QUOTE(fiona35 @ 2009 04 02, 12:09)
Sveikos,merginos.Rodau,kiek nuveikiau juodi-baltos suknelės g-boj.
Pirkau Java(medv.67%,viskoze33%,po 50gr.)10kamuoliukų pirkau,dabar baigiu sunert 6-tą.Ir įtariu,kad ir man trūks ilgio
Nu jau grozis...

Labai labai puosnu.
O kur gaut tokiu siulu? Taip as ju noriu, bet pas mus Klaipedoj nera.

O kur dar galima uzsisakyt, gal zinot?
QUOTE(linda7 @ 2009 04 02, 13:18)
Fiona35, ačiū už atsakyma

Nagi bandžiau išplauti, džiovinau patiesusi, kai patiesta, atrodo viskas gerai, o kai užsivelka savininkė suknelės, ir gaunasi per šonines siūles nutįsę kampukai, nedaug, bet pastebima vis vien.
O gal ja, tiksliau dar karta suslapinus sijonine dali, patiest ant grindu dziuvimui sulenkta ne per sonines siules, o perlenkimus daryt ties priekio ir nugaros viduriu. Tikiuosi gerai paaiskinau.

Na zodziu, ne priekiu i save, o suknutes sonu. Taip patiesus patampyt labiau prieki ir nugara.
QUOTE(fiona35 @ 2009 04 02, 15:48)
Ačiū,merginos.Bet aš tai jau tikrai ne tokia spartuolė kaip bielra.
O vat mocherinukė mano gražioji guli nepabaigta be rankovių
Iš pradžių galvojau bus Kalėdoms pasipuošt,paskui-Velykoms,bet dabar jau planuoju tik pabaigt

.
Eikit sau,

prisiziurejus tokiu grozi baigiu svajonese paskest...
QUOTE(La Perla @ 2009 04 02, 16:08)
fiona35 kaip grazu

o as su savo kurinuku tureciau eiti i kita tema, bet... cia gi beveik suknele, o sitoj temelej man silciausia

Cia geriausia. Ir darbai grazus.
QUOTE(jurgičiukas @ 2009 04 02, 18:52)
Rodausi ir aš neseniai baigtą suknelę, tik atsiprašau už nuotraukos kokybę, nes neiškenčiau kol fotiką pataisys, tai telefonu nusifotkinau
Labai miela suknute.
As norejau sijonuka tokiu volaniuku daryt. O kaip tu darei? Is vienos akies 3 ismezgei ir taip platinai?