Įkraunama...
Įkraunama...

SUKNELES

QUOTE(simuonele @ 2009 04 05, 20:37)
ikelk ka schemute please please  ax.gif

Sijono schema yra sijonų schemų temoje, o viršui paimta vienas fragmentas iš tos schemos.
Atsakyti
QUOTE(Lori @ 2009 04 05, 17:39)
Gal kas galetu patarti ar tinka SUMMER siuliukai mezgimui, ar vistik skersuoja jie. Pamaciau siandien tokius juodai baltus margiukus ir kazkodel pamaciau juose platejanti laisva sarafana.  Gal kas mezgete?  ax.gif

Aš savo žydrają mezgiau iš SUMMER siūlų (medvilnė su viskoze), tai tikrai niekas nesiskersavo ir išplovus neišsitampė, ko labai bijojau. Ir suknelei nusimegzti sunaudojau tik 4 kamuoliukus, gal kad kiauraraštis ir neplatėjanti todėl tiek nedaug prireikė.
Atsakyti
QUOTE(jurgičiukas @ 2009 04 05, 21:02)
Aš savo žydrają mezgiau iš SUMMER siūlų (medvilnė su viskoze), tai tikrai niekas nesiskersavo ir išplovus neišsitampė, ko labai bijojau. Ir suknelei nusimegzti sunaudojau tik 4 kamuoliukus, gal kad kiauraraštis ir neplatėjanti todėl tiek nedaug prireikė.

Ačiū labai už atsakymą 4u.gif
O Žydroji.... superinė! Labai patiko viduryje einanti juostos idėja thumbup.gif
NUspręsta - aš irgi megsiu, tik juodai balta.... ax.gif Beje, kokio dydžio virbalus naudojai?
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2009 04 04, 20:11)
Sveikos. Retai čia bendrauju, bet karts nuo karto tyliai paseku temą. Šiemet jūsų moherinių suknelių įkvėpta numezgiau suknelę dukrai Pirmai komunijai.
Ne viskas tobula, bet iš esmės esu patenkinta. Dar gal šį bei tą pakoreguosiu, gal diržą kažkaip kitaip padarysiu, nes kartais nugara pasidaro trumpesnė, nei priekis. Kai mezgiau, galvojau kad bus trumpesnė, maždaug iki pusė blauzdų, bet kai išlyginau, susiuvau išėjo iki pat žemės. Nežinau ar nesuplėšys eidama. unsure.gif
Dėkui visoms už įkvėpimą ir Viliuteeei už patarimus. 4u.gif

Wow, fantastinis grozis smile.gif SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Labai neralus darbelis gavosi. SAUNUOLE!!!!!!!!!!!!

Papildyta:
QUOTE(Viliuteee @ 2009 04 04, 22:32)
rodausi ir savo dar vieną,pilką  mocherinukę,tik gaila ,ji be pasuknelės ir matosi tik pusė grožio g.gif ,labai tikiuosi gauti nuotraukų iš suknelės savininkės ir jums dar kartą pasirodysiu ax.gif
user posted imageuser posted image

Viliuteee, o kaip padarei sukneles nugara? Ar yra uzsegimas, ar uztrauktukas nugaroj?
Atsakyti
QUOTE(Lori @ 2009 04 05, 20:18)
Ačiū labai už atsakymą  4u.gif
O Žydroji.... superinė! Labai patiko viduryje einanti juostos idėja  thumbup.gif
NUspręsta - aš irgi megsiu, tik juodai balta.... ax.gif  Beje, kokio dydžio virbalus naudojai?

