Irgi gimdžiau balandžio viduryje...
 Aš turėjau 5 palučius, tačiau sunaudojome tik viena, nors nuleidinėjo vandenys - baloj negulėsite nes pakiš basoną ir vandenys į jį subėgs.  Kitą sunaudojau palatoje ant lovos. Naktinius aš turėjau dvi -  gimdymuj ir po gimdymo specialiai maitinančioms moterims. Užteko. Po gimdymo marškiniai liko švarios (kad tik suprakaitavau šiek tiek ir vaiką padėjo - kvapas liko, tačiau namuose kai grižome niekaip skalbti juos nenorėjau nes prasidėjo pogimdyvinis liudesys, man tapo liudna kad aš tapau viena, viduje niekas nejuda ir sedėjau vonioje su ašaromis įsikibusi i tuos marškinius ir uostau savo buvusius
 Aš turėjau 5 palučius, tačiau sunaudojome tik viena, nors nuleidinėjo vandenys - baloj negulėsite nes pakiš basoną ir vandenys į jį subėgs.  Kitą sunaudojau palatoje ant lovos. Naktinius aš turėjau dvi -  gimdymuj ir po gimdymo specialiai maitinančioms moterims. Užteko. Po gimdymo marškiniai liko švarios (kad tik suprakaitavau šiek tiek ir vaiką padėjo - kvapas liko, tačiau namuose kai grižome niekaip skalbti juos nenorėjau nes prasidėjo pogimdyvinis liudesys, man tapo liudna kad aš tapau viena, viduje niekas nejuda ir sedėjau vonioje su ašaromis įsikibusi i tuos marškinius ir uostau savo buvusius   kvapus
 kvapus   
   ).
 ). O personalas ten puikus (turiu omenyje sesutes, sanitarės, akušeres) Gydytojų elgesys nuo daug kuo priklauso. Tačiau mano gydytojas buvo nuostabus - labai mandagus, etiškas be familiarinių pasisakymų bei darbą savo atliko puikiausiai.