Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XIII tema)

Pernai turėjau 250 dol ir 50 lirų. Į kairę ir dešinę nesimėtėm, bet 2 ekskursijom, turkiškai pirčiai ir lauktuvėms pakako smile.gif Dar pirkom vaisių, ledų, vaikas traškučių doh.gif Paskutinius 2 dolerius Antalijos oro uoste išleidom ir parvažiavom be cento kišenėj lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Įdomi: 06 balandžio 2009 - 07:25
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 04 06, 07:56)

na as fotoaprata su visaispriedais ir nesiojama kompa i rankini imsiu ax.gif

o kaip su internetu?
yra kazkokios belaidzio zonos?
Atsakyti
QUOTE(Daisy @ 2009 04 06, 08:42)
o kaip su internetu?

Viešbutyje dažniausiai būna, bet gal ir ne visuose, net nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisy @ 2009 04 06, 08:42)
o kaip su internetu?

Lyg yra, bet reikia mokėti už tai, bent jau mano pasirinktam viešbutyje.
Atsakyti
QUOTE(Puella* @ 2009 04 06, 08:51)
Lyg yra, bet reikia mokėti už tai, bent jau mano pasirinktam viešbutyje.

tai nemokamo as ir nesitikiu biggrin.gif
bet kokia sistema, kortele pirkt reik ar pan., kiek kainuoja, kur buna ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Daisy @ 2009 04 06, 08:51)
gal kas naudojosi ir zino,
gal galit daugiau papasakot

Tai tu apie savo išsirinktą viešbutį klausk mirksiukas.gif Fantasia de luxe tikrai buvo, pažiūrėjau, kad ir to viešbučio kur dabar važiuosim aprašyme rašo nemokama bevielio inerneto zona 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Martyna: 06 balandžio 2009 - 08:00
Kemer resort viebutyje netoli receptiono yra du nemokami pc terminalai. Eidavau rytais delfi paskaityti. Skypa pasijungdavau: giminems ir artimiesiems linkejimus perduodavau smile.gif Bet erzindavo, kad labai letas tas ju internetas. Ypatingai letas smile.gif
Kambariuose yra bevielio interneto galimybe, tik savo kompa reikejo tureti. Dar prie zaidimu sales stovejo keli pc, jeigu geria pamenu 5 EUR uz kazkoki neilga laiko tarpa. nemaciau, kiek ejau pro sali, kad kas naudotusi.
Moteriskutes, ir be kompiuterio galima atostogas praleisti mirksiukas.gif

P.S. nors pats dabar atostogauju ir narsau po interneta lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes skrendame gegužę į Kemerą į Crystal De Luxe & Spa Resort 5* su 1,2 metukų vaiku. Aprašyme parašyta kad yra specialus meniu vaikams o viešbučio puslapyje parašyta special baby corner and children's buffet. Gal kas jau esat buvę su vaikais panašiame viešbutyje ar ten galima rasti ką duot valgyt tokio amžiaus vaikui ar ten tas spec. meniu jau didesniems vaikams? Galvoju ar kažką daugiau iš maisto vežtis apart mišinuko ar ne? Būsiu dėkinga už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gerberra @ 2009 04 06, 14:00)
Mes skrendame gegužę į Kemerą į Crystal De Luxe & Spa Resort 5* su 1,2 metukų vaiku. Aprašyme parašyta kad yra specialus meniu vaikams o viešbučio puslapyje parašyta special baby corner and children's buffet. Gal kas jau esat buvę su vaikais panašiame viešbutyje ar ten galima rasti ką duot valgyt tokio amžiaus vaikui ar ten tas spec. meniu jau didesniems vaikams? Galvoju ar kažką daugiau iš maisto vežtis apart mišinuko ar ne? Būsiu dėkinga už patarimus  4u.gif

Grūdinių košių manau vistiek teks vežtis, nes niekur nemačiau schmoll.gif Baby corner tai bus greičiausiai įvarios mėsytės ir daržovės virtos garuose, kurias galima sublenderiuot, o childrens buffet tai jau čia picos, hamburgeriai ir bulvytės fri 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2009 04 06, 14:10)
Grūdinių košių manau vistiek teks vežtis, nes niekur nemačiau  schmoll.gif Baby corner tai bus greičiausiai įvarios mėsytės ir daržovės virtos garuose, kurias galima sublenderiuot, o childrens buffet tai jau čia picos, hamburgeriai ir bulvytės fri  4u.gif

O dėkui bigsmile.gif aš vis galvojau kas tas baby corner g.gif o sublenderiuot ten vietoj galima? būna blenderis ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2009 04 06, 14:10)
o childrens buffet tai jau čia picos, hamburgeriai ir bulvytės fri  4u.gif

Tikras sveikas vaikiškas maistas hihihi.gif hihihi.gif Tokį gavom Antalijos vandens parke pietums doh.gif Vaikui labai tiko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gerberra @ 2009 04 06, 14:13)
O dėkui  bigsmile.gif aš vis galvojau kas tas baby corner  g.gif o sublenderiuot ten vietoj galima? būna blenderis ar kaip?

Nelabai atkreipiau dėmesio žinok, man atrodo reikėjo prašyt personalo prisidėjus ko nori g.gif O be to aš ne tam viešbutį į kurį jūs važiuosit buvau 4u.gif
Bet personalas tai tikrai paslaugus buvo, mano dičkis nevalgo jokių padažų, o ten buvo toks makaronų kampelis kur vietoj gamino su įvairiais padažais. Priėjom kartą paprašėm, kad įdėtų be nieko, turkas jau taikosi dėt su padažuotu šaukštu, maniškis susiraukė, tas pamatė ir kažkur išbėgo, žiūrim atsineša švarias žnyples, nereikėjo nieko net sakyt thumbup.gif Paskui jau visada žinojo, kad mano bičui reikia su švariom dėt ir be nieko lotuliukas.gif
Atsakyti