Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XIII tema)

http://www.yr.no/place/Turkey/Antalya/

as imetu dar karta smile.gif ryt lietus pas mus, poryt irgi sad.gif nu zodziu snarglys dar kabes panosej sad.gif

QUOTE(Bonbonke... @ 2009 05 04, 22:33)
doh.gif  doh.gif  doh.gif
bukit geros, negasdinkit manes  doh.gif  musu keliones laiku rdo lietu ir rtik ~20 laipsniu silumos  unsure.gif  nors kitam puslapy ziurejau zada kone 30laipniu silumos ir be lietaus  rolleyes.gif
Drute, o man labai cekava pasidare kur tas kokybiskas padielkas Turkijoj parduoda  lotuliukas.gif esu kelis kartus uztikus tokiu rubeliu Vilniuje, sake, jog veza is TR  thumbup.gif

na visa ta originals klastojimo pramone klesti Stambule, ten yra tokis didingas Grand bazaras gerai pavaiksciojus, pabendravus su pardavejais rastumei... arba suveiktu, is ten beje ir Lietuvon keliauja nemazai Originaliu versaciu ir t.t. ir ne i kokias siaip parduotuviukstes... juk zmonem reikia gyventi ar ne ? Be to daug nike produkcijos siuvama Turkijoje kaip ir Gaps ir kitu, kadangi tekstile aukstos kokybes, audiniai taip pat Turkiski daugumai tikrai geru prekiniu zenklu drabuziu (cia is vieno biciulio dirbancio eksporto skyriuje suzinojau, kad visiems didiesiems prekiu zenklams jie tiekia audinius, o tai ka reiskia koki rietimeli nutekinti kur nors i sona? ) va taip ir gimsta faked originals smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonbonke... @ 2009 05 04, 21:33)
doh.gif  doh.gif  doh.gif
bukit geros, negasdinkit manes  doh.gif  musu keliones laiku rdo lietu ir rtik ~20 laipsniu silumos  unsure.gif  nors kitam puslapy ziurejau zada kone 30laipniu silumos ir be lietaus  rolleyes.gif
Drute, o man labai cekava pasidare kur tas kokybiskas padielkas Turkijoj parduoda  lotuliukas.gif esu kelis kartus uztikus tokiu rubeliu Vilniuje, sake, jog veza is TR  thumbup.gif

manau bet kuriam turgui turetu buti, mes tunise pirkom viena LV tashyte, bet tooookia lieva kad shakes. o kita pirkom super kokybes odine. ir kaina vos ne ta pati buvo, kaip biesas jame kad ta balta pajamiau doh.gif ir tuose paciuose gariunuose yra viena ir ta pati tashe vienoi vietoi kainuoja 120 kitoi 380, bet ten kur 120 ish dermantino, kur 380 tai naturali oda thumbup.gif
beje tunise laaabai daug united colors of benetton prekiu, ten ir fabrikai yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Drute @ 2009 05 04, 23:40)
na visa ta originals klastojimo pramone klesti Stambule, ten yra tokis didingas Grand bazaras gerai pavaiksciojus, pabendravus su pardavejais rastumei... arba suveiktu, is ten beje ir Lietuvon keliauja nemazai Originaliu versaciu ir t.t. ir ne i kokias siaip parduotuviukstes... juk zmonem reikia gyventi ar ne ? Be to daug nike produkcijos siuvama Turkijoje kaip ir Gaps ir kitu, kadangi tekstile aukstos kokybes, audiniai taip pat Turkiski daugumai tikrai geru prekiniu zenklu drabuziu (cia is vieno biciulio dirbancio eksporto skyriuje suzinojau, kad visiems didiesiems prekiu zenklams jie tiekia audinius, o tai ka reiskia koki rietimeli nutekinti kur nors i sona? ) va taip ir gimsta faked originals smile.gif

