Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus Gimdymo Namai - VGN (7tema)

QUOTE(astulka1 @ 2010 06 15, 14:25)
jei cezari darys vakare, tai manau i palata niekas iskart neves, per nakti laikys pooperacineje kaip ir mane - tad vyrui teko vykti namo, viena mergina gimde (cezaris) 5 ryto, tai ji iki 9 kazkur gulejo pooperacineje , tada jau atveze i palata ir po keliu valandu ji persikele i mokama kaip ir as;
su mokamom taip jau yra, arba iskart gauni , arba reik palaukt;
kai mano mazius po operacijso nakti buvo "atimtas" tai supratau,kad misinuko jam nieka snedave dar pirma nakti, gliukoze leido ar kazka panasaus, bet jei jus prasysit kitom naktim pvz., kad paimtu - tai niekas nezais ir neatnesines jums jo kai jis isalks; jei gimdysti naturaliai - niekas vaikelio is jusu neims - galesit maitinti pati  mirksiukas.gif

as kai gimdziau pirma vaika, irgi cezari dare, tai vaikelis gime 14.14, pamaitinti ji man atnese tik 19 val., ir isnese nakciai vel, kadangi as per nakti buvau pooperacinej palatoj,buvo labai daug gimdyviu ir nebuvo paltu net atsigulti. Poto ryte atnese 11 val. paliko iki vakaro ir nakciai vel isnese. Niekas nieko neklause ar palikti ar ne, nes sake kad po cezario ir t.t.,o va jau trecia para atejo ir pasake kad tam ir tam paliekam jau vaika.Dabar itariu jau pasikeite tvarka smile.gif Kaip suprantu niekas jokio misinuko ten neduodavo,girdydavo vandenuka su gliukoze, o kai man pritruko maisto,pagirde leliuka misinuku prie manes is taureles.
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2010 06 15, 15:09)
O po cezario galima iškarto prašytis į mokamą palatą, kad vyras kartu iškarto būtų?
Ir dar įdomu, jei mamytė turi priešpienio tai gal galima su sesute susitart, kad kai vaikiukas išalksta tai ne mišinuką duotų o atneštų į palatą pas mamą pamaitinti?  g.gif

jei cezari darys vakare, tai manau i palata niekas iskart neves, per nakti laikys pooperacineje kaip ir mane - tad vyrui teko vykti namo, viena mergina gimde (cezaris) 5 ryto, tai ji iki 9 kazkur gulejo pooperacineje , tada jau atveze i palata ir po keliu valandu ji persikele i mokama kaip ir as;
su mokamom taip jau yra, arba iskart gauni , arba reik palaukt;
kai mano mazius po operacijso nakti buvo "atimtas" tai supratau,kad misinuko jam nieka snedave dar pirma nakti, gliukoze leido ar kazka panasaus, bet jei jus prasysit kitom naktim pvz., kad paimtu - tai niekas nezais ir neatnesines jums jo kai jis isalks; jei gimdysti naturaliai - niekas vaikelio is jusu neims - galesit maitinti pati mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal zinot koki reikia nusipirkti kateteri?Man darys cezari ir parase nusipirkti kateteri,o koki ir neaisku,gal kuri pirkotes kai buvo planinis cezaris?
Atsakyti
QUOTE(Karalaite28 @ 2010 06 15, 16:33)
Gal zinot koki reikia nusipirkti kateteri?Man darys cezari ir parase nusipirkti kateteri,o koki ir neaisku,gal kuri pirkotes kai buvo planinis cezaris?

visu situ daiktu bandykit ieskoti gal Medininku vaistinese (vaistinese kur gaminami vaistai ir pan.,), nes net epiduro rinkinio nerastit niekur kitur.
Papildyta:
QUOTE(Karalaite28 @ 2010 06 15, 16:26)
as kai gimdziau pirma vaika, irgi cezari dare, tai vaikelis gime 14.14, pamaitinti ji man atnese tik 19 val., ir isnese nakciai vel, kadangi as per nakti buvau pooperacinej palatoj,buvo labai daug gimdyviu ir nebuvo paltu net atsigulti. Poto ryte atnese 11 val. paliko iki vakaro ir nakciai vel isnese. Niekas nieko neklause ar palikti ar ne, nes sake kad po cezario ir t.t.,o va jau trecia para atejo ir pasake kad tam ir tam paliekam jau vaika.Dabar itariu jau pasikeite tvarka smile.gif Kaip suprantu niekas jokio misinuko ten neduodavo,girdydavo vandenuka su gliukoze, o kai man pritruko maisto,pagirde leliuka misinuku prie manes is taureles.

na taip, zinokit, sakau man atnese po nakties, o merginai kuri laikinai buvo mano kaimyne - kai perkele i palata ryte laukti mokamos - jauvaikeli atidave po keletos valandu- va ir suprask juos, tuos gydytojus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulka1: 15 birželio 2010 - 14:56
QUOTE(astulka1 @ 2010 06 15, 13:25)
jei gimdysti naturaliai - niekas vaikelio is jusu neims - galesit maitinti pati  mirksiukas.gif

