Įkraunama...
Įkraunama...

PAGYRU PUODAS

[quote=apple tree,2009 05 11, 23:35]
[quote=neramuole,2009 05 11, 20:02]
aciu mergaites ax.gif taip rozes darytos is saldainiu mases, su cukrine kol kas nesusidraugauju schmoll.gif blush2.gif
As irgi nedraugavau kol neatradau man labiausiai tinkancio receptuko
,o dabar lipdau ir dziaugiuos
kad pabandziau cukrine geliu mase,nes is saldainiu mases man nedziuvo o pastovejus 2-3 sav.pradejo slapiuoti,o cukrines va stovi kaip kareivukai thumbup.gif
[/quote]
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ateinu su rabarbarų pyragėliais pagal Sonatinos receptą Braškių - rabarbarų pyragas wub.gif (Tik pas mane vietoj braškių - razinos smile.gif )
user posted image

user posted image
Atsakyti
kaip skaniai atrodooooooooo bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Manieji Bananiniai keksiukai (receptas)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vaiiva @ 2009 05 12, 17:16)
[i]Ateinu su rabarbarų pyragėliais pagal Sonatinos receptą Braškių - rabarbarų pyragas  wub.gif  (Tik pas mane vietoj braškių - razinos  smile.gif

bigsmile.gif labai megstu rabarbarus,niam niam thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2009 05 12, 21:26)

nuo situ taip neatsisakyciau,oi panos,kaip cia viskas skanu
Atsakyti
noriu siu saldumynu, ir dideliais kiekiais, o tai nepaisiu kaip karsonas biggrin.gif
mano medutis mazam berniukui, masiniukas pagal berniuka irgi maziukas biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
koks fainutis tortukas wub.gif ir visų "pagyrų puodai " labai gražūs 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
neramuole,labai saunus torciukas,o modelis koks wub.gif
Atsakyti
neramuole
TAve tuoj įrašyti teks į rekordininkes...
Tiesiog kaip užsukta...
MAšiniukas kaip iš filmuko, atsimenat tokią mašinytę..kuri uostė gėles..o filmukas apie traukinuką kuris vėluodavo į stotį, nes labai jau bendraujantis buvo.
Graži mašinytė, gražioje pievelėje...
Atsakyti
Jau kokie neramuolės tortai bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif Pasaka tiesiog.
Keksiukai irgi puikūs, o rababarų pyragėliai labai gundantys. Reiktų ir man ką nors su rabarbarais iškepti, tik kad iki turgaus nesugebu nueiti g.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 05 13, 10:08)
noriu siu saldumynu, ir dideliais kiekiais, o tai nepaisiu kaip karsonas  biggrin.gif
mano medutis mazam berniukui, masiniukas pagal berniuka irgi maziukas  biggrin.gif

labai grazus tortukas ir spalvyte tokia svelni, taip ir norisi tortuka valgyti, tiesiog akys pacios rija bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2009 05 13, 11:42)
labai grazus tortukas ir spalvyte tokia svelni, taip ir norisi tortuka valgyti, tiesiog akys pacios rija  bigsmile.gif

aciu mergaites 4u.gif labai saunu kad tiek daug patareju turiu salia, aciu Jums 4u.gif
Atsakyti