Įkraunama...
Įkraunama...

SUKNELES

QUOTE(Vaima @ 2009 05 05, 22:02)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif manikenės nenori viešumos

QUOTE(panelė Prym @ 2009 05 06, 07:56)

Iš kuklumo ax.gif

g.gif , tai mieste irgi su šydu vaikštot? biggrin.gif
Atsakyti
Akire3
O kaip tas pažastis darai..pasidalink, man irgi neaišku, gal foto turi darbuko savo?
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 05 06, 09:12)
Akire3
O kaip tas pažastis darai..pasidalink, man irgi neaišku, gal foto turi darbuko savo?

Ingriduska, štai čia rusaitės yra įkėlusios kelias nuotraukytes to viršaus.., gal pagelbės kiek nors? 4u.gif
Atsakyti
4u.gif PANELE PRYM
Suknyciu grozis nerealus thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2009 05 06, 10:21)
Ingriduska, štai čia   rusaitės yra įkėlusios kelias nuotraukytes to viršaus.., gal pagelbės kiek nors?  4u.gif

Vis tik aš nenustoju žavėtis žmonių, konkrečiu atveju, tavo Bielra nuoširdžiu noru padėti.
Ačiū ten tikrai pakankamai aiškiai parodyta. Tikrai didelė pagalba smile.gif
Ačiū viosms už tą gerumą, šilumą ir dosnumą dalinantis patirtim, rastais modeliai, sukurtais grožiais:)
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 05 06, 10:12)
Akire3

tu manes patarimo neklausk - man atsakyt negaila, bet kad man dar toli iki patarejos blink.gif vakar trikampi išlauziau, siandien jau matau kad sonuose skyluciu yra ir gal per aukstas per status jis, nors iš kitos puses as pati auksta ir jis nesiekia papu (like kokie keli cm toms veduoklems) vien zo jau minciu kyla fotkint ir rodyt kad kas protingas paziuretu

QUOTE(bielra @ 2009 05 06, 10:21)
Ingriduska, štai čia   rusaitės yra įkėlusios kelias nuotraukytes to viršaus.., gal pagelbės kiek nors?  4u.gif

labai aciu - kaip as anksciau nedasiprotejau ten ieskot

QUOTE(ingriduska @ 2009 05 06, 10:26)
Vis tik aš nenustoju žavėtis žmonių, konkrečiu atveju, tavo Bielra nuoširdžiu noru padėti.
Ačiū ten tikrai pakankamai aiškiai parodyta. Tikrai didelė pagalba smile.gif
Ačiū viosms už tą gerumą, šilumą ir dosnumą dalinantis patirtim, rastais modeliai, sukurtais grožiais:)

az prie tavo padekos irgi prisidedu

einu pusryciaut ir fotkint
Atsakyti
Akire, aš kaip tik sustojau toje vietoje...man painu pasidarė ir tie tarpukai matėsi..numečiau ir metus nieko nedariua, dabar su nauja jėga noriu tęsti, noriu tos suknios labai smile.gif
PArodysiu iki kiek aš padariusi..
jau esu rodžiusi, bet liko jau tiek nedaug..
user posted image
bet aš kažkur kažką ne taip padariua
user posted image
Papildyta:
dar kartą apžiūrėjau, man reikia jau nerti atskirai nugarą ir priekį..kažkokia nesąmonė..
aš noriu į Kauną, pas Bielrą... konsultacijos,na kodėl aš Vilniuje doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 05 06, 09:58)
Akire, aš kaip tik sustojau toje vietoje...man painu pasidarė ir tie tarpukai matėsi..numečiau ir metus nieko nedariua, dabar su nauja jėga noriu tęsti, noriu tos suknios labai smile.gif
PArodysiu iki kiek aš padariusi..

