QUOTE(Įdomi @ 2009 04 10, 11:18)
as ir pries isvykdama i keliones visada prikraunu i skrandi visokiu lietuvisku gerybiu
bet man ir ten gerai, as maistui neislepusi, tai man daug kas tinka. As turkijoj baklazanus galiu ryti be saiko - saltus, karstus, vienusi ir idetus i kazkokius troskinius. arba pati prisikraunu ant spageciu, mesos ir t.t. net ant omleto, kuri irgi valgau saziningai kiekviena ryta su kokiu nors dazoviniu padazu, tai ir ant jo dar tu baklazanu pridedu
niu va, dar spageciai i mano pastovuji meniu ieina ir salotos kokios paprastesnes (kad neuzt

ikyti ant kokio metinio skonio) arba darzoves supjaustytos atskirai. jogurtiniai padazai skanu. Zodziu man tai ten dag skaniu dalykeliu. O arbuzu jauciu nebus geguzes men? gal ir klausiau, bet jau nebepamenu
Papildyta:
QUOTE(*egzotika* @ 2009 04 10, 11:26)
nes tam kambary, kiekvienam po tris ranksluoscius buvo
aha, kruvos ranksluosciu. tik mes jei juos tvarkingai pakabindavome, tai pastebejome, kad gal tik pora ir pakeisdavo. tai tada ant zemes ryte juos sumesdavome, tada kiekviena ryta visus ir sukeisdavo