Įkraunama...
Įkraunama...

SUKNELES

QUOTE(fiona35 @ 2009 05 11, 08:46)
Sveikos,merginos.rodau savąją juodai-baltą,baigiau praeitą sav.,kaip tik vestuvėms spėjau,ir jau aplaisčiau šampanu blush2.gif ,tik normalios foto (ant modelio) bus po2sav..Nebent namie dukra nufotkins. blush2.gif

Aš gal savosios net nerodysiu.. blush2.gif , nes Fionos man daaaaug gražesnė! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2009 05 11, 10:19)
Aš gal savosios net nerodysiu..  blush2.gif , nes Fionos man daaaaug gražesnė!  4u.gif

NA kas čia dabar?
Bielra.....juk tavo graži, tokia pati graži...
Kaip gerai kad jos skiriasi, užtat moterys kitaip atrodo su tuo pačiu modeliuku.
ABI SKUBIAI PASIRODOTE, LABAI PRAŠOM notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif friends.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
fiona35, labai grazu thumbup.gif thumbup.gif tai jau lauksim lauksim ant modelio rolleyes.gif
bielra, tai jau gi neslepk savo grozio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2009 05 11, 11:19)
Aš gal savosios net nerodysiu..  blush2.gif , nes Fionos man daaaaug gražesnė!  4u.gif

Drąsiai rodykitės,maniškės iš vis nebūtų be Bielros patarimų. 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos,
as turbut jau jums nusibodau, bet si kart nieko neklausiu biggrin.gif pati nesuprantu, klausiu elementariu dalyku - paskui uz kiek laiko ir paciai dašyla ko norėjau...bet vistiek reik to tokio spyrio į sėdynę iš jūsų pusės - užveda greičiau ant kelio...
QUOTE(ingriduska @ 2009 05 11, 08:39)
*O dabar klausimas ne į temą...labai gražūs bateliai,gal atskleisit kur pirkot, ieškau kaip tik kažko tokio, bet niekaip neprisitaikau, tai kulnas per aukštas, tai kulnas atviras, tai per smaili, tai per buki. O čia tokie kokių ir ieškau:)
**Bielra
Sakai niekas nesuteikė meistrės vardo...MAtai ylos maiše nepaslėpsi, auksas ir pelenuose žiba.
MAn tu irgi meistrė, nes ne tik pati gražiai ,dailiai ir GREITAi neri, bet nešykšti patarimų, pamokymų..va čia yra meistriškumas...
O švelnus raudonis net labai tinka tau smile.gif

*kol tu nepaklausei - į batus net neatkreipiau dėmesio, bet tikrai faini
**aš irgi prie titulo suteikimo prisdedu thumbup.gif ir parodyk ir savo ananasinę please

QUOTE(fiona35 @ 2009 05 11, 09:46)
Sveikos,merginos.rodau savąją juodai-baltą,baigiau praeitą sav.,kaip tik vestuvėms spėjau,ir jau aplaisčiau šampanu blush2.gif ,tik normalios foto (ant modelio) bus po2sav..Nebent namie dukra nufotkins. blush2.gif

labai graži ir stilinga, jaučiu ant modeliuko išvis kaip nulieta atrodo thumbup.gif
Atsakyti

Va čia tai grožis bigsmile.gif Labai gražu wub.gif Prašom pasirodyt ant kūnelio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akire3 @ 2009 05 11, 11:07)
sveikos merginos,
as turbut jau jums nusibodau, bet si kart nieko neklausiu  biggrin.gif pati nesuprantu, klausiu elementariu dalyku - paskui uz kiek laiko ir paciai dašyla ko norėjau...bet vistiek reik to tokio spyrio į sėdynę iš jūsų pusės - užveda greičiau ant kelio...

*kol tu nepaklausei - į batus net neatkreipiau dėmesio, bet tikrai faini
**aš irgi prie titulo suteikimo prisdedu  thumbup.gif ir parodyk ir savo ananasinę please
labai graži ir stilinga, jaučiu ant modeliuko išvis kaip nulieta atrodo  thumbup.gif

O aš vis tik jaučiu ryšiuosi nuardyti iki trikampio, kur klaida padariau:(
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 05 11, 11:19)
O aš vis tik jaučiu ryšiuosi nuardyti iki trikampio, kur klaida padariau:(

turbut kad teks tau ardyt arba kazkaip kitaip isgudraut...nes ten susiima taip idomiai, o jei nerei vientisai turejai sonuose daryt suemimus...vienu zodziu nesinervink, ardyk ir daryk taisiklingai - tada lengviau iseina ir nereik sukt galvos kaip cia ka sugudravus
as darau pagal bielros aprasyma, letai man sekas, bet uztat sekas...atskirai viena krutines dali, paskui darysiu kita, o tik po to nugara...Klausimelis dar - su priekiu viskas aisku, o nugara nert reiks tiesiai, be jokiu sonuose suemimu, apart pazastu isemimo???
dar del tu tavo siulu galva skauda, vesiu ryt maziu i poliklinika ir paskui uzsuksiu i pora pardziu, jei nebus, tai tikrai prasysiu kad siustum...neriu is likuciu ir vis ziuriu kada gi baigsis, tikiuos priekiui visko uzteks...
Atsakyti
fiona35,nuostabi suknute wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Akire3 @ 2009 05 11, 11:50)
turbut kad teks tau ardyt arba kazkaip kitaip isgudraut...nes ten susiima taip idomiai, o jei nerei vientisai turejai sonuose daryt suemimus...vienu zodziu nesinervink, ardyk ir daryk taisiklingai - tada lengviau iseina ir nereik sukt galvos kaip cia ka sugudravus
as darau pagal bielros aprasyma, letai man sekas, bet uztat sekas...atskirai viena krutines dali, paskui darysiu kita, o tik po to nugara...Klausimelis dar - su priekiu viskas aisku, o nugara nert reiks tiesiai, be jokiu sonuose suemimu, apart pazastu isemimo???
dar del tu tavo siulu galva skauda, vesiu ryt maziu i poliklinika ir paskui uzsuksiu i pora pardziu, jei nebus, tai tikrai prasysiu kad siustum...neriu is likuciu ir vis ziuriu kada gi baigsis, tikiuos priekiui visko uzteks...

AŠ į Kauną važiuosiu penktadienį Kaune būsiu trumpai, bet jei tu mašiniuota, atlėktum sutartą laiką ir atiduočiau, paskui dar kiek ilgeliau sustosim Kaune sekmadienį. Tai jei reikia nesikuklink ir sakyk smile.gif
ŠAunuolė kad neri ,o dėl nugaros, aš nežinau kaip pas tave su ja yra, nes mano ji platoka, o va draugė vis pasiaurina ir nugalyte nes ji kuo arčiau kaklo tuo smarkiau sioaurėja pati smile.gif
Atsakyti

vaje wub.gif net lupa atvipo blink.gif o tai ant modeliuko isvis turbut pasakiskai grazu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 11 gegužės 2009 - 11:15
QUOTE(fiona35 @ 2009 05 11, 10:46)
user posted image

O cia tai grozis doh.gif isivaizduoju kiek cia darbo ideta thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti