QUOTE(simuonele @ 2009 04 06, 20:59)
dar klausimelis kid mocher siulai yra 70 mochera+30 poliamidas ar mochera su silku? kuriuos jus naudojat, ir ar yra koks skirtumas. na nekalbant apie kaina..
aciu..
uzkabinot mane su mocherinem suknelem
aciu..

Taip,kid mocherio tokia sudėtis.Iš mocheros su šilku esu seniai mezgus vieną megztinį sau.Pats siūlas gražesnis,na gal mažiau tįsta

QUOTE(*zuikulis* @ 2009 04 07, 10:04)
sveikutes
Kerpena,Viliuteee labai fainos sukneles
as niekaip nesuprantu kaip megst kad gautusi
naiste777 labai grazus sijonelis butu
Kerpena,Viliuteee labai fainos sukneles

naiste777 labai grazus sijonelis butu

kas mezgė,jau įsitikino,kad tai visai paprasta,tik atrodo sudėtinga

fantastisko suknytes. ir pilka ir juoda ir balta. visos, jus saunuoles
QUOTE(simuonele @ 2009 04 06, 19:59)
dar klausimelis kid mocher siulai yra 70 mochera+30 poliamidas ar mochera su silku? kuriuos jus naudojat, ir ar yra koks skirtumas. na nekalbant apie kaina..
aciu..
aciu..

mano pastebėjimas
kid mohair -MAŽIAU pūkuojasi
kid silk-švelnesni,kiek gražesni,mažiau tįsta,bet tikrai neverti tokio kainų skirtumo su kid mohair,aš lieku prie kid mohair

QUOTE(Viliuteee @ 2009 04 07, 17:25)
mano pastebėjimas
kid silk-švelnesni,kiek gražesni,mažiau tįsta,bet tikrai neverti tokio kainų skirtumo su kid mohair,aš lieku prie kid mohair

Viliuteee,o gal yra koks spec. būdas juos išplauti,kad nešiojant ne taip pūkuotusi?
QUOTE(Viliuteee @ 2009 04 06, 18:42)
nugaroj mocherinukėms nereikia jokio užsegimo,jos pačios priglunda kiek kur reikia.
be to jos dažniausiai dėvimos su diržu.
be to jos dažniausiai dėvimos su diržu.
Aciu uz atsakyma

Mane domina kaklas...

QUOTE(Labanga @ 2009 04 08, 06:40)
Aciu uz atsakyma
Mane domina kaklas...
Ar Tu tiesiog darai tokio plocio, kad galva plaistu ir tiek.

Mane domina kaklas...

as ne Viliuteee bet kai mezgaiu mocherinukus kostiumelius aukstu kaklu tai nugaroj dariau lasiuko formos toki "prakirpima" ir siuvau knopkyte

QUOTE(Viliuteee @ 2009 04 04, 22:32)
rodausi ir savo dar vieną,pilką mocherinukę,tik gaila ,ji be pasuknelės ir matosi tik pusė grožio
,labai tikiuosi gauti nuotraukų iš suknelės savininkės ir jums dar kartą pasirodysiu

Kaip garzu.

QUOTE(FasolkosMama @ 2009 04 06, 22:00)
Na ir grozybiu cia pridejote, saunuoles visos, akys net raibsta nuo jusu darbu... 

Bet ir pacios darbeliai labai labai...ypac ta nerta juoda suknute is kvadratuku... ir ta mecherinuke...

QUOTE(Labanga @ 2009 04 08, 07:40)
Aciu uz atsakyma
Mane domina kaklas...
Ar Tu tiesiog darai tokio plocio, kad galva plaistu ir tiek.

Mane domina kaklas...

galima užbaigti ne virbalais,o vąšeliu.3 a suneriame kartu,4 pynelės kilpos ir tt.Taip visada užbaiginėju suknelės apčią.Tuomet labiau tempiasi,kai apsivelki,grįžta į savo vietą.Dar yra tokių gumyčių-siūlų įvairių spalvų,galima ją išvarstyti paskutinėj eilėj.
Na ir žinoma galima daryti taip,kaip patarė La Perla
Papildyta:
QUOTE(fiona35 @ 2009 04 07, 21:03)
Viliuteee,o gal yra koks spec. būdas juos išplauti,kad nešiojant ne taip pūkuotusi?
kaip minėjau,aš daugiau mezgu iš kid moherio,skalbiu šampūnu,kiek palyginu,beveik nesipūkuoja

man irgi idomu kaip padaryti mocherine suknele aukstu kaklu, gal kokia saga dedasi nugaroje? ka?
Mergaites, padekit, taip noriu nusimegzt suknute panasia apacia, bet niekaip nerandu tokio rastelio.
Iskau ieskau, bet vis ne tokie.
Kazkaip nesiriztu nerti vaseliu, baisu, kad nesusidorosiu, taigi nutariau megzti virbalais kazka tokio su tokia paraityta apacia. Bet mas svarbiausia ne tie paraitymai, o tos linijos. Ir ta isryskejusi geruju akiu eilute.