Įkraunama...
Įkraunama...

SUKNELES

Ačiū visom pagyrusiom mano giga projektą, taip aš jį vadinu smile.gif
Katuks tavo tempas nerealus, per 4 dienas suknelė! blink.gif thumbup.gif O kur tu tas timpes perki?
Aš jau jau mezgima užmetinėju... bet prisižiūriu jūsų darbų ir vėl kyla rankos naujiems darbams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katuks @ 2009 04 03, 11:21)
na kokių grožybių primezgėt wub.gif  viena už kitą gražesnės. nėra prie ko net prikibt. šaunuolės

aš tai va pasirodysiu kokią rezginėlę (čia MB taip pavadino biggrin.gif ) nusinėriau iš Summer siūliukų vasarai savo kumpiams ir apelsinams  lotuliukas.gif
taip gal nelabai jaukiai jaučiuos ax.gif :

Č ia truputį ne į temą mirksiukas.gif bet kur tie ''kumpiai su apelsinais''
lens.gif katuks, turbūt nematėt niekad ''kumpiuotų'' moteriškių ,nagi kas čia per kompleksai protest.gif
Papildyta:
Iš to'' piktumo'' net nepagyriau doh.gif šaunus nėrinukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bazuka @ 2009 04 03, 21:00)
Č ia truputį ne į temą  mirksiukas.gif bet kur tie ''kumpiai su apelsinais''
lens.gif katuks, turbūt nematėt niekad ''kumpiuotų'' moteriškių ,nagi kas čia per kompleksai  protest.gif
Papildyta:
Iš to'' piktumo'' net nepagyriau  doh.gif šaunus nėrinukas  4u.gif

baika čia viskas lotuliukas.gif
kadangi rezginėlė tai tokis tašiukas iš siūlų tarybiniais laikais buvo. maisto produktams. tai ir pasijuokiau, kad "maisto produktus" ten ir krausiu lotuliukas.gif čia ne tiek kad dideli tie kumpiai, o tiesiog šlaunelės, o apelsinai tai turėjau galvoj tuos kur biškį aukščiau du burbuliukai:geda2:
ačiū užgerus žodžius nėriniui ir žinoma figūrai 4u.gif gi visos šiaip norim kažką pataisyti savy ax.gif
Atsakyti
As irgi nepastebejau,kad ka reiketu taisyti,kaip sako viskas prie saves. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fiona35 @ 2009 04 02, 15:48)
Ačiū,merginos.Bet aš tai jau tikrai ne tokia spartuolė kaip bielra.
Tiesiog prisigyriau ,kad nusinersiu vestuvėms suknią,tai daba reik skubėt blush2.gif
Kad nebūčiau pažadukas. rolleyes.gif
Ir dar dukrą savo reik toms pačioms vestuvėms papuošt,o dar visi svočios pasiruošimai doh.gif Užtat ir skubu.
O vat mocherinukė mano gražioji guli nepabaigta be rankovių  blush2.gif
user posted image
Iš pradžių galvojau bus Kalėdoms pasipuošt,paskui-Velykoms,bet dabar jau planuoju tik pabaigt  blush2.gif .Taip kad ne spartuolė aš ,oi ne mirksiukas.gif

labas ir as noriu tokio tipo macherine suknia megzti tik va nesugalvuju rasto, kaip ta rasta sugalvot, kaip platint ar yra kokia schema
aciu
Atsakyti
QUOTE(simuonele @ 2009 04 04, 00:53)
labas ir as noriu tokio tipo macherine suknia megzti tik va nesugalvuju rasto, kaip ta rasta sugalvot, kaip platint ar yra kokia schema
aciu

Labas.Čia mocherinukių klausimais daugiau patirties turi La Perla ar Viliuteee.
Dažniausiai mezgama pagal servetėlės(megztos virbalais)schemą,tik reikia pasirinkt pakankamai didelio skersmens,kad ilgio užtektų.
Aš šitoj suknelėj porą schemų derinau ir tarpais dar mezgiau lygiai,kad labai didelio kliošo nesigautų.Arba galima mezti lygiai ir pradėt platint nuo klubų,čia jau kaip norisi,paskui nuardoma pirma eilė ir mezgamas viršus.Virbalai patogiausi su valu.Tada mezgama tik geroj pusėj-vieną eilę raštą,vieną tik gerom(ar kaip liepia pagal raštą)Eilės pradžią pasižymėk kokiu kitos spalvos siūlu,kad nesusipainiot.
Atsakyti
fiona35, puikiai paaiskinai nera ka ir bepridurti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(fiona35 @ 2009 04 04, 11:56)
Labas.Čia mocherinukių klausimais daugiau patirties turi La Perla ar Viliuteee.
Dažniausiai mezgama pagal servetėlės(megztos virbalais)schemą,tik reikia pasirinkt pakankamai didelio skersmens,kad ilgio užtektų.
Aš šitoj suknelėj porą schemų derinau ir tarpais dar mezgiau lygiai,kad labai didelio kliošo nesigautų.Arba galima mezti lygiai ir pradėt platint nuo klubų,čia jau kaip norisi,paskui nuardoma pirma eilė ir mezgamas viršus.Virbalai patogiausi su valu.Tada mezgama  tik geroj pusėj-vieną eilę raštą,vieną tik gerom(ar kaip liepia pagal raštą)Eilės pradžią pasižymėk kokiu kitos spalvos siūlu,kad nesusipainiot.

