Įkraunama...
Įkraunama...

SUKNELES

koks grozis, net akys raibsta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simuonele @ 2009 04 06, 20:59)
dar klausimelis kid mocher siulai yra 70 mochera+30 poliamidas ar mochera su silku? kuriuos jus naudojat, ir ar yra koks skirtumas. na nekalbant apie kaina..
aciu..
uzkabinot mane su mocherinem suknelem smile.gif

Taip,kid mocherio tokia sudėtis.Iš mocheros su šilku esu seniai mezgus vieną megztinį sau.Pats siūlas gražesnis,na gal mažiau tįsta g.gif ,ir kid mocher man labai plaukuojasi,mezgant viskas apsivelia tais plaukeliais,gal išskalbus bus geriau g.gif
Atsakyti
QUOTE(*zuikulis* @ 2009 04 07, 10:04)
sveikutes
Kerpena,Viliuteee labai fainos sukneles  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif as niekaip nesuprantu kaip megst kad gautusi  g.gif
naiste777 labai grazus sijonelis butu  thumbup.gif

kas mezgė,jau įsitikino,kad tai visai paprasta,tik atrodo sudėtinga smile.gif
Atsakyti
fantastisko suknytes. ir pilka ir juoda ir balta. visos, jus saunuoles
Atsakyti
QUOTE(simuonele @ 2009 04 06, 19:59)
dar klausimelis kid mocher siulai yra 70 mochera+30 poliamidas ar mochera su silku? kuriuos jus naudojat, ir ar yra koks skirtumas. na nekalbant apie kaina..
aciu..
uzkabinot mane su mocherinem suknelem smile.gif

mano pastebėjimas

kid mohair -MAŽIAU pūkuojasi
kid silk-švelnesni,kiek gražesni,mažiau tįsta,bet tikrai neverti tokio kainų skirtumo su kid mohair,aš lieku prie kid mohair smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2009 04 07, 17:25)
mano pastebėjimas

kid mohair -MAŽIAU pūkuojasi
kid silk-švelnesni,kiek gražesni,mažiau tįsta,bet tikrai neverti tokio kainų skirtumo su kid mohair,aš lieku prie kid mohair smile.gif

Viliuteee,o gal yra koks spec. būdas juos išplauti,kad nešiojant ne taip pūkuotusi?
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2009 04 06, 18:42)
nugaroj mocherinukėms nereikia jokio užsegimo,jos pačios priglunda kiek kur reikia.
be to jos dažniausiai  dėvimos su diržu.

Aciu uz atsakyma 4u.gif
Mane domina kaklas... ax.gif Ar Tu tiesiog darai tokio plocio, kad galva plaistu ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Labanga @ 2009 04 08, 06:40)
Aciu uz atsakyma  4u.gif
Mane domina kaklas...  ax.gif  Ar Tu tiesiog darai tokio plocio, kad galva plaistu ir tiek.

as ne Viliuteee bet kai mezgaiu mocherinukus kostiumelius aukstu kaklu tai nugaroj dariau lasiuko formos toki "prakirpima" ir siuvau knopkyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2009 04 04, 22:32)
rodausi ir savo dar vieną,pilką  mocherinukę,tik gaila ,ji be pasuknelės ir matosi tik pusė grožio g.gif ,labai tikiuosi gauti nuotraukų iš suknelės savininkės ir jums dar kartą pasirodysiu ax.gif

Kaip garzu. wub.gif Man jos tokios mielos, minkstos, lengvos ir siltos... wub.gif wub.gif
QUOTE(FasolkosMama @ 2009 04 06, 22:00)
Na ir grozybiu cia pridejote, saunuoles visos, akys net raibsta nuo jusu darbu...  smile.gif

Bet ir pacios darbeliai labai labai...ypac ta nerta juoda suknute is kvadratuku... ir ta mecherinuke...wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Labanga @ 2009 04 08, 07:40)
Aciu uz atsakyma  4u.gif
Mane domina kaklas...  ax.gif  Ar Tu tiesiog darai tokio plocio, kad galva plaistu ir tiek.

galima užbaigti ne virbalais,o vąšeliu.3 a suneriame kartu,4 pynelės kilpos ir tt.Taip visada užbaiginėju suknelės apčią.Tuomet labiau tempiasi,kai apsivelki,grįžta į savo vietą.Dar yra tokių gumyčių-siūlų įvairių spalvų,galima ją išvarstyti paskutinėj eilėj.
Na ir žinoma galima daryti taip,kaip patarė La Perla
Papildyta:
QUOTE(fiona35 @ 2009 04 07, 21:03)
Viliuteee,o gal yra koks spec. būdas juos išplauti,kad nešiojant ne taip pūkuotusi?

kaip minėjau,aš daugiau mezgu iš kid moherio,skalbiu šampūnu,kiek palyginu,beveik nesipūkuoja ax.gif
Atsakyti
man irgi idomu kaip padaryti mocherine suknele aukstu kaklu, gal kokia saga dedasi nugaroje? ka?
Atsakyti
Mergaites, padekit, taip noriu nusimegzt suknute panasia apacia, bet niekaip nerandu tokio rastelio. verysad.gif Iskau ieskau, bet vis ne tokie. doh.gif Kazkaip nesiriztu nerti vaseliu, baisu, kad nesusidorosiu, taigi nutariau megzti virbalais kazka tokio su tokia paraityta apacia. Bet mas svarbiausia ne tie paraitymai, o tos linijos. Ir ta isryskejusi geruju akiu eilute.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristinakristina: 08 balandžio 2009 - 21:51