Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XIII tema)

Kemere daug bankomatu? Kai buvau, tai nereikejo ir nei vieno nemaciau.
Atsakyti
Apie bankomatus prisiminiau. Ne visi bankomatai duota visokia valiuta. Kai kurie duoda tik lirom. Bet yra ir tokiu, kurie duoda doleriais, eurais ir lirom. Kaip kam patogiau ax.gif
Atsakyti
Gal žinot kiek galima vežtis cigarečių ir alkoholio iš Lietuvos? g.gif
Išsikeičiau dolerius kelionei, tai dabar susinervinau, kad ne eurus frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2009 04 22, 20:58)
Kemere daug bankomatu? Kai buvau, tai nereikejo ir nei vieno nemaciau.

Yra tikrai ne vienas, užteks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2009 04 22, 22:25)
Yra tikrai ne vienas, užteks biggrin.gif

centre jie?
Atsakyti
QUOTE(liolikė @ 2009 04 22, 21:24)
Gal žinot kiek galima vežtis cigarečių ir alkoholio iš Lietuvos?  g.gif

Internete radau taip: "Įsivežti į Turkiją galima 2 l alkoholinių gėrimų, 600 vnt. cigarečių, parfumerijos gaminiams apribojimai netaikomi." Tai gaunasi lyg ir 3 blokai cigarečių, ane? g.gif Gerai, kad manęs tokie dalykai nejaudina lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2009 04 22, 21:33)
centre jie?

Atatiurko bulvare tikrai ne vieną mačiau-ir arčiau centro, ir toliau. O daugiau tai kažkaip nepamenu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Įdomi: 22 balandžio 2009 - 20:38
QUOTE(Įdomi @ 2009 04 23, 09:54)
Na tai Žilvinas kai pasirodys, vaizdžiai papasakos biggrin.gif

na jo geriau uz ji vargu ar kas sugebes biggrin.gif

as nesuprantu, uz ka po 100 dolcu, ar kiek ten uz turkiska pirti nuplese g.gif tai juk tada lietuvoje toks pats pigiau kainuoja. Tiesa, zilvinai, nepamenu ar sakiau, bet klausiau drauges, kiek kemer resort hamamas kainuoja, tai sake 35 do nesiderint. Netoliese yra Haber viesbutis, kiek zinau irgi hamamas puikus, tai 40 dol nesiderint, bet jie ir patys sako, kad tai jau brangu. Mieste drauge pernai mokejo 10 dol su nuvezimu-parvezimu, sake si karta tikrai puikiai padare. Jauciu ten Beleko kainos tokios zveriskos, o kai miestelyje buni, tai juk zino, kad nedurnas, apsisuksi ir nueisi i kita viesbuti, tai ir neplesia daug, nebent visai jau zalias susirodai. as manau max uz 30 prasisuksiu, bet cia jau super prabangus variantas. nes savam viesbutyje tai uz 25 dol pamenu ta geri apturejau, pasaka. tikrai neeisiu i kemer resorto pirti, jie is savu daug nuplesia.
o siaip tai nuejes i hamama, pries mokant gali pasakyti, kad nori, jog masaza darytu vyras ar moteris, paprastai tikrai ne vien vyrai dirba, bent jau masazuotojais. pacioje pirtyje dazniausiai vistik vyrai prausia. o man moterys labiau patinka kaip masazuoja, jos darba dirba, o ne glostinejasi.
Zilvinai, sakai tavo zmona sako, jog liko nepatenkinta? g.gif ale gudri moteris, protingai kalba biggrin.gif o jei rimtai, tai pati pirtis su visom procedurom geris, bet jei ant nefainu darbuotoju papuoli, tada gali visa geri sugadinti. Suvaziuoja berniukai is kaimu ir patampa sezonui masazuotojais, na ar jiems masazas galvoje, kai jie laisvai ciupinama motera pamato biggrin.gif jei bus imanoma, as moters masazuotojos prasysiu, noriu kokybiskesnio masazo, su vyrais si karta didesne tikimybe malonumo nepajausti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2009 04 23, 10:55)

1.as nesuprantu, uz ka po 100 dolcu, ar kiek ten uz turkiska pirti nuplese g.gif  tai juk tada lietuvoje toks pats pigiau kainuoja.
2.  man moterys labiau patinka kaip masazuoja, jos darba dirba, o ne glostinejasi.

