QUOTE(astulka1 @ 2010 06 15, 14:25)
jei cezari darys vakare, tai manau i palata niekas iskart neves, per nakti laikys pooperacineje kaip ir mane - tad vyrui teko vykti namo, viena mergina gimde (cezaris) 5 ryto, tai ji iki 9 kazkur gulejo pooperacineje , tada jau atveze i palata ir po keliu valandu ji persikele i mokama kaip ir as;
su mokamom taip jau yra, arba iskart gauni , arba reik palaukt;
kai mano mazius po operacijso nakti buvo "atimtas" tai supratau,kad misinuko jam nieka snedave dar pirma nakti, gliukoze leido ar kazka panasaus, bet jei jus prasysit kitom naktim pvz., kad paimtu - tai niekas nezais ir neatnesines jums jo kai jis isalks; jei gimdysti naturaliai - niekas vaikelio is jusu neims - galesit maitinti pati
su mokamom taip jau yra, arba iskart gauni , arba reik palaukt;
kai mano mazius po operacijso nakti buvo "atimtas" tai supratau,kad misinuko jam nieka snedave dar pirma nakti, gliukoze leido ar kazka panasaus, bet jei jus prasysit kitom naktim pvz., kad paimtu - tai niekas nezais ir neatnesines jums jo kai jis isalks; jei gimdysti naturaliai - niekas vaikelio is jusu neims - galesit maitinti pati

as kai gimdziau pirma vaika, irgi cezari dare, tai vaikelis gime 14.14, pamaitinti ji man atnese tik 19 val., ir isnese nakciai vel, kadangi as per nakti buvau pooperacinej palatoj,buvo labai daug gimdyviu ir nebuvo paltu net atsigulti. Poto ryte atnese 11 val. paliko iki vakaro ir nakciai vel isnese. Niekas nieko neklause ar palikti ar ne, nes sake kad po cezario ir t.t.,o va jau trecia para atejo ir pasake kad tam ir tam paliekam jau vaika.Dabar itariu jau pasikeite tvarka