Įkraunama...
Įkraunama...

Globėju paplepėjimai 3

QUOTE(carvel @ 2009 07 03, 16:11)
Labas mergaites ,sveikinuosi su jumis is Airijos,pries pora savaiciu isvaziavau dirbti.Esu labai grazioje vaizdingoje vietoje netoli didziules pilies.Uz p[oros savaiciu atvaziuos maniskiai,taip visu ju pasiilgau  g.gif .Apkabinu visas ,geros jums vasaros  wub.gif

Labai nustebau. Bet, matyt, toks gyvenimas... Dideliausios sėkmės, laikykis, nuoširdžiausi linkėjimai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. As norejau pasiteirauti kaip jums sekesi vaikucius pripratinti prie higienos, ar buvo kokiu problemu?
Musu panelei jau 9 ant nosies, bet visiskai saves neprisiziuri, vaiksto su nesvariais triusikeliais ir siaip tyngi praustis. Kai stovi prie jos ji viska puikiai daro, bet jei tik atleidi vadzias tai... Kazkada kai manes nebuvo kartu vonioje, net prikakokjo i ja...
Atsakyti
QUOTE(lukauskienevika @ 2009 07 23, 20:02)
Sveikos merginos. As norejau pasiteirauti kaip jums sekesi vaikucius pripratinti prie higienos, ar buvo kokiu problemu?
Musu panelei jau 9 ant nosies, bet visiskai saves neprisiziuri, vaiksto su nesvariais triusikeliais ir siaip tyngi praustis. Kai stovi prie jos ji viska puikiai daro, bet jei tik atleidi vadzias tai... Kazkada kai manes nebuvo kartu vonioje, net prikakokjo i ja...

maniske taip dare. pirma karta, pasake, kad nespejo, taciau kaip pasikartojo antra karta... gavo barti. daugiau nebesikartoja tokie dalykai. jai 5 metukai. tokio jos poelgio nesupratau. kadangi nesikartoja, per daug neimu i galva. ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laureta: 23 liepos 2009 - 19:34
labutis, turiu klausimeli, gal kiek retorini. as kartais pagalvoju apie vaikucio globa. zinau, kad vaikysteje mazius bus mielas gal kiek padykes, su savais privalumais ir trukumais. taciau bijau paauglystes. vaikas prades suprasti, kad jis paliktas, kad jo kraujas seimoje svetimas. kad ir kaip mylimas vaikas bus, as jam busiu "ta kita"mama . jis pabartas visada galvos ir "idealizuos" kokia butu jo mamyte, ta tikroji. paauglysteje vaikai tampa maistininkais, tavo prieasais nr 1. ar uzteks abiems kantrybes paauglystes maisto metu?
Atsakyti
o maniskei poastoviai kartojasi, ji specialiai nevalo kiek suprantu, nes nei graziai kalbant, nei pykstant, jai viskas vienodai.... Ar graziuoju ar bloguoju kalbies pradeda verkti ir nei zodzio neispesi...
Atsakyti
Moterys,Jus esate sventosios! Is kur tiek kantrybes?! doh.gif
Nepykite,bet nemanau,kad vaikai,auginti vaiku namuose yra socialus ir turi kazkokiu elementariu igudziu. Siek tiek globoju is vaiku namu isejusia ir kudiki jau turincia mergaite,bet...mano kantrybe jau baigiasi,nes ji tesugeba ziureti kas kur ka duos ir net pati dorai nemoka paprasyti(o gal nemato reikalo,nes yra kas uz tai padaro). Manau,kad ir kaip gaila butu,bet bendravima ir pagalba greitu laiku nutrauksiu,nes pati turiu seima,o i jos problemas ir gyvenima taip isijauciau,kad tapau kaip nervu kamuolys. Beje,uz tai nei cento is niekur negaunu ir pati jai siek tiek pinigeliu ir maisto produktu, bei drabuzeliu duodu,pietu kveciuosi(kai vyra buna isvykes). Tikrai jokio dekingumo nelaukiu,bet ir net nematau jos akyse. Jau pradejo net jos vaikas,pastoviai cypiantis is proto varyti. Jauciu,pradesiu jos vengti. Vienzo pasuoju
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2009 07 26, 13:24)
Moterys,Jus esate sventosios! Is kur tiek kantrybes?! doh.gif
Nepykite,bet nemanau,kad vaikai,auginti vaiku namuose yra socialus ir turi kazkokiu elementariu igudziu. Siek tiek globoju is vaiku namu isejusia ir kudiki jau turincia mergaite,bet...mano kantrybe jau baigiasi,nes ji tesugeba ziureti kas kur ka duos ir net pati dorai nemoka paprasyti(o gal nemato reikalo,nes yra kas uz tai padaro). Manau,kad ir kaip gaila butu,bet bendravima ir pagalba greitu laiku nutrauksiu,nes pati turiu seima,o i jos problemas ir gyvenima taip isijauciau,kad tapau kaip nervu kamuolys. Beje,uz tai nei cento is niekur negaunu ir pati jai siek tiek pinigeliu ir maisto produktu, bei drabuzeliu duodu,pietu kveciuosi(kai vyra buna isvykes). Tikrai jokio dekingumo nelaukiu,bet ir net nematau jos akyse. Jau pradejo net jos vaikas,pastoviai cypiantis is proto varyti. Jauciu,pradesiu jos vengti. Vienzo pasuoju