Suknelė megsta 3 nr. virbalais, o juosta viduryje nerta 2.1 nr.kabliuku.
Sėkmės darbuojantis ir tikiuosi savo darbelį taip pat pasirodysi smile.gif
Atsakyti
Sveikos,merginos.Atrodo tik vieną dieną neprisijungiau prie SM,o jūs čia tiek psl.prirašę ir dar tiek grožių prigaminę.
Simuonėle,mocherinukės siūlai kid moheris(tokie kaip kerpena įdėjus foto).Pirkau 7motk.po 25gr.(taip pardavėjos patarė)Tiek kiek dabar numezgus,sumegzta pilnai 4 ir 5-tas įpusėtas.
O į vestuves planuoju eiti su juodai-balta sukne ax.gif ,tik aksesuarų dar nenumačius blush2.gif
Kolekcioniere,juodai-baltos suknelės schema yra šioj temoj,kažkur 18-28psl.
Kristinakristina,visus siūlus aš perku CasaLanoj,kiek žinau jų parduotuvės yra Vilniuj ir Kaune,dėl kitų miestų-nežinau.Bet merginos,kurios daugiau mezga-neria už mane, tokius pačius siūlus užsisakinėja internetu,tik nežinau kokioj parduot.,tik tikrai pigiau gaunasi unsure.gif
Atsakyti
Kerpena- sukneles grozis neapsakomas thumbup.gif

Viluteee, mirksiukas.gif jau kitoj temoj suknele grozejaus 4u.gif kaip visada
Atsakyti
QUOTE(Labanga @ 2009 04 06, 07:50)
Wow, fantastinis grozis smile.gif SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Labai neralus darbelis gavosi. SAUNUOLE!!!!!!!!!!!!

Papildyta:
Viliuteee, o kaip padarei sukneles nugara? Ar yra uzsegimas, ar uztrauktukas nugaroj?

nugaroj mocherinukėms nereikia jokio užsegimo,jos pačios priglunda kiek kur reikia.
be to jos dažniausiai dėvimos su diržu.
Atsakyti
dar klausimelis kid mocher siulai yra 70 mochera+30 poliamidas ar mochera su silku? kuriuos jus naudojat, ir ar yra koks skirtumas. na nekalbant apie kaina..
aciu..
uzkabinot mane su mocherinem suknelem smile.gif
Atsakyti
Na ir grozybiu cia pridejote, saunuoles visos, akys net raibsta nuo jusu darbu... smile.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(fiona35 @ 2009 04 02, 15:48)
Ačiū,merginos.Bet aš tai jau tikrai ne tokia spartuolė kaip bielra.
Tiesiog prisigyriau ,kad nusinersiu vestuvėms suknią,tai daba reik skubėt blush2.gif
Kad nebūčiau pažadukas. rolleyes.gif
Ir dar dukrą savo reik toms pačioms vestuvėms papuošt,o dar visi svočios pasiruošimai doh.gif Užtat ir skubu.
O vat mocherinukė mano gražioji guli nepabaigta be rankovių  blush2.gif
user posted image
Iš pradžių galvojau bus Kalėdoms pasipuošt,paskui-Velykoms,bet dabar jau planuoju tik pabaigt  blush2.gif .Taip kad ne spartuolė aš ,oi ne mirksiukas.gif

QUOTE(Kerpena @ 2009 04 04, 20:11)
Sveikos. Retai čia bendrauju, bet karts nuo karto tyliai paseku temą. Šiemet jūsų moherinių suknelių įkvėpta numezgiau suknelę dukrai Pirmai komunijai.
Ne viskas tobula, bet iš esmės esu patenkinta. Dar gal šį bei tą pakoreguosiu, gal diržą kažkaip kitaip padarysiu, nes kartais nugara pasidaro trumpesnė, nei priekis. Kai mezgiau, galvojau kad bus trumpesnė, maždaug iki pusė blauzdų, bet kai išlyginau, susiuvau išėjo iki pat žemės. Nežinau ar nesuplėšys eidama. unsure.gif
Dėkui visoms už įkvėpimą ir Viliuteeei už patarimus. 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Čia sijono vaizdas, kai dar buvo nelygintas ir nesusiūtas su viršum, raštas aiškiau matyti.

user posted image

Atsakyti
sveikutes
Kerpena,Viliuteee labai fainos sukneles thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif as niekaip nesuprantu kaip megst kad gautusi g.gif
naiste777 labai grazus sijonelis butu thumbup.gif
Atsakyti