Įkraunama...
Įkraunama...

Globėju paplepėjimai 3

QUOTE(alfija @ 2009 06 05, 12:48)
kas tie kiti? Vaikai? VTAT? Kiti laukiantys globėjai? Jei dėl vaikų, tai teisinga, todėl kad ir kaip mes norim globoti , priglausti visus- taip nebus, visvien kažkas liks. Jei ne dabar tai vėliau. Jei tai globėjai kiti, tai jie turitas pačias pasirinkimo galimybes, veikimo

Aš dėl kitų globėjų turėjau omenį ax.gif mes tai jau norėtume nuolatinei globai , nes tokio amžiaus vaika vaziotis savaitgaliais ar vasarai,manau kad žala gali būt padaryta vaikui taip didesnė unsure.gif ir pačiam širdi gali skaudėt kaskart atiduodant,aš iš tų kur paprasta ranka nieko nedaro unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(si1978 @ 2009 06 05, 14:03)
Aš dėl kitų globėjų turėjau omenį  ax.gif mes tai jau norėtume nuolatinei globai , nes tokio amžiaus vaika vaziotis savaitgaliais ar vasarai,manau kad žala gali būt padaryta vaikui taip didesnė  unsure.gif ir pačiam širdi gali skaudėt kaskart atiduodant,aš iš tų kur paprasta ranka nieko nedaro  unsure.gif

nuolatinei- puiku. Bet visvien globos namuose neprašykit bet kokio vaiko. Suprantat, yra tam tikra kategorija sutrikimų, su kuriomis vaikas neturėtų būti atiduotas globoti, tai nėra tai kas vadinama sunkiu charakteriu ar tai kas pagydoma "mele ir dėmesiu", tačiau globos namų vadovai juos siūlo pirmuosius, ir moka papasakoti labai daug ir graudžių teorijų kodėl reikia imti būtent juos. Labai gerai yra įvaldę manipuliacijos meną. Vaiką, deja, reikia rinktis, ir reikia rinktis karšta širdim ir šalta galva. Gal jums skamba kaip nors ne taip, bet žinot kaip yra, labai daug kartų yra apie tai kalbėta- tiesiog reiktų pasiskaityti visas skyrelio temas jums ir ten tikrai turėtumėt rasti daug atsakymų.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2009 06 05, 13:35)
nuolatinei- puiku. Bet visvien globos namuose neprašykit bet kokio vaiko. Suprantat, yra tam tikra kategorija sutrikimų, su kuriomis vaikas neturėtų būti atiduotas globoti, tai nėra tai kas vadinama sunkiu charakteriu ar tai kas pagydoma "mele ir dėmesiu", tačiau globos namų vadovai juos siūlo pirmuosius, ir moka papasakoti labai daug ir graudžių teorijų kodėl reikia imti būtent juos. Labai gerai yra įvaldę manipuliacijos meną. Vaiką, deja, reikia rinktis, ir reikia rinktis karšta širdim ir šalta galva. Gal jums skamba kaip nors ne taip, bet žinot kaip yra, labai daug kartų yra apie tai kalbėta- tiesiog reiktų pasiskaityti visas skyrelio temas jums ir ten tikrai turėtumėt rasti daug atsakymų.

Zinok kuo daugiau skaitau,tuo daugiau painiojuos ax.gif biggrin.gif
Aš mat su ta politika dar nelabai susidūrus,tai ieškau patarimų.labai ačių 4u.gif tada reiškias reiktų pirma ta vaikutį geriau palankyt,ir žiūrėt kaip viskas sekasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(si1978 @ 2009 06 05, 14:39)
Zinok kuo daugiau skaitau,tuo daugiau painiojuos  ax.gif  biggrin.gif 
Aš mat su ta politika dar nelabai susidūrus,tai ieškau patarimų.labai ačių  4u.gif  tada reiškias reiktų pirma ta vaikutį geriau palankyt,ir žiūrėt kaip viskas sekasi  g.gif

nebūtinai, tiesiog nebijoti rinktis ir tiek. Na nereikia visko priimti už gryną pinigą, ką mes rašėm bet pagrindiniai kriterijai išsirutulioja, su kuo susidursit paėmus vaikutį yyra beveik viskas aptarta ir išvardinta. Visos situacijos, kurios aprašytos yra išjaustos realių žmonių . Prieš imant vaiką, dar daug kartų savęs paklausti reikia- ar jums viso šito reikia, ar tai yra jūsų kūnas ir kraujas, ar tikrai kitaip gyventi nebegalite, ir tada jau ryžtis.
Atsakyti
sveikutes.mergaites kazkada is nesulaukianciu gandru prase mano istorijos.idedu jums irgi paskaityt.
http://www.supermama...?...6219&st=156
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2009 06 05, 13:57)
nebūtinai, tiesiog nebijoti rinktis ir tiek. Na nereikia visko priimti už gryną pinigą, ką mes rašėm bet pagrindiniai kriterijai išsirutulioja, su kuo susidursit paėmus vaikutį yyra beveik viskas aptarta ir išvardinta. Visos situacijos, kurios aprašytos yra išjaustos realių žmonių . Prieš imant vaiką, dar daug kartų savęs paklausti reikia- ar jums viso šito reikia, ar tai yra jūsų kūnas ir kraujas, ar tikrai kitaip gyventi nebegalite, ir tada jau ryžtis.

