuvus jiems patiems.... ar man teks pakenteti?

mamytes - kurios jau gryzote is gimdymo namu..... ar vezetes ten dziovintus - plauku... ar yra ten kazkokia patalpa, ar koridoriaus kampelis, kur tas dziovintuvo keliamas triuksmas nekeltu vargo nei mamytem nei leliukam?

teisog jei nedziovinu plauku - tai kupeta ant galvos pas mane gaunasi isdziuvus jiems patiems.... ar man teks pakenteti?

QUOTE(astulka1 @ 2010 06 08, 10:35)
mamytes - kurios jau gryzote is gimdymo namu..... ar vezetes ten dziovintus - plauku...
Va va, man irgi būtinai reikia plaukus džiovintuvu džiovinti, nes pas mane tai jei labai stori ir jei neišdžiovinu tai per dieną man jie neišdžiūsta, o miegot su šlapiais plaukais tai

Bet aš tai pasiimsiu ir jei negausiu mokamos palatos tai džiovinsiu kai palatos kaimynės nemiegos, nes nu kitaip neišeina

Labiau reikia žiūrėti, ar leliukai nemiegos, nes jie arba miega, arba valgo. Abiem atvejais blogai. Man labai nepatiktų, jei palatos kaimynė su fenu triukšmautų, o kitur tuo užsiimti nelabai yra kur.