Aiisku verysad.gif bet gelbek savo seima, save...
Gali buti kad paaukosi kazka o paaiskes kad to niekam nereikejo
Atsakyti
QUOTE(Andro @ 2009 07 26, 15:33)
Aiisku verysad.gif bet gelbek savo seima, save...
Gali buti kad paaukosi  kazka o paaiskes kad to niekam  nereikejo

Jau galvojau,kad busiu pasmerkta ir sugedinta. Nera ko tos mano seimos gelbeti,tik pati nervuota pasidariau nuo svetimu problemu+nukencia ir seima demesio poziuriu.
Mano manymu,seimoje uzauge vaikai kartais sunkeliais nueina,o tie vaiknaminiai jau genuose turi uzprogramuota tevu gyvenimo budo testinuma. Taip,ne visi,bet tikrai tokiu "deimanciuku",gyvenanciu normalu gyvenima- VIENETAI. Ir cia jokie globejai nepades,nors ir supernuostabus zmones bus.

! 
Dalis žinutės pašalinta dėl įžeidžiančio jos turinio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 28 liepos 2009 - 20:41
g.gif seimai tokia nervuota mama- didelis nuostolis ir tikrai gelbejima turejau sia prasme. O nesugedinau tai gal tik as, palauk ,jei nori,tuoj uzsuks cia kokia nors 'superglobeja" ir turesi rinktis zaislus ir varyti is sios smelio dezes.
Man taip pat buvo lemta paaukoti daug savo neuronu,sveikatos,gerai kad mano asmeniniu vaiku tai nepaliete. Buvo lemta isgyventi begale negatyviu jausmu ir nezinau kas laukia ateityje.Nesigailiu,kad taip ivyko,kad turiu Dainiu,bet daugiau to nepakartociau ir niekam nepatarciau..
Atsakyti
kai lankiau ivaikinimo kursus ten sake kad vaikas auges iki desimties metu vaiku namuose gali nebesugebeti pritapti prie musu visuomenes. TAI KA JUS PASAKOJATE TAI NORMALU VAIKAMS AUGUSIEMS VAIU NAMUOSE ir nemaciusiems namu aplinkos. MAN PASAKOJO KAD TOkie zmones nesugeba net paso issiimti ir susitvarkyti pasalpos mamos nesugeba pasirupinti vaikais nes nezino ka daryti ir nera maciusios vaikysteje sio proceso .
RUSIJOJE PASIRINKIMASD VAIKU DIDELIS todel visa laika stebejausi kad pas juos skaitosi geresni ir labiau norimi vaikai paimti nesenai is namu, nes tie vaikai labiau civilizuoti ir prisitaike prie visuomenes, beabejo tokius vaikus reikia mokyti hgoienos ir dar daug ,ko bet jie yra maziau suzaloti ,nei tie kurie nuo gimimo auge vaiku namuose.
BUTEnt todel daugelis nori vaiku kuo mazesniu iki metuku ar triju ,kad vaikus galima butu adaptuoti prie seimos ir visuomenes gyvenimo neaukojant daug savo nervu ir seimos.
JEI PASKAITYTSITE GLOBEJU ATSILIEPIMUS KURIEOS PASIMEME GLOBOTINES jau apie desimties metu tai kartais kyla minciu kad tie vaikai taip ir liks tokiame lygije kaip ir jusu globotine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZAIKA2: 26 liepos 2009 - 15:30
verysad.gif Mano vaikui pripazintas lengvas protinis atsilikimas,tvarkausi del neigalumo pripazinimo....Kai tai buvo nustatyta-pasidare aiskiau,tarsi nusileido kartele tik aisku reiks ziniu kaip spresti problemas.
Atsakyti
Na mano globojama mergaite yra mano pacios sesuo, taigi nevisai genai ja veikia, daugiau sakyciau noras mane paerzinti...Pasyryzau ja pasiimt, kadangi pati uzaugau vaiku namuose ir zinau kas ten per gyvenimas. Susikloste taip, kad ji 3metus gyveno su mama, 1m vaiku namuose po to pas globeja ir beveik metus tik pas mane. Buvusi globeja jos atsisake, nes musiske nesutare su tos globejos biologiniu sunum, nors mano manymu ten ir daugiau priezasciu slypi...
Per tuos metus kol gyvena pas mane ji tikrai daug pasikeite, bet kartais kaip pagalvoju, kuo didesne, tuo daugiau ir problemu... Ne tik kad higienos trukumu turi, bet ir siaip labai megsta meluoti, kazkada mokykloje skundesi, kad as jei valgyt neduodu, ar musu jei A negauna...
As nezinau, gal problemos manyje, gal as per daug reikalauju, tiesiog nenoriu kad ji nueitu tevu pedom...
Atsakyti