Įkraunama...
Įkraunama...

SUKNELES

QUOTE(vogels @ 2009 05 06, 18:04)
laibai dailus darbas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Kaip grazu. wub.gif
Atsakyti
user posted image
nuostabi noreciau tokia nusinert wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2009 05 06, 20:49)
thumb_yello.gif , tik kad juoda (o gal tamsiai mėlyna) man nelabai prie širdies.., bet pati suknelė verta dėmesio  mirksiukas.gif
Gal pasidalintum kaip krutinę darei?

Ačiu:)
Ji yra juoda. Mano mėgstamiausia spalva, kitokių rūbų pas mane sunku būtų rast;)
Krūtinę nėriau taip. Pirmiausia nusinėriau kvadratuką: 6 eiles po 20 stulpelių su užm., tada 7 eilėj 20 st. viršuje ir 12 į kvadratuko šoną, taip nėriau 4 eiles. Kitoj pusėj padariau taip pat ir tada per abi iškirptės puses nunėriau dar 4 eiles, per vidurį sunerdama po 5 stulpelius.

QUOTE(PinaColada85 @ 2009 05 07, 02:28)
nuostabi noreciau tokia nusinert  wub.gif

Labai graži suknytė.
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2009 05 07, 07:56)
Ačiu:)
Ji yra juoda. Mano mėgstamiausia spalva, kitokių rūbų pas mane sunku būtų rast;)
Krūtinę nėriau taip. Pirmiausia nusinėriau kvadratuką: 6 eiles po 20 stulpelių su užm., tada 7 eilėj 20 st. viršuje ir 12 į kvadratuko šoną, taip nėriau 4 eiles. Kitoj pusėj padariau taip pat ir tada per abi iškirptės puses nunėriau dar 4 eiles, per vidurį sunerdama po 5 stulpelius.

Dėkui! Bandysiu nert ir žiūrėsiu kas gausis.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(PinaColada85 @ 2009 05 07, 02:28)
user posted image
nuostabi noreciau tokia nusinert  wub.gif

....tikrai,demesio verta!
Atsakyti
Kaip jūs sugebat tokius grožius kurt, man dar toli iki tokio lygio 4u.gif
Atsakyti
Viskas su laiku lotuliukas.gif
Atsakyti
Uoj mergaites, jus cia pavaret sentimentu apie vaikus, vos neapsiverkaiu....as visada siek tiek gailiuosi, kad mano dukra taip greit uzaugo ir nebepraso kartu pagulet ir rankytes duot...
QUOTE(loretam @ 2009 05 07, 00:08)
..o dabar dar idedu ir savo paskutini darbeli, aisku jis skirtas mano mazajai  4u.gif 

Labai grazu wub.gif Kazkaip uzkilo noras sarafano. rolleyes.gif
panelė Prymbe galo grazi suknute. Labai grazus krutines apdirbimas. wub.gif As irgi juodos megeja lotuliukas.gif , jau net drauges juokauja, kada as islysiu is ''zelabos''. g.gif

Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2009 05 07, 10:03)
Dėkui! Bandysiu nert ir žiūrėsiu kas gausis..  ax.gif

Tik aš nėriau iš storų siūlų, tai jei iš kokių maxių, tai stulpelių reikėtų daugiau atitinkamai.

QUOTE(Forget-me-not 25 @ 2009 05 07, 12:29)

Čia ne konkrečiai man, bet mano paskutinė įdėta suknelė tikrai labai paprasta, aš ją nunėriau per 3 dienas. Reikia tik noro mirksiukas.gif

QUOTE(Kristinakristina @ 2009 05 07, 12:57)
panelė Prymbe galo grazi suknute. Labai grazus krutines apdirbimas.  wub.gif As irgi juodos megeja lotuliukas.gif , jau net drauges juokauja, kada as islysiu is ''zelabos''. g.gif

Man jei norisi "paryškėti", tai aš geriau kokį spalvingą aksesuarą užsidedu.
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2009 05 07, 13:35)
Čia ne konkrečiai man, bet mano paskutinė įdėta suknelė tikrai labai paprasta, aš ją nunėriau per 3 dienas. Reikia tik noro mirksiukas.gif

Per tris dienas blink.gif bigsmile.gif Nu pagarba 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Pas mane irgi dominuoja juoda spalva,tik keletas kitokios spalvos drzbuziu,nes jau aplinkiniai pradejo duoti uzuominas,jog tik juodi rubai pas mane.
Atsakyti
QUOTE(Forget-me-not 25 @ 2009 05 07, 12:29)

zinok paprasta ax.gif reikia TIK labai labai labai noreti, labai labai labai uzsispirti ir buti labai labai kantriai (cia kai tenka ardyti...) thumbup.gif
Atsakyti