Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XIII tema)

QUOTE(ingakalnis @ 2009 04 10, 08:41)
o jus imsite  savų iš namų ranšluosčių?

Aš tai pernai ėmiausi, nes viešbutyje nedavė. O šiemet net nežinau, kaip elgtis reikės g.gif Viešbutyje bus, bet galvoju,kad gal ten nusipirkt reiks lauktuvėms, nes namie jau apsitrynę tokie doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gesa @ 2009 04 09, 21:56)
Merginos, papasakokit ką nors daugiau apie tuos vaikų klubus viešbučiuose. Kokia ten sistema: vaiką gali nuvest ir palikt kažkuriam laikui, jie juo užsiima, rūpinasi, kad neišlėktų mamos tetės ieškot po visą viešbučio teritoriją, ar neatsako už tai?

Gali palikt nurodyto amžiaus vaikus, džn. nuo 4 metų ir, kaip sakė, įdomu jiems ten būna smile.gif Tik tie mini klubai nedirba ištisą dieną, paprastai turbūt 2 valandas ryte ir dvi valandas po pietų.

QUOTE(ingakalnis @ 2009 04 10, 07:41)

Aš visada paiimu plonus pliažinius iš namų. Kartais praverčia, kai pvz. po pietų nueini nusimaudyt ir rankšluosčiai prie baseino būna pasibaigę, arba man patogu savo rankšluostį patiest užsiiminėjant gultą - tada tiksliai žinau, kurį užsiėmiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(iclė @ 2009 04 10, 06:50)
Gali palikt nurodyto amžiaus vaikus, džn. nuo 4 metų ir, kaip sakė, įdomu jiems ten būna smile.gif  Tik tie mini klubai nedirba ištisą dieną, paprastai turbūt 2 valandas ryte ir dvi valandas po pietų.

Na cia irgi nuo viesbucio priklauso g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 04 10, 07:41)

praeitais metais ėmėme, nes viešbutis neleido kambario rankšluosčiais naudotis prie baseino ir pajūry. Šiais metais neimsim, nes duos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatriukas @ 2009 04 10, 06:57)
praeitais metais ėmėme, nes viešbutis neleido kambario rankšluosčiais naudotis prie baseino ir pajūry. Šiais metais neimsim, nes duos smile.gif

O gal pirkote ranksluoscius Turkijoje,kaip kokybe g.gif
Musu praeitais parsivezti(ne is Turkijos)tai tik del grozio...kazkokie byrantis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2009 04 09, 21:09)
O idomu uzkandziai ir gerimai prie baseino tik buna, ar ir papludimy?

pas mus gėrimai bus tik prie baseino, užkandžių nebus rolleyes.gif

QUOTE(ingakalnis @ 2009 04 10, 08:41)

mes imsim smile.gif

brolis su žmona užsisakė kelionę į Turkiją iš Lenkijos, tai kainų skirtumas su Lietuva akivaizdus doh.gif važiuoja į 5*, 14 naktų, tai su vizom, kelione iki Lenkijos dviem žmonėm gaunasi 4800 lt blink.gif doh.gif kai jam lietuviai atsiuntė pasiūlymus už 7000-11 000 lt doh.gif

gaila, kad mums taip nepavyko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 04 10, 07:59)
Musu praeitais parsivezti(ne is Turkijos)tai tik del grozio...kazkokie byrantis doh.gif

mes pirkome, kai buvom ekskursijoje "Alanijos apžvarginė su apsipirkimu". Ten veža į testilės parduotuvę. Rankšluosčiai sveriami - 1 kg 12 lyrų. Nu nerealiai kokybiški rankšluosčiai thumbup.gif . Ir sugeria gerai, ir skalbiasi puikiai. Įvairių spalvų (daugiausia balti, žydri, rusvi, vienspalviai tik su rašteliu. Kai kurie su išsiuvinetu mažu kačiuku ar šuniuku) O po to gatvelėje vaikams nupirkome su Kempiniuku, tokius plonesnius ir spalvotus. Tai nelabai jie geri. Labiau dėl grožio. okie sintetiniai kažkokie, nesugeria vandens schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 04 10, 07:57)
Na cia irgi nuo viesbucio priklauso g.gif

Kažkiek priklauso, bet gi panašūs tie klubai visur.
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2009 04 09, 21:28)
drinks_cheers.gif  aš jau užsisakius viešbutį paskaičiau, kad vat maistas ne koks, atsibosta (bet su kuo pašneku, tai per 10 dienų tikrai atsibosta

aiskut ruputi atsibosta, nes nebezinai ko benori, visko pilna akys priprate tai ir ieskai kaip sakant kaulo ten kur nera lotuliukas.gif lotuliukas.gif MB rudeni irgi dejavo kad nebera jam ka valgyt valgykloje, tai sakau suskaiciuok 12karstu patiekalu, gausybe salotu 2rusiu sriubos ir desertu stalas doh.gif sakau namuose taip negausi.... lotuliukas.gif

