Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 04 07, 16:16)
drinks_cheers.gif man irgi po vieno kito Laveros produkto užsinorėjo DAAR bigsmile.gif

Aha, man tas kvapas irgi wub.gif Bet man visa Laveros kosmetika kvepia, gal tik poros dušo želių mažiau kvapas patiko ax.gif

čia tu mane suvedžiojai doh.gif

aš baisiai nustebusi, kad Basic linija turi tokį skanų kvapą biggrin.gif Įsivaizdavau, kad bus visai bekvapė tongue.gif Dar mėginsiu veido prausimą pieneliu, kad įsitikinčiau, jog nuo Hauschkos jis man pasausėja, o nuo Laveros - ne biggrin.gif
Atsakyti
Susinervijau cool.gif tik pakeiciau sampuna ir problemos, is plauku grazus "sniegelis" byra doh.gif kas idomiausia tepu dar ir weledos vandeniu su rozmarinais (jau koki 4 karta), kuris kaip tik nuo tokiu problemu turetu gelbet g.gif
Del ko atsiranda tos sausos pleiskaneles? kazin negi sampunai...kaip patartumet kovot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 07 balandžio 2009 - 17:19
QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 07, 18:18)
Susinervijau cool.gif tik pakeiciau sampuna ir problemos, is plauku grazus "sniegelis" byra doh.gif  kas idomiausia tepu dar ir weledos vandeniu su rozmarinais (jau koki 4 karta), kuris kaip tik nuo tokiu problemu turetu gelbet g.gif
Del ko atsiranda tos sausos pleiskaneles? kazin negi sampunai...kaip patartumet kovot?

man sniegelis nuo netinkamo sampuno byra. taip jau kokius tris naturalius sampunus pakeiciau, nes visi mesdavo ta sniegeli doh.gif
o vandenukas ir man nuo sniegelio nepadejo, kol sampuno neatitaikiau plaukams
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 04 07, 18:29)
man sniegelis nuo netinkamo sampuno byra. taip jau kokius tris naturalius sampunus pakeiciau, nes visi mesdavo ta sniegeli  doh.gif
o vandenukas ir man nuo sniegelio nepadejo, kol sampuno neatitaikiau plaukams

ech verysad.gif reikia dabar bandyt atsekt kuris, nes du naujus isbandziau...o maniau neblogus sampunus (pagal poveiki savo plaukams) atradau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 04 06, 18:45)
As ka tik is kosmetologes, visa atsigavusi ir pailsejusi  thumbup.gif  Pasirodo mano veido oda ne sausa, kaip as galvojau, o jautri. Visada galvojau kad man nereikia toniko, o ji sulauze sita mita ir sake, kad man jis butinas, tai nusipirkau ir Lakshmi tonika ir kaukes neem mask idejo ir dar LAkshmi valanti pieneli rekomendavo isigyti, ka ir padariau  biggrin.gif Zodziu reiks igust priziureti veida pagal jos rekomendacijas  ax.gif

As kazkada turejau sia kaukyte, tai sudety radau phenoxyethanol- kaip suprantu, jis is blogiuku blush2.gif ir ant dezutes lietuviskoje anotacijoje buvo parasyta, kad ji rekomenduojama riebios odos giluminiam valymui. o kaip supratau tavo odytes tipas tai kitoks g.gif

QUOTE(Bitute32 @ 2009 04 07, 15:18)
Cia merginos pradziu pradzia viso grozio ir sveikatos,

taigi, pirmiausia kirminiukus nudauziau  cool.gif

poster_offtopic.gif o kaip jus supratot, kad ju turint? kokie simptomai? fear.gif ir kaip "nudauzet"? gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 04 06, 20:56)
dermatologu kompetencija mazai kuo skiriasi - ju firmines frazes - stai jums tepaliukas, dar sitos tabletukes labai gerai ir pan., tarsi koks antibiotikas gali isgydyti, kad ir viena is tavo paminetu priezasciu - stresa  lotuliukas.gif, tuo tarpu tinkami masazai net labai gali pasalinti tokias priezastis  tongue.gif
Bet juk niekas tau nesako, kad nesirink lengvesnio kelio  cool.gif- juk isgerti piliule taip paprasta  ax.gif

Nediskutuosiu toliau sia tema, nes matau, kad jus ir taip viska zinot kada kas man ka sake ir kaip gyde doh.gif O jusu firmine fraze- as viska zinau ir darau geriausiai lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gizma @ 2009 04 06, 21:48)
Kunigunda ir Baggio, Jus abi esate is dalies teisios. Pati turiu atopini dermatita pereinanti i egzema(protingu daktaru isvada).

Praktiskai is knygos papasakojai apie mano seima verysad.gif Man gydytoja irgi pasake, kad reik mokytis gyvent su sia liga ir tiek. O mano broliui buvo lygiai tas pat kaip jusu vaikiukui, kol buvo mazas labai prisikentejo, bet dabar jam 23 metai ir visos ligos liko praeityje, liaudiskai sakoma- isaugo mirksiukas.gif Beje man grozybes islindo tik 25 metu sulaukus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baggio: 07 balandžio 2009 - 18:17
QUOTE(katutis @ 2009 04 07, 17:26)
čia tu mane suvedžiojai  doh.gif

aš baisiai nustebusi, kad Basic linija turi tokį skanų kvapą biggrin.gif Įsivaizdavau, kad bus visai bekvapė tongue.gif Dar mėginsiu veido prausimą pieneliu, kad įsitikinčiau, jog nuo Hauschkos jis man pasausėja, o nuo Laveros - ne biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif

Aš irgi buvau beveik tikra, kad kvapas bus vos juntamas. Šiaip nesuprantu kaip, bet visi Laveros gaminiai turi tokį „laverišką“ kvapą biggrin.gif Nemoku paaiškint blush2.gif Kaip ir Hauschka turi savo specifinį kvapą. Tai tas laveriškas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 04 07, 19:40)
lotuliukas.gif  thumbup.gif

Aš irgi buvau beveik tikra, kad kvapas bus vos juntamas. Šiaip nesuprantu kaip, bet visi Laveros gaminiai turi tokį „laverišką“ kvapą biggrin.gif Nemoku paaiškint blush2.gif Kaip ir Hauschka turi savo specifinį kvapą. Tai tas laveriškas wub.gif

Ojojoj,dar labiau susigundžiau wub.gif lendu žiūrinėti ko norėčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 04 07, 15:26)
Saulutė jau intensyvi paskutinėm dienom, skubiai reikia apsauginio kremo, jūs čia dauguma gyrėt Weledos, tai turbūt šitą: Apsauginis kremas nuo saulės su edelveisais. SPF 20 (50ml)
user posted image
nes kito neradau? Aš veidui ieškau  ax.gif
O vaikui irgi tą patį galiu naudoti?

taip, sita mes naudojam. nemanau, kad vaikui pakenktu g