Kerpena be galo graaaaaži suknelė
sveikos, kazkaip pametus buvau sia temuke. labai stropiei viska perskaiciau, necituosiu jau paveluotai, bet pagyrimas visoms...darbai nerealus.
Laperla - noriu tavo sijono schemos ar ko, to rudo kur pirmuose psl. aciu
ta tunika kur per 4 dienas - tai is fantastikos srities man tokie tempai...
as tesugebu vakare 4 ratukus savo auksines nunert ir viskas. noro tai yra, tik laiko nelabai....noretusi nert nuo ryto iki vakaro, jokiu pietu gaminimo,po pardas lakstymo ir kitu dalyku, tik nert ir nert ir nert...
Laperla - noriu tavo sijono schemos ar ko, to rudo kur pirmuose psl. aciu
ta tunika kur per 4 dienas - tai is fantastikos srities man tokie tempai...
as tesugebu vakare 4 ratukus savo auksines nunert ir viskas. noro tai yra, tik laiko nelabai....noretusi nert nuo ryto iki vakaro, jokiu pietu gaminimo,po pardas lakstymo ir kitu dalyku, tik nert ir nert ir nert...
KERPENA, WAU
as apakus , jergau koks grozis.
malonu,kad vis daugiau mamyčių pasirįžta save ar savo dukrytes papuošti taip pamėgtomis mocherinukėmis.
Kerpena,tavo suknelė NUOSTABI
.Labai malonu,kad mano patarimai tau pravertė.
rodausi ir savo dar vieną,pilką mocherinukę,tik gaila ,ji be pasuknelės ir matosi tik pusė grožio
,labai tikiuosi gauti nuotraukų iš suknelės savininkės ir jums dar kartą pasirodysiu

Kerpena,tavo suknelė NUOSTABI
rodausi ir savo dar vieną,pilką mocherinukę,tik gaila ,ji be pasuknelės ir matosi tik pusė grožio

Labai ačiū visoms
Viliuteee, man atrodo pakankamai to grožio matyti ir be pasuknelės
O ar daug nutįsta suknelė į ilgį apsirengus? Man atrodo, kad aš gal viršui per retą tokį raštelį parinkau. Nes ta viršutinė dalis, kai buvo be sijono, tai net nesiekė liemens, o kai sijoną prisiuvau, nutįso iki klubų, tai teko tvirtinti prie pasuknelės, kad liemuo būtų vietoj. Ir šiaip, kai tik apsirengia būna kiek trumpesnė, o kai pavaikšto, pailgėja.
Viliuteee, man atrodo pakankamai to grožio matyti ir be pasuknelės
O ar daug nutįsta suknelė į ilgį apsirengus? Man atrodo, kad aš gal viršui per retą tokį raštelį parinkau. Nes ta viršutinė dalis, kai buvo be sijono, tai net nesiekė liemens, o kai sijoną prisiuvau, nutįso iki klubų, tai teko tvirtinti prie pasuknelės, kad liemuo būtų vietoj. Ir šiaip, kai tik apsirengia būna kiek trumpesnė, o kai pavaikšto, pailgėja.
Viliuteee, suknelė nepriekaištinga!
Mano juodai-balta jau link pabaigos..
Suknelės savininkė nori jos ilgom rankovėm.., bet man rodos ji nesižiūrės su ilgom.., aš ją palikčiau tokią.. Gal bandyt ją perkalbėt?
Kaip manot?
Mano juodai-balta jau link pabaigos..
Suknelės savininkė nori jos ilgom rankovėm.., bet man rodos ji nesižiūrės su ilgom.., aš ją palikčiau tokią.. Gal bandyt ją perkalbėt?
Kerpena, fantastiška suknutė
Kerpena - nuostabu
Viliuteee - kaip visada
Bielra - manau puikiai ziuresis ir su rankovem. beje man tai graziausiai aptemptos triju ketvircu, jos visada tokios elegant
sijono schemutes norincioms galiu atsiusti emailu nes neturiu "pasidejus" internete
ir labas rytas visoms
Viliuteee - kaip visada
Bielra - manau puikiai ziuresis ir su rankovem. beje man tai graziausiai aptemptos triju ketvircu, jos visada tokios elegant
sijono schemutes norincioms galiu atsiusti emailu nes neturiu "pasidejus" internete
ir labas rytas visoms
QUOTE(bielra @ 2009 04 05, 00:03)
Kaip manot?
Man irgi atrodo, kad tokia geriau, gal jaunatviškiau nei ilgom...
man ir atrodo, kad be rankovių geriau
o gal vietoj rankovių tiktų trumpas megztukas
šiaip ar taip darbas nuostabus
moheriukės irgi nuostabios
o gal vietoj rankovių tiktų trumpas megztukas
šiaip ar taip darbas nuostabus
moheriukės irgi nuostabios
[quote=Kristinakristina,2009 04 04, 13:36]
Nusinėriau tą dryžuotą juosmenį (niekur neplatindama), o tik pradėjus megsti virbalais pirmoje eilėje kas 5 akis pridėjau po 1 akį ir viskas, na ir žinoma apačioje pridėta nemažai akių.
Nusinėriau tą dryžuotą juosmenį (niekur neplatindama), o tik pradėjus megsti virbalais pirmoje eilėje kas 5 akis pridėjau po 1 akį ir viskas, na ir žinoma apačioje pridėta nemažai akių.