Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XIII tema)

QUOTE(Zilvinas75 @ 2009 04 21, 12:46)
Kad normaliai.
Mūsų vakaro darbotvarkė buvo aiški:
19:00 - vakarienė
20:30 - bezdžioniukų diskoteka
21:00 - animacija
22:00 - pora kokteilių
23:00 - šokiai + kokteilių pabaigimas
kažkada vėliau - lėtas ėjimas link migio

o pas mus loby baras buvo 24val per para ir 24val naktipieciai su 5 karstaisiais lotuliukas.gif gerai, jei nespeji pvz vakarienei gryzt is miesto ar kokios ekskursijos, nueinu pavalgyt nakti mirksiukas.gif

QUOTE(Zilvinas75 @ 2009 04 21, 13:40)
Sambos vakarą stovėjau pirmas eilėje nusifotografuoti su šokėja  biggrin.gif 

lotuliukas.gif
QUOTE(pelytte @ 2009 04 21, 14:54)
beto ir kainos buna mazesnes.

joo as ir nenoriu permoket uz nieka... mes buvom maxime geguzes antroj pusej 9naktim mokejom 3200lt drauge vaziavo su vyru rugpjucio 8 mokejo 7500 uz 7dienas doh.gif doh.gif man nepatiko ten jai labai patiko ir sakau kad buciau tiek sumokejus ir as sakyciau kad patiko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2009 04 21, 10:16)
A ko jau čia anksti? smile.gif Nakčiai valgyt nesveika biggrin.gif O čia kak raz - pavalgai, pasivaikščioji, pasišoki ir lovon bigsmile.gif
Eidavai? mirksiukas.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

va,va..nors mes su sunumi pries eidami i kambari uzeidavome naktipieciu..bet tiesiog,kaip ritualas mums budavo,ateinam buljono ir sumustinuka biggrin.gif
o dabar kai nakti maistas ir gerimai i kambari nemokamai,teks isbandyti..sake labai skanus omletas...su alumi thumbup.gif o sunus pica kirs jau sake nakti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jauciu tik karta ivairovei ir pabandysim,kur jau ten tiek valgyti. blush2.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2009 04 21, 10:20)
.1.o as kai nemoku paskui gidus lakstyti,

2.vietiniai organizuos tau kur tik paprasysi, kad ir jus dviese ves, kai as praeita karta prasiau i tuos restoranus, tai tokios paslaugos jie nesiule, bet sako, ok, jei nori, as pats atvaziuosiu, jus paimsiu ir nuvesiu, kaina tokia ir anokia. Dabar tai suprantu, kad butu ir nuvezes ir parvezes, bet tada buvo pirma diena turkijoje, labai itari dar tada buvau. dabar drasiai ir viena vaziuociau, lai pabando ne ant to kalno uzvezti biggrin.gif

1.va,va ar irgi nemegstu ir nemoku su gidais.....man geriausia su vyru...jis labai ruosiasi,skaito pries kelione,tai man gidu buna biggrin.gif mus praeitais metais gidais ir palaike....su viena kompanija susipazinome,tai mes ispasakojome kur buvome,jiems nurodeme visus kelius,idomesnes vietoves,vyras net pazymejo ju zemelapyje...tai atsisveikinant paklause,kokie vardai gidu lotuliukas.gif
2.pas vietinius,tai agenturose vietiniu teiraujates,kad kur nuvestu,ten kur jus norite ar kaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2009 04 21, 14:15)
... mes buvom maxime geguzes antroj pusej 9naktim mokejom 3200lt drauge vaziavo su vyru rugpjucio 8 mokejo 7500 uz 7dienas  doh.gif  doh.gif  man nepatiko ten jai labai patiko ir sakau kad buciau tiek sumokejus ir as sakyciau kad patiko  lotuliukas.gif