ingriduska as su savo geltona irgi "stoviu" toj pacioj vietoj kaip tu 4u.gif Galvoju kaip cia nert atskirai nugara, o poto tuos papukus lotuliukas.gif
Ale kaip pasidarysim taip bus gerai, vis tiek busim grazios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 05 06, 10:58)

tu nepatikesi musu spalvos turbut vienodos. arba man vaidenas....tik as viena rata is maxi darau, kita is mikrofibra( visad maniau kad ten viskoze), tokia blizgi...
grazu pas tave, jau visas vaizdas. ir gerai pastebejai kad nuo to trikampio jau turejai atskirai nert nugara ir prieki
bet graziai atrodo tavoji......
as blyn ir proga turiu - geguzes gale krikstynos, mes tik uz svecia ir visai noreciau pasipuost, bet ne mano tempams...nebent naktim varyt
Atsakyti
QUOTE(Akire3 @ 2009 05 06, 11:09)
tu nepatikesi musu spalvos turbut vienodos. arba man vaidenas....tik as viena rata is maxi darau, kita is mikrofibra( visad maniau kad ten viskoze), tokia blizgi...
grazu pas tave, jau visas vaizdas. ir gerai pastebejai kad nuo to trikampio jau turejai atskirai nert nugara ir prieki
bet graziai atrodo tavoji......
as blyn ir proga turiu - geguzes gale krikstynos, mes tik uz svecia ir visai noreciau pasipuost, bet ne mano tempams...nebent naktim varyt

MAnau kad tie patys mūsų siūlai, bet jie tokie ...fe, man jie taip slįsta iš rankų...
NA grįšiu namo bandysiu kažkaip aš ją dakalti...
COLIUKE jau neturiu kur dėtis ,reikia kažką sumąstyti, kad ir kaip jau nugrybavus doh.gif
LAbai jos noriu...
Kai pamatau Bielros suknias....galvoju kad neužtenka į jas žiūrėti, reikia veikti jei irgi noriu puoštis.
Akiriukai...gal kaip nors pribaigsi..nes būtum gražiausia viešnia krikštynuose, kad ir kaip kitos puoštusi tos suknios krenta į akis...ir į širdį smile.gif wub.gif
Papildyta:
čia mano siūlai
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 06 gegužės 2009 - 10:13
cia as taip neriu - susisukus i chalata, mazius irgi pas mane chalate ir sako 'nerk'. serga jis, tai nelipa nuo ranku, o mama prisitaiko...kaip kengura
http://img179.images...76/sukne001.jpg

http://img242.images...47/sukne002.jpg
http://img301.images...37/sukne004.jpg
rodos ir siaurinau nemazai 13 kartu po 3 akis is abieju sonu, bet taip ryskiai nesimato, kai apsivelku viskas ok, klubai aptempti, o ties liemeniu nugaroj galetu but labiau priglude(bet patampysiu kur reik ir stoves kaip reik)
o gal tos skylutes ir pakenciamos...
Papildyta:
QUOTE(ingriduska @ 2009 05 06, 11:16)
MAnau kad tie patys mūsų siūlai, bet jie tokie ...fe, man jie taip slįsta iš rankų...
Akiriukai...gal kaip nors pribaigsi..nes būtum gražiausia viešnia krikštynuose, kad ir kaip kitos puoštusi tos suknios krenta į akis...ir į širdį smile.gif wub.gif
Papildyta:
čia mano siūlai

tikrai tie patys thumbup.gif
man krisktynos dvejos gresia - tai jei vienom nespesiu, tai kitom tikrai bus. siemet musu gimine duktereciom pasipilde ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akire3: 06 gegužės 2009 - 10:24
Mergaitės.., Jūsų komentarai labai nuoširdūs ir malonūs.. 4u.gif , bet nereikia taip jau labai manęs išaukštint.. biggrin.gif Ką turiu tuom dalinuosi, argi gaila? mirksiukas.gif
Ingriduska.., Kaunas nuo Vilniaus ne taip jau ir toli.. tongue.gif Jei kada netolimoje ateityje planuosiu važiuot, būtinai susisieksim.. rolleyes.gif
Atsakyti