As siemet buvau stambule,rode man kazkoki bazara,kur labai dydelis i vidu reikia eiti?Tai nebuvo laiko eiti,o beto aplinkui paziurejau ka parduoda ir noras dingo,musu Gariunai..Net dar blogiau,kinija kazkokia,o vat jau po pardes teko pavaiksciuot,labai graziu rubu,batu maciau,ir kokybe wub.gif Bet mazai kas parduoda ten ne urmu,bet visgi nupirkau vyrui maikiu,dzempu,sau.. biggrin.gif Sako visi rubai,kailiniai is Stambulo veza i kurortinius miestelius,ne?
Atsakyti
Pirma karta gyvenime nusipirkom kelione i Turkija, kadangi kelinti metai is eiles savam pajury pataikom ant itin prastu oru. Laukiu keliones siek tiek su nerimu.....pirmas kartas.
Kaip susikalbat? Mano su vyru zinios anglu kalbos siaip sau...
Buciau dekinga uz gerus patarimu zaliems turistautojams biggrin.gif
Atsakyti
Beveik visur galima susikalbet rusiskai, angliskai... Galima ismokti viena kita turkiska zodi, tada jie i tave visai kitaip ziuri.. O seip daznai gelbsti ranku, gestu, veido, kuno kalba.. :-D
Atsakyti
QUOTE(IceT @ 2009 05 04, 22:50)
Pirma karta gyvenime nusipirkom kelione i Turkija, kadangi kelinti metai is eiles savam pajury pataikom ant itin prastu oru. Laukiu keliones siek tiek su nerimu.....pirmas kartas. 
Kaip susikalbat? Mano su vyru zinios anglu kalbos siaip sau...
Buciau dekinga uz gerus patarimu zaliems turistautojams  biggrin.gif

Musu su vyru irgi anglu kalbos zinios labai jau minimalios, bet Turkijoje daug kur imanoma susikalbeti rusiskai, o jei rusiskai neiseina, tai susikalbi gestais ir keliais angliskais zodeliais. Nepergyvenkit, viskas bus gerai, turkai labai malonus zmones, o del turistu padarys viska, net ir lietuviskai prabils thumbup.gif
Atsakyti
o kur tuos bambukinius pirkote, turgelyje, parduotuveleje? turiu omeny ten, turkijoje? ir kokia kaina? man irgi sikna uzspirgo - prisireike blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2009 05 05, 10:17)
o kur tuos bambukinius pirkote, turgelyje, parduotuveleje? turiu omeny ten, turkijoje? ir kokia kaina? man irgi sikna uzspirgo - prisireike blush2.gif  biggrin.gif

manau reik klaust bet kurioje ranksluosciu pardej.... g.gif tik uzeik cia paciupinek kaip jie atrodo, nes apgaus tikrai lotuliukas.gif
Atsakyti
Linkejimai is Turkijos!
Liudejau del blogu oru, bet kaip sakant-viskas normaliai.
Atskridom 05 01 ir 11 val jau buvom viesutyje. kambari gavom is karto. Tai visa dien prie baseno kepinomes. Sunku nakti isvaziuot, bet gerai kad ir pirma diena nenueina suniui ant uodegos.
Tai va trys dienos buvo l.karstos, o vakar lijo verysad.gif
Atvaziavom desimciai dienu, tai manau, kad visokio oro gausim.
Apie viesuti: Simena sun club-kol kas be priekaistu ax.gif Tikrai labai cia faina rolleyes.gif
Atsakyti
Tai nieks nezino kiek mazdaug rake kainuoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2009 05 05, 13:27)
Tai nieks nezino kiek mazdaug rake kainuoja? g.gif

jei nieko nepainioju, tai lyg kažkas iš grįžusių srašė, jog duty free už 20 dolcų pirko g.gif
Papildyta:
QUOTE(JurgiukasR @ 2009 04 25, 10:05)
Labas rytas 4u.gif Paciu graziausiu atostogu Brastai thumbup.gif  thumbup.gif
Kalbejot kiek vesti pinigu...na ziurint kas kokiu malonumu nores. Mes isleidom apie 340 euru (bet nuspirkom tik kaljana, pasidarem masazu kompleksa uz 200 doleriu, 2 butelkas rakes parsivezem uz 20 euru, 2 blokus cigareciu pirkom lektuve uz 34 eurus, suvenyru. kaip po ir viskas  g.gif )

sorry, 20 eurų 4u.gif . Kur pirko - neaišku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatriukas @ 2009 05 05, 14:40)
jei nieko nepainioju, tai lyg kažkas iš grįžusių srašė, jog duty free už 20 dolcų pirko g.gif
Papildyta:

sorry, 20 eurų 4u.gif . Kur pirko - neaišku biggrin.gif

Aciu 4u.gif Tai 20 euru uz 2 butelius kaip suprantu biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti