Kemere daug bankomatu? Kai buvau, tai nereikejo ir nei vieno nemaciau.
Apie bankomatus prisiminiau. Ne visi bankomatai duota visokia valiuta. Kai kurie duoda tik lirom. Bet yra ir tokiu, kurie duoda doleriais, eurais ir lirom. Kaip kam patogiau

Gal žinot kiek galima vežtis cigarečių ir alkoholio iš Lietuvos?
Išsikeičiau dolerius kelionei, tai dabar susinervinau, kad ne eurus

QUOTE(Cobre @ 2009 04 22, 20:58)
Kemere daug bankomatu? Kai buvau, tai nereikejo ir nei vieno nemaciau.
Yra tikrai ne vienas, užteks

QUOTE(liolikė @ 2009 04 22, 21:24)
Internete radau taip: "Įsivežti į Turkiją galima 2 l alkoholinių gėrimų, 600 vnt. cigarečių, parfumerijos gaminiams apribojimai netaikomi." Tai gaunasi lyg ir 3 blokai cigarečių, ane?

Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2009 04 22, 21:33)
centre jie?
Atatiurko bulvare tikrai ne vieną mačiau-ir arčiau centro, ir toliau. O daugiau tai kažkaip nepamenu

QUOTE(Įdomi @ 2009 04 23, 09:54)
na jo geriau uz ji vargu ar kas sugebes

as nesuprantu, uz ka po 100 dolcu, ar kiek ten uz turkiska pirti nuplese

o siaip tai nuejes i hamama, pries mokant gali pasakyti, kad nori, jog masaza darytu vyras ar moteris, paprastai tikrai ne vien vyrai dirba, bent jau masazuotojais. pacioje pirtyje dazniausiai vistik vyrai prausia. o man moterys labiau patinka kaip masazuoja, jos darba dirba, o ne glostinejasi.
Zilvinai, sakai tavo zmona sako, jog liko nepatenkinta?

QUOTE(Cobre @ 2009 04 23, 10:55)
1.as nesuprantu, uz ka po 100 dolcu, ar kiek ten uz turkiska pirti nuplese

2. man moterys labiau patinka kaip masazuoja, jos darba dirba, o ne glostinejasi.
1. as 100$ sumokejau uz 2.5val... buvo hamamas, 1val kokoso pilingas ir 1val sokolado masazas.... as cia tikrai uz tiek nerasciau kas taip padarytu

2. as kai pirma karta kemere buvau hamame pries metus mokejau 25$ bet cia nesiderant per novaturo kainyna vaziavau.... tai va masazavo vyras, bet taip kad galvojau nebenusirengsiu pleze busiu visa melyna

QUOTE(ingusiaa @ 2009 04 23, 11:23)
1. as 100$ sumokejau uz 2.5val... buvo hamamas, 1val kokoso pilingas ir 1val sokolado masazas.... as cia tikrai uz tiek nerasciau kas taip padarytu
2. as kai pirma karta kemere buvau hamame pries metus mokejau 25$ bet cia nesiderant per novaturo kainyna vaziavau.... tai va masazavo vyras, bet taip kad galvojau nebenusirengsiu pleze busiu visa melyna
tikrai nei glamoniu nei glostymu nebuvo... as jau rekavau kad skauda o jis tik nusijuokia ir dar stipriau 

vat tie papildomi pribumbasai tai tikrai kainuoja, sutinku. bet as noriu normalaus paprasto muilinimosi ir masazinimosi, nes tu papildomu proceduru nemegstu, bet cia labai subjektyvu, man nepatinka, o dauguma megsta. tik norejau pries tai paneigti, kad tikrai normalus turkiskas hamamas tokiu beprotisku pinigu nekainuoja. o visos kitos spa proceduros visada papigiaiskos nebuna, bet tai jau kas kitka, i tradicine turkiska pirti kazin ar tai nesa

stipraus masazo tai nenoriu

QUOTE(pievu medus @ 2009 04 23, 11:45)
Kažkoks nesusipratimas. Žiūrinėjau kokias ekskursijas siūlo Sofa travel Kemere, kad palyginti kainas, tai dingo visos iškylos jachta. Kaip suprasti, dar prieš porą savaičių tikrai buvo? Matyt pamiršo įkelti 

paziurek novature ar tezuose, manau kainos bus tikrai panasios

Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2009 04 23, 11:59)
vat tie papildomi pribumbasai tai tikrai kainuoja, sutinku. bet as noriu normalaus paprasto muilinimosi ir masazinimosi, nes tu papildomu proceduru nemegstu, bet cia labai subjektyvu, man nepatinka, o dauguma megsta. tik norejau pries tai paneigti, kad tikrai normalus turkiskas hamamas tokiu beprotisku pinigu nekainuoja. o visos kitos spa proceduros visada papigiaiskos nebuna, bet tai jau kas kitka, i tradicine turkiska pirti kazin ar tai nesa
, noriu normalaus, atpalaiduojancio, gero masazo. vietoj pritrenkciau jei pradedu maigyti mane. bet jei prades atsainiai glostineti, tai malonumas irgi pagadintas. ai, ziuresiu vietoje, kaip ir kas bus.

Labas rytas
2 litrus degtines ir 400 cigareciu (2 blokai). Tiek pat ir parsivesti vienam zmogui galima. Pas mus dar parasyta buvo, kad nusipirkus aukso gaminiu, alhoholio ir t.t. is duty free uz 149 svarus. reikes moket muita.
Ten su ausko gaminiu parvezimu idomiai yra. Tevo pazystama, kuri veza auksa pardavimui, sake, kad pro muitine praleidzia tik su tuo auksu, kuris kabo ant taves
, bo kitaip muita moki
O del doleriu nepergyvenkit, ima jie juos, svarbu geru kursu skaiciuotu
Papildyta:
Zadejau foto, o tik i kuri skyriu man jas deti?

QUOTE(liolikė @ 2009 04 22, 20:24)
Gal žinot kiek galima vežtis cigarečių ir alkoholio iš Lietuvos?

2 litrus degtines ir 400 cigareciu (2 blokai). Tiek pat ir parsivesti vienam zmogui galima. Pas mus dar parasyta buvo, kad nusipirkus aukso gaminiu, alhoholio ir t.t. is duty free uz 149 svarus. reikes moket muita.
Ten su ausko gaminiu parvezimu idomiai yra. Tevo pazystama, kuri veza auksa pardavimui, sake, kad pro muitine praleidzia tik su tuo auksu, kuris kabo ant taves

O del doleriu nepergyvenkit, ima jie juos, svarbu geru kursu skaiciuotu
Papildyta:
Zadejau foto, o tik i kuri skyriu man jas deti?
Siek tiek silumos is sauletos Turkijos, Beleko miestas. (Voyage Belek viesbutis)
Musu viesbutis is vienos puses ir is kitos

Is virsaus

Namukai, kuriuose mes gyvenome

Mekskieciu ale carte restoranas

Prie baseinu

Vaiku klubo kolektyvas

Mazo to grozio kas ya nufilmuota ir pamatyta tikroveje
Papildyta:
Cia dar viebucio teritorijoj turke kepdavo turkiskus blynus

Italu ale carte restorano pipirine

Beleko miesto centre uztikom paminkla vezliams

Aciu uz demesi. Dabar viskas