o jūs sulyginot, kas patiko ir kas nepatiko ? Nes viešbutis gegužės menesį, kai dar sezonas kaip ir neprasidėjęs, ir viešbutis rugpjūtį (per patį įkarštį) gali smarkiai skirtis. Tiek pramogom, tiek aptarnavimu ir tt.
Mes kadaise Maljorkoje buvom (medaus mėnuo wub.gif ), liepos mėnesį. Būtent tik nuo tada ir prasidėjo ten linksmybės, nes birželis jiems tada, nežinau kaip dabar, jiems dar nesezonas buvo ir viešbutis buvo apmiręs. O va liepos vidury mes papuolėm į linksmą šurmulį.
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2009 04 21, 15:33)
o jūs sulyginot, kas patiko ir kas nepatiko ?

lyginom bendra viesbucio bukle, kambarius ir t.t. man ten 5* ne su ziburiu nesviete o jai super doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2009 04 21, 12:33)
o jūs sulyginot, kas patiko ir kas nepatiko ? Nes viešbutis gegužės menesį, kai dar sezonas kaip ir neprasidėjęs, ir viešbutis rugpjūtį (per patį įkarštį) gali smarkiai skirtis. Tiek pramogom, tiek aptarnavimu ir tt.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif manau,kad tirkai juk raso merginos ne viskas veikia ir ne visos paslaugos teikiamos g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 04 21, 15:37)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif manau,kad tirkai juk raso merginos ne viskas veikia ir ne visos paslaugos teikiamos g.gif

kalba ne apie pramogas schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif apie viesbucio nusidevejima, purvinus kilimus, nekeistus ranksluoscius... na man buvo daugiau negul slykstu tai kad siurbia kilima...vaikas dar nevaiksciojo praropoja kambari ir pilni delniukai ilgu juodu plauku neaisku kokios rases doh.gif

QUOTE(Zilvinas75 @ 2009 04 21, 15:44)
oho, tikrai, kad nekas tada  g.gif

ka ir noriu pasakyt, kad 5* ten net kvepet nekvepia doh.gif ten tikrai jau reikia remonto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2009 04 21, 12:03)
Supratau  biggrin.gif
Draugas buves Marmaryje, tai ten jam patiko.

Esu buvusi Marmaryje pries keleta metu,o pernai Alanijoje. Palyginimui galiu pasakyti visai smagu ir Alanijoje (diskoteku gatve ir tenai yra bigsmile.gif ), be to man pajuris (smelis) Alanijoje labiau patiko, o Marmaris gal siek tiek brangesnis regionas.
Atsakyti
Ka reiskia viesb. kategorija HV-1? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gisa @ 2009 04 22, 10:29)
Ka reiskia viesb. kategorija HV-1?  ax.gif

Simena Su Club yra šios kategorijos. Tai 5* su UAI (ultra viskas įskaičiuota) ir daug pramogų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gisa @ 2009 04 22, 11:29)

Moki rusiškai ? http://forum.turizm....ic&f=4&t=000500
Jeigu ne, tai galėsiu išversti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatriukas @ 2009 04 22, 11:33)
Simena Su Club yra šios kategorijos. Tai 5* su UAI (ultra viskas įskaičiuota) ir daug pramogų smile.gif

O Simena jau 5*? Pernai tikrai 4 buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(gisa @ 2009 04 22, 09:29)

vertinimas „HV-1“ (I-os klasės atostogų kompleksas). Ši kategorija paprastai suteikiama viešbučiams, atitinkantiems 4-5 žvaigždžių standartą, tačiau išsiskiriantiems didesne teritorija, pramogų gausa, apgyvendinimu vasarnamiuose. HV-1 kategorijos viešbučiai puikiai tiks poilsiui su vaikais.
Papildyta:
QUOTE(Martyna @ 2009 04 22, 10:23)
O Simena jau 5*? Pernai tikrai 4 buvo  g.gif

vertinimas ivairiai..kai kur 4 kai kur 5 4u.gif
Atsakyti