QUOTE(Lauruciuk @ 2009 04 09, 22:09)
O idomu uzkandziai ir gerimai prie baseino tik buna, ar ir papludimy? g.gif

seip uzkandzius gamina dazniausiai lauko virtuveje prie lauko baro arba ten atnesa padeklus... jei nueisi su lekstute prisidesi uzkandziu ir juos nusinesi prie juros niekas nieko nesakys mirksiukas.gif mes duodavom baksisa tai ir kava ant padeklu atnesdavo i pajuri thumbup.gif
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 04 10, 09:59)

zinok pirkome tokius ale versage lotuliukas.gif lotuliukas.gif na ju kitokiu nebus, tikrai suprasi apie kuriuos kalbu... jie labai dideli ir grazus, bet sugeria prastokai....
Atsakyti
Maistas ir man pabodo, nors buvo ir šviežias, ir skanus, ir pasirinkimas didelis biggrin.gif Tiesiog pasiilgau lietuvio skrandžiui įprastų patiekalų lotuliukas.gif Paskutinę dieną mamai parašiau sms: " Grįžtam rytoj. Labai noriu šaltibarščių" lotuliukas.gif lotuliukas.gif O grįžę, iš oro uosto važiuodami, sustojom "Bernelių užeigoj" Bajorkiemyje ir užsisakiau kugelio lotuliukas.gif lotuliukas.gif O namie jau srėbiau šaltibarščius essen.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 04 10, 08:44)
ne schmoll.gif vietoje viesbutis  duoda...o jei noresime bevazinedami pasimaudyti sustoje tai arba pasiimsime is viesbucio arba jei pamatysime gera ir kokybiska -nusipirksime thumbup.gif
O jus?

mes irgi neimsim, nes jei jau nebus, tai nusipirksim ax.gif bent jau Kretoj tai po 5 eurus tokie didziuliai buvo rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(ingusiaa @ 2009 04 10, 09:54)
zinok pirkome tokius ale versage  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  na ju kitokiu nebus, tikrai suprasi apie kuriuos kalbu... jie labai dideli ir grazus, bet sugeria prastokai....

na kas del ranksluosciu tai tas tiesa, bet mums buvo viesbucio kambaryje ranksluosciai, tais tuos pacius prie baseino nesemes prie juros hihihi.gif nors maciau kad kiti viesbucio gyventojai su kambariniais ranksluosciais prie baseino nesinaudoja, bet kadangi mums niekas nieko nesake, tai atsipute ir vaiksciojom lotuliukas.gif nes tam kambary, kiekvienam po tris ranksluoscius buvo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Įdomi @ 2009 04 10, 10:18)
Maistas ir man pabodo, nors buvo ir šviežias, ir skanus, ir pasirinkimas didelis biggrin.gif Tiesiog pasiilgau lietuvio skrandžiui įprastų patiekalų lotuliukas.gif Paskutinę dieną mamai parašiau sms: " Grįžtam rytoj. Labai noriu šaltibarščių" lotuliukas.gif  lotuliukas.gif O grįžę, iš oro uosto važiuodami, sustojom "Bernelių užeigoj" Bajorkiemyje ir užsisakiau kugelio lotuliukas.gif  lotuliukas.gif O namie jau srėbiau šaltibarščius  essen.gif lotuliukas.gif

as tai kaip jau karta minejau, labiausiai kelioneje pasiilgstu lietuviskos sriubos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2009 04 10, 11:18)
Maistas ir man pabodo, nors buvo ir šviežias, ir skanus, ir pasirinkimas didelis biggrin.gif Tiesiog pasiilgau lietuvio skrandžiui įprastų patiekalų lotuliukas.gif Paskutinę dieną mamai parašiau sms: " Grįžtam rytoj. Labai noriu šaltibarščių" lotuliukas.gif  lotuliukas.gif O grįžę, iš oro uosto važiuodami, sustojom "Bernelių užeigoj" Bajorkiemyje ir užsisakiau kugelio lotuliukas.gif  lotuliukas.gif O namie jau srėbiau šaltibarščius  essen.gif lotuliukas.gif

as ir pries isvykdama i keliones visada prikraunu i skrandi visokiu lietuvisku gerybiu biggrin.gif
bet man ir ten gerai, as maistui neislepusi, tai man daug kas tinka. As turkijoj baklazanus galiu ryti be saiko - saltus, karstus, vienusi ir idetus i kazkokius troskinius. arba pati prisikraunu ant spageciu, mesos ir t.t. net ant omleto, kuri irgi valgau saziningai kiekviena ryta su kokiu nors dazoviniu padazu, tai ir ant jo dar tu baklazanu pridedu doh.gif
niu va, dar spageciai i mano pastovuji meniu ieina ir salotos kokios paprastesnes (kad neuzt doh.gif ikyti ant kokio metinio skonio) arba darzoves supjaustytos atskirai. jogurtiniai padazai skanu. Zodziu man tai ten dag skaniu dalykeliu. O arbuzu jauciu nebus geguzes men? gal ir klausiau, bet jau nebepamenu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*egzotika* @ 2009 04 10, 11:26)
  nes tam kambary, kiekvienam po tris ranksluoscius buvo  biggrin.gif

aha, kruvos ranksluosciu. tik mes jei juos tvarkingai pakabindavome, tai pastebejome, kad gal tik pora ir pakeisdavo. tai tada ant zemes ryte juos sumesdavome, tada kiekviena ryta visus ir sukeisdavo smile.gif
Atsakyti