is tikruju puikus paaiskinimas aciu labai
labai grazxi suknele taqvo bus rar kokia raudona didele roze prikabinsi - ir pirsliene thumbup.gif thumbup.gif

Papildyta:
turbut ne taip supratau
tai ne si suknele vestuvems ane?

ei o kiek mazdaug siulu sunaudojat?
kiek ciaa ju reikia papirkt?
Atsakyti
QUOTE(fiona35 @ 2009 04 02, 12:09)
Sveikos,merginos.Rodau,kiek nuveikiau juodi-baltos suknelės g-boj.
Pirkau Java(medv.67%,viskoze33%,po 50gr.)10kamuoliukų pirkau,dabar baigiu sunert 6-tą.Ir įtariu,kad ir man trūks ilgio g.gif

Nu jau grozis... wub.gif thumbup.gif Labai labai puosnu.
O kur gaut tokiu siulu? Taip as ju noriu, bet pas mus Klaipedoj nera. verysad.gif O kur dar galima uzsisakyt, gal zinot?
QUOTE(linda7 @ 2009 04 02, 13:18)
Fiona35, ačiū už atsakyma 4u.gif  Nagi bandžiau išplauti, džiovinau patiesusi, kai patiesta, atrodo viskas gerai, o kai užsivelka savininkė suknelės, ir gaunasi per šonines siūles nutįsę kampukai, nedaug, bet pastebima vis vien.

O gal ja, tiksliau dar karta suslapinus sijonine dali, patiest ant grindu dziuvimui sulenkta ne per sonines siules, o perlenkimus daryt ties priekio ir nugaros viduriu. Tikiuosi gerai paaiskinau. blush2.gif Na zodziu, ne priekiu i save, o suknutes sonu. Taip patiesus patampyt labiau prieki ir nugara. g.gif

QUOTE(fiona35 @ 2009 04 02, 15:48)
Ačiū,merginos.Bet aš tai jau tikrai ne tokia spartuolė kaip bielra.
O vat mocherinukė mano gražioji guli nepabaigta be rankovių  blush2.gif
Iš pradžių galvojau bus Kalėdoms pasipuošt,paskui-Velykoms,bet dabar jau planuoju tik pabaigt  blush2.gif .

Eikit sau, thumbup.gif prisiziurejus tokiu grozi baigiu svajonese paskest...
QUOTE(La Perla @ 2009 04 02, 16:08)
fiona35 kaip grazu  wub.gif  wub.gif  o as su savo kurinuku tureciau eiti i kita tema, bet... cia gi beveik suknele, o sitoj temelej man silciausia  wub.gif

drinks_cheers.gif Cia geriausia. Ir darbai grazus.thumbup.gif

QUOTE(jurgičiukas @ 2009 04 02, 18:52)
Rodausi ir aš neseniai baigtą suknelę, tik atsiprašau už nuotraukos kokybę, nes neiškenčiau kol fotiką pataisys, tai telefonu nusifotkinau  blush2.gif

user posted image

Labai miela suknute. wub.gif
As norejau sijonuka tokiu volaniuku daryt. O kaip tu darei? Is vienos akies 3 ismezgei ir taip platinai?
Atsakyti
QUOTE(fiona35 @ 2009 04 02, 11:09)

Kažkaip labai jau didelis man gaunasi tas kliošas,bet ardyt jau nedrįsiu,nes nespėsiu baigt( iki gegužės pradžios reikia).Labai didelė siųlų išeiga gaunasi.
Pirkau Java(medv.67%,viskoze33%,po 50gr.)10kamuoliukų pirkau,dabar baigiu sunert 6-tą.Ir įtariu,kad ir man trūks ilgio g.gif
Platinau taip,kad kiekvienoj rombų eilėj padaugėja 8 rombais.
Linda7,o nebandei išplovus patempt.Aš kai išplaunu megztą rūbą,truputį paformuoju drėgną ir patiesiu ant lygaus pav.džiūt.Išžiuvus visai kitaip atrodo.
Dar prisiminiau doh.gif ,kad norėjau Bielros paklaust-ar darys šioj suknelė užtrauktuką kokį?Aš į ją įsispraudžiu,bet gal labai jau išsitampys,kai dažnai sprausiuos ax.gif ?

o kur galima rast sio sijonelio schemute?nunerciau savo panalems vienodus sijonelius
Atsakyti
Sveikos. Retai čia bendrauju, bet karts nuo karto tyliai paseku temą. Šiemet jūsų moherinių suknelių įkvėpta numezgiau suknelę dukrai Pirmai komunijai.
Ne viskas tobula, bet iš esmės esu patenkinta. Dar gal šį bei tą pakoreguosiu, gal diržą kažkaip kitaip padarysiu, nes kartais nugara pasidaro trumpesnė, nei priekis. Kai mezgiau, galvojau kad bus trumpesnė, maždaug iki pusė blauzdų, bet kai išlyginau, susiuvau išėjo iki pat žemės. Nežinau ar nesuplėšys eidama. unsure.gif
Dėkui visoms už įkvėpimą ir Viliuteeei už patarimus. 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Čia sijono vaizdas, kai dar buvo nelygintas ir nesusiūtas su viršum, raštas aiškiau matyti.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 04 balandžio 2009 - 19:15
pasaka kokia grazi suknia,as apstulbus
Atsakyti