Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XIII tema)

Kuri cia stebejosi, kad cepelinus savo UAI valgysim? biggrin.gif
Niu zinok prisiminiau, kaip skaiciau, kai rusas vaikinas aiskinosi, kaip jam papludimyje saslu issikepti. viskas gal ir nieko butu, bet kalba ejo apie penkiazvaigzdi normalu viesbuti doh.gif reziume: kad ir kaip ji tautieciai protino, koliojo, graziuoju ikalbinejo neuztraukti tokios gedos ju saliai, jis vis tiek ta saslykine ten nusigabeno, saslu pasikepe ir dar nuotraukas imete, kad niekas neabejotu lotuliukas.gif

QUOTE(Beatriukas @ 2009 05 05, 22:38)
geeeraaaaaaaas  thumbup.gif  lotuliukas.gif

kas skaito rusiskai, tai cia ta istorija su saslais ir gale fotoirodymas biggrin.gif
http://forum.turkey-...C...part=1&vc=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 05 gegužės 2009 - 20:15
siaip turkijoi labai skanus vynas yra, granatu skonio wub.gif melionu skonio wub.gif
Tevukai buvo parveze manau lauktuviu reix kaip tik ir juos imti alc.gif

Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2009 05 05, 22:38)
siaip turkijoi labai skanus vynas yra, granatu skonio wub.gif melionu skonio wub.gif

As siaip irgi galvojau koki vyna parsivezt, bet kad sake jie skanaus duoda paragaut o paskui ikisa s........ Tai ir sudvejojau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2009 05 05, 23:52)
As siaip irgi galvojau koki vyna parsivezt, bet kad sake jie skanaus duoda paragaut o paskui ikisa s........ Tai ir sudvejojau  g.gif

tikrai daznai taip pasitaiko. gerai, kam pasiseka .
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2009 05 05, 22:38)

bandziau granatu, man patiko smile.gif bet man daug kas patinka, nesu isranki biggrin.gif
granatu arbata irgi nieko, bet labiausiai tai patiko obuoliu, bet ne ta iprastine, o zaliu obuoliu, arbata irgi tokia zalia zalia buna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2009 05 05, 20:52)
As siaip irgi galvojau koki vyna parsivezt, bet kad sake jie skanaus duoda paragaut o paskui ikisa s........ Tai ir sudvejojau  g.gif

Drute ne karto rase...pirkti ta vyna,is kurio butelio ...ragavote mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 05 05, 22:56)
Drute ne karto rase...pirkti ta vyna,is kurio butelio ...ragavote mirksiukas.gif

O jei is parduotuves perki, kaip zinot kuris skanus g.gif Taip noreciau skanaus vyno parsivezt wub.gif
Papildyta:
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 05 05, 22:56)
bandziau granatu, man patiko smile.gif bet man daug kas patinka, nesu isranki biggrin.gif
granatu arbata irgi nieko, bet labiausiai tai patiko obuoliu, bet ne ta iprastine, o zaliu obuoliu, arbata irgi tokia zalia zalia buna biggrin.gif

Man zaliu obuoliu dazniausiai viskas patinka wub.gif O cia ta arbata sveriama? Jei ne, tai gal pav zinai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2009 05 05, 21:05)
O jei is parduotuves perki, kaip zinot kuris skanus  g.gif Taip noreciau skanaus vyno parsivezt  wub.gif

Tai pirkit ten....kur duoda ..paragauti 4u.gif juk niekas niekur neskubina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2009 05 05, 23:06)
Man zaliu obuoliu dazniausiai viskas patinka  wub.gif  O cia ta arbata sveriama? Jei ne, tai gal pav zinai? 4u.gif

na, ten ta arbata dezutese pardavinejama. as is pradziu paragavau iprastines obuoliu arbatos- patiko, viena dezute prigriebiau, o mano sese kad prisipirko doh.gif o paskui pavaisino mane ta zaliuju obuoliu, nu tai labiau patiko, dar paklausiau kur tokios buna, tai sako parduotuvese kaip ir ta iprastine obuoliu, bet as kazko nebuvau pastebejusi g.gif bet nebeieskojau, nes su sse jau tos iprastines buvom uzsipirkusios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 05 06, 00:11)
na, ten ta arbata dezutese pardavinejama. as is pradziu paragavau iprastines obuoliu arbatos- patiko, viena dezute prigriebiau, o mano sese kad prisipirko doh.gif o paskui pavaisino mane ta zaliuju obuoliu, nu tai labiau patiko, dar paklausiau kur tokios buna, tai sako parduotuvese kaip ir ta iprastine obuoliu, bet as kazko nebuvau pastebejusi g.gif bet nebeieskojau, nes su sse jau tos iprastines buvom uzsipirkusios doh.gif

cia tie milteliai ar kazkas kitko?
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2009 05 05, 23:14)
cia tie milteliai ar kazkas kitko?

cia ta zaliuju obuoliu? net nezinau g.gif nes buvau vaisinama blush2.gif nes ta iprastine buna ir milteliais, ir naturali, tai gal ir ta zalioji taip pat g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 05 06, 00:17)
cia ta zaliuju obuoliu? net nezinau g.gif nes buvau vaisinama blush2.gif nes ta iprastine buna ir milteliais, ir naturali, tai gal ir ta zalioji taip pat g.gif

as daugiausiai tik su milteline ten susiduriau. bet man patiko, vis kitaip biggrin.gif tik is ko ji padaryta tai nesupratau blush2.gif
Atsakyti