Nežinau kodėl ,bet tvirtai žinom kad mūsų šeimoje dar trūksta vienos kibirkštėlės, o juk turime net tris savus smile.gif
O šeip nuo pauglystės sakiau kad užauginsiu bent viens svetima vaikiuka, o čia dar ir vyras man pritaria thumbup.gif tuo labiau manau kad ir vaikui kur šeimoje jau yra vaiku lengviau adaptuotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2009 06 05, 14:35)
tai nėra tai kas vadinama sunkiu charakteriu ar tai kas pagydoma "mele ir dėmesiu", tačiau globos namų vadovai juos siūlo pirmuosius, ir moka papasakoti labai daug ir graudžių teorijų kodėl reikia imti būtent juos.

Pas mus buvo atvirkščiai, kai prašėm mūsų berniuko sesės į svečius-pripasakojo kokia nesugyvenama yra doh.gif O toks vaikas nuostabus wub.gif
QUOTE(velute @ 2009 06 05, 14:59)
sveikutes.mergaites kazkada is nesulaukianciu gandru prase mano istorijos.idedu jums irgi paskaityt.
http://www.supermama...?...6219&st=156

wub.gif Jetau kaip gražu ta laiminga pabaiga.....

si1978 tavo dar mažučiai tokie..... Kokio amžiaus norite leliaus?
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2009 06 05, 14:22)

si1978 tavo dar mažučiai tokie..... Kokio amžiaus norite leliaus?

Norime 3-5 metų berniuko, kad draugijoje būtų geriau ir vyresnėlei, panašus amžius, poreikiai,ir man daug lengviau ax.gif
Atsakyti
Na dėl to lengviau tai..... biggrin.gif Nėra lengva, patykėk, adaptacija, apsipratimas, čia tik pasakose būna, kad tie vaikai laukia rankas ištiesę ir pasiėmus jaučiasi, kaip namie smile.gif Pati perėjau visa tai, nes mano pagrandukas dar visai kruopa buvo, kai namie naujas brolis atsirado, savaitgaliais ir jo broliukas atvažiuodavo 5-metis.... Neatkalbinėju, tik mano nuomone lengviau kai namie nėra kūdikio ir esame bent jau išsimiegojusios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2009 06 05, 15:22)
Pas mus buvo atvirkščiai, kai prašėm mūsų berniuko sesės į svečius-pripasakojo kokia nesugyvenama yra  doh.gif O toks vaikas nuostabus  wub.gif

žinai mergiščia ra brangi prekė smile.gif bet čia rimtai. O šiaip tai ra tokių papsakojimų, kad su berniuais yra lengviau, kad jie ra lengviau sugyvenami, lengviau prisitaiko ...Nežinau mergaitės aš dar neglobojau, nors labai norėjau, asmeniškų kriterijų neturiu.
Aha, va dėl to lengviau. Visada stebiuosi, kad kažkodėl ka žmogui sakai tai kaip ra - jie įsitikinę, kad juos atkalbėt nori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2009 06 05, 14:36)
Na dėl to lengviau tai..... biggrin.gif  Nėra lengva, patykėk, adaptacija, apsipratimas, čia tik pasakose būna, kad tie vaikai laukia rankas ištiesę ir pasiėmus jaučiasi, kaip namie  smile.gif Pati perėjau visa tai, nes mano pagrandukas dar visai kruopa buvo, kai namie naujas brolis atsirado, savaitgaliais ir jo broliukas atvažiuodavo 5-metis.... Neatkalbinėju, tik mano nuomone lengviau kai namie nėra kūdikio ir esame bent jau išsimiegojusios  biggrin.gif

Negalvoju taip schmoll.gif biggrin.gif Žinau kad sunku,ir jie kiek žinau kitaip į viska žiūri,to pačio amžiau labai skiriasi ir mastymas smile.gif
Teko asmeniškai daug bendrauti su globotiniais vaikais, net kaiminystėje jų gyveno globojamų, ,žinau daug skirtumų.
Aš optimistė, manau kad nėra nieko neiveikiamo ax.gif smile.gif mes kai suplanavom trečia ir maniau kad bus labai sunku, nes mažieji skiriasi tik 11 mėnesių, bet pasirodo kad mano būdui ne taip sunku,,daug lengviau į viska žiūriu ir žinau kad tuo pačiu galiu auklėt dar viena,taip pat skirt ir šiluma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(si1978 @ 2009 06 05, 15:51)
Negalvoju taip  schmoll.gif  biggrin.gif  Žinau kad sunku,ir jie kiek žinau kitaip į viska žiūri,to pačio amžiau labai skiriasi ir mastymas  smile.gif
Teko asmeniškai daug bendrauti su globotiniais vaikais, net kaiminystėje jų gyveno globojamų, ,žinau daug skirtumų.
Aš optimistė, manau kad nėra nieko neiveikiamo  ax.gif  smile.gif  mes kai suplanavom trečia ir maniau kad bus labai sunku, nes mažieji skiriasi tik 11 mėnesių, bet pasirodo kad mano būdui ne taip sunku,,daug lengviau į viska žiūriu ir žinau kad tuo pačiu galiu auklėt dar viena,taip pat skirt ir šiluma  smile.gif

Paskaičiau ir net susigėdau dėl savęs, kad man kartais oi kaip sunku būna su vienu vienutėliu jau tokiu dideliu berneliu (jam rugsėjį bus 4)... Todėl tikrai daro įspūdį, kai kažkam nesunku su 3 ar 4-iais smile.gif

Atsakyti