Va cia tai geros naujienos, as visai nenoriu savo mazuliuko kam nors atiduot, kaip RK, paeme ir dingo, atnesdavo gal tik 3 kartus i para pamaitint. Ir taip visas 3 dienas kol gulejau ligoninej... Na jau dabar as savo mazylio is ranku nepaleisiu, zinoma, jei tik viskas ok man paciai bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ederi: 15 birželio 2010 - 15:31
QUOTE(ederi @ 2010 06 15, 16:30)
Va cia tai geros naujienos, as visai nenoriu savo mazuliuko kam nors atiduot, kaip RK, paeme ir dingo, atnesdavo gal tik 3 kartus i para pamaitint. Ir taip visas 3 dienas kol gulejau ligoninej... Na jau dabar as savo mazylio is ranku nepaleisiu, zinoma, jei tik viskas ok man paciai bus  mirksiukas.gif

Prieš metus RK tai neišnešė vaikiuko visiai, visą laiką buvo su manimi, labai tikiuosi kad ir VGN taip pat bus wub.gif
Atsakyti
tikrai galiu jus patikinti, kad VGN niekas vaikuciu neapima, jei mamyte ir vaikelis sveiki;
galit buti ramios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwer @ 2010 06 09, 20:51)
Sveikos busimos mamytes! smile.gif  kovo menesi mamyciu klube rode  laida apie VGN gal jau matet. Bet toms kurios nemate siulau paziureti , gal isgirsit naudingos info.

http://tv.mamyciuklu...010-m-kovo-13-d

thumbup.gif

superine laidele, aciu kad idejai. ruosiuos gimdyt VGN, tai dabar dar ramiau paziurejus.
Atsakyti
QUOTE(Sibile @ 2010 06 15, 17:27)
superine laidele, aciu kad idejai. ruosiuos gimdyt VGN, tai dabar dar ramiau paziurejus.

Dziugu kad padejau! nestuke.gif As irgi ten ruosiuosi gimdyti. Tai man ta laidele irgi padejo apsispresti. thumbup.gif
Atsakyti
nu tai ir truptuka nusikalbejo mergina, kad mokama ir nemokama tas pats (palata), juk ir pacios pamatem,kad mokama tiesiok idelau (lova teveliui, saldytuvas, virdulys, mikrobange, dusas ir wc kartu)... tai kur cia tas pats....
paskui direktore nepasake, kad jei gimdymas prasideda ir tas daktaras (sukuriuo susitrei) dirba savo pamainos metu - i kasa moketi nereikia.... nes mes taremes ir nieko nemokejom, nes gimdymas vyko jo darbo metu, gimdymas uztruko (dirbo virsvalandzius, bet niekas jokios saskaito smums nepteike); uz mokama palata mes mokejom tik 200 lt., uz visas dienas ir uz teveli, bet todel tikriausiai, kad mano palatoj nebuvo duso ir wc, o visa kita tas pats kaip rode apie mokamas palatas,jos dauk jaukesnes;
ir isvis nepteike jokios info apie tai ka atsivest i gimdymo namus: kad pageidautinos savo palos gimdymo metu, kad savo irankius valgymui turet.... kad marskiniais gimdymui neapvelka.... ir pan....
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2010 06 15, 18:24)
nu tai ir truptuka nusikalbejo mergina, kad mokama ir nemokama tas pats (palata), juk ir pacios pamatem,kad mokama tiesiok idelau (lova teveliui, saldytuvas, virdulys, mikrobange, dusas ir wc kartu)... tai kur cia tas pats....
paskui direktore nepasake, kad jei gimdymas prasideda ir tas daktaras (sukuriuo susitrei) dirba savo pamainos metu - i kasa moketi nereikia.... nes mes taremes ir nieko nemokejom, nes gimdymas vyko jo darbo metu, gimdymas uztruko (dirbo virsvalandzius, bet niekas jokios saskaito smums nepteike); uz mokama palata mes mokejom tik 200 lt., uz visas dienas ir uz teveli, bet todel tikriausiai, kad mano palatoj nebuvo duso ir wc, o visa kita tas pats kaip rode apie mokamas palatas,jos dauk jaukesnes;
ir isvis nepteike jokios info apie tai ka atsivest i gimdymo namus: kad pageidautinos savo palos gimdymo metu, kad savo irankius valgymui turet.... kad marskiniais gimdymui neapvelka.... ir pan....

Nu va kaip gerai ! Tu mus dar apsvietei thumbup.gif Aciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwer @ 2010 06 15, 19:41)
Nu va kaip gerai ! Tu mus dar apsvietei thumbup.gif  Aciu drinks_cheers.gif

nera uz ka 4u.gif
Atsakyti