QUOTE(Raganėlė @ 2009 04 10, 16:48)
ir dar, gal kas gali kokiu komentaru apie gyvenviete - Okurdžalaras
as is esmes ne apie kainas noriu paklausti, o apie prekes, ar yra nacionaliniu, nes kaip minejau i jokias ekskursijas neplanuoju, nes su mazais vaikais dvi merginos busim
as is esmes ne apie kainas noriu paklausti, o apie prekes, ar yra nacionaliniu, nes kaip minejau i jokias ekskursijas neplanuoju, nes su mazais vaikais dvi merginos busim
yra saliku, suvenyru su talismanu nuo nuziurejimo(nazar boncuk), kavos, arbatos, jiems serviziuku, saldumynu, prieskoniu, CD su muzika, atviruku, na lauktuviniu smulkmenu uz LABAI NESMULKMENU kaina.
QUOTE(iclė @ 2009 04 10, 23:00)
Priekabiavimai tai viena, o įkyrumas yra kas kita
Aš, kaip jo nemėgstanti, didelio skirtumo tarp Turkijos ir Egipto nepajaučiau. Man kaifas buvo vaikščiot po Kretos krautuvėles, kur niekas įkyriai nieko nebruka, o nenorą apsipirkinėt anksčiau paminėtose šalyse labai suprantu 

siaip yra skirtumu, pvz Sidej labai slykstus prekiautojai, Antalijoj senamiestyje slykstus, Beleke nera taip blogai uz ranku netampo. Yra tokiu vietu, kad kol pirmas ko nors nepaklausi prie taves nesiartins ir net i akis nelis... Tarkim mano numyletam KAŞ miestelyje as tarsi atsigaunu, sau ramiai visokius niekelius apziurinejau, nei MB nebuvo salia, niekas man ne zodzio nepratare nei artyn nepriejo, bet pardavejai matomoje vietoje buna, kad juos pasikviestumei jei ko reikia, ach... bet ten ypatinga vieta... kur savo pensijos senatves dienas leidzia pasiturintys ir issilavine turkai bei anglai...