QUOTE(egliuke @ 2009 04 07, 10:19)
Mano sūnui labai padėjo homeopatas, dabar galime apsieiti be hormoninių tepalų, o liga pas mus taip pat keliauja iš kartos į kartą(aš irgi turiu). Ar tikrai Belgijoje homeopatai negydo kūdikių alergijos? Aš kaip tik manau kad užsienyje homeopatai turi kur kas daugiau patirties, šimtmečius homeopatijos mokyklos egzistuoja, o ne 15 metų kai pas mus. Bandykite paieškoti internete, paskaityti vietinius mamyčių forumus- kai gyvenom Šveicarijoje mes tokiu būdu susiradom puikų homeopatą-pediatrą. Nepraraskit vilties
Gyvenu Belgijoje 3 metus. Per ta laika teko visokiu daktaru apeiti. Zinot, galiu pasakyti, kad iki lietuviu daktaru lygio jiems kaip pestute iki menulio. Lankemes pas profesore!, kurios paprasiau, kad uzrasytu zoliu lotyniskus pavadinimus - tai nesugebejo

, nes nemokejo lotynu kalbos. Nenoriu labai plestis, nes ne i tema, bet tokiu atveju n+1. Dar pasiseke, kad turim gera vaiku gydytoja, bent jau antibiotiku nepriraso, kai nera tam jokio reikalo. Juokinga buvo, kai gulint ligonineje, vaikui sloga gydziau su alijosium. Tai subego puse skyriaus ziuret - kas cia per daiktas. O siaip ju gydymas - antibiotikai ir kokakola (nesijuokit, nes as rimtai kalbu - nuo bet kokiu skrandzio sutrikimu).
O del homeopatu - vienas atsakymas buna - ateikit, kai sukaks 3 metai. Tokiu mazu negydom. Itariu del to, kad vaiko imunitetas baigia formuotis apie 3 gyvenimo metus (bent jau taip raso).
Bet pasinaudosiu Kunigundos rekomenduota homeopate (jau susiradau ja internete) - vasara busim Lt 2 men, tai bandysim pas ja apsilankyt. Nors jau kaip minejau, liga traukias - nenaudojam jokiu vaistu jau seniai (nes veikia jie tik ta karta), valgom viska, zaizdos atsiranda, bet jau ne tokios dideles ir pacios uzsitraukia.
Sorry, mergaites,