1. as 100$ sumokejau uz 2.5val... buvo hamamas, 1val kokoso pilingas ir 1val sokolado masazas.... as cia tikrai uz tiek nerasciau kas taip padarytu blush2.gif
2. as kai pirma karta kemere buvau hamame pries metus mokejau 25$ bet cia nesiderant per novaturo kainyna vaziavau.... tai va masazavo vyras, bet taip kad galvojau nebenusirengsiu pleze busiu visa melyna doh.gif tikrai nei glamoniu nei glostymu nebuvo... as jau rekavau kad skauda o jis tik nusijuokia ir dar stipriau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2009 04 23, 11:23)
1. as 100$ sumokejau uz 2.5val... buvo hamamas, 1val kokoso pilingas ir 1val sokolado masazas.... as cia tikrai uz tiek nerasciau kas taip padarytu  blush2.gif
2. as kai pirma karta kemere buvau hamame pries metus mokejau 25$ bet cia nesiderant per novaturo kainyna vaziavau.... tai va masazavo vyras, bet taip kad galvojau nebenusirengsiu pleze busiu visa melyna  doh.gif  tikrai nei glamoniu nei glostymu nebuvo... as jau rekavau kad skauda o jis tik nusijuokia ir dar stipriau  mirksiukas.gif

vat tie papildomi pribumbasai tai tikrai kainuoja, sutinku. bet as noriu normalaus paprasto muilinimosi ir masazinimosi, nes tu papildomu proceduru nemegstu, bet cia labai subjektyvu, man nepatinka, o dauguma megsta. tik norejau pries tai paneigti, kad tikrai normalus turkiskas hamamas tokiu beprotisku pinigu nekainuoja. o visos kitos spa proceduros visada papigiaiskos nebuna, bet tai jau kas kitka, i tradicine turkiska pirti kazin ar tai nesa mirksiukas.gif

stipraus masazo tai nenoriu blink.gif schmoll.gif , noriu normalaus, atpalaiduojancio, gero masazo. vietoj pritrenkciau jei pradedu maigyti mane. bet jei prades atsainiai glostineti, tai malonumas irgi pagadintas. ai, ziuresiu vietoje, kaip ir kas bus.
Atsakyti
QUOTE(pievu medus @ 2009 04 23, 11:45)
Kažkoks nesusipratimas. Žiūrinėjau kokias ekskursijas siūlo Sofa travel Kemere, kad palyginti kainas, tai dingo visos iškylos jachta. Kaip suprasti, dar prieš porą savaičių tikrai buvo? Matyt pamiršo įkelti  g.gif

paziurek novature ar tezuose, manau kainos bus tikrai panasios 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2009 04 23, 11:59)
vat tie papildomi pribumbasai tai tikrai kainuoja, sutinku. bet as noriu normalaus paprasto muilinimosi ir masazinimosi, nes tu papildomu proceduru nemegstu, bet cia labai subjektyvu, man nepatinka, o dauguma megsta. tik norejau pries tai paneigti, kad tikrai normalus turkiskas hamamas tokiu beprotisku pinigu nekainuoja. o visos kitos spa proceduros visada papigiaiskos nebuna, bet tai jau kas kitka, i tradicine turkiska pirti kazin ar tai nesa mirksiukas.gif 

stipraus masazo tai nenoriu blink.gif  schmoll.gif , noriu normalaus, atpalaiduojancio, gero masazo. vietoj pritrenkciau jei pradedu maigyti mane. bet jei prades atsainiai glostineti, tai malonumas irgi pagadintas. ai, ziuresiu vietoje, kaip ir kas bus.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif sakau uz hamama mokejau 25$ dar +5$ sumokejau uz kazkokia veido kauke blush2.gif nu man patinka tos papildomos visos proceduros blush2.gif o kadangi ir seip reikejo pagulet po pirties su arbata tai prie to pacio ir uzmozojau ta kauke thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(liolikė @ 2009 04 22, 20:24)
Gal žinot kiek galima vežtis cigarečių ir alkoholio iš Lietuvos?  g.gif
Išsikeičiau dolerius kelionei, tai dabar susinervinau, kad ne eurus  frusty.gif

2 litrus degtines ir 400 cigareciu (2 blokai). Tiek pat ir parsivesti vienam zmogui galima. Pas mus dar parasyta buvo, kad nusipirkus aukso gaminiu, alhoholio ir t.t. is duty free uz 149 svarus. reikes moket muita.
Ten su ausko gaminiu parvezimu idomiai yra. Tevo pazystama, kuri veza auksa pardavimui, sake, kad pro muitine praleidzia tik su tuo auksu, kuris kabo ant taves g.gif , bo kitaip muita moki

O del doleriu nepergyvenkit, ima jie juos, svarbu geru kursu skaiciuotu

Papildyta:
Zadejau foto, o tik i kuri skyriu man jas deti?
Atsakyti
Siek tiek silumos is sauletos Turkijos, Beleko miestas. (Voyage Belek viesbutis)
Musu viesbutis is vienos puses ir is kitos
user posted imageuser posted image
Is virsaus
user posted image
Namukai, kuriuose mes gyvenome
user posted image
Mekskieciu ale carte restoranas
user posted imageuser posted image
Prie baseinu
user posted imageuser posted imageuser posted image
Vaiku klubo kolektyvas wub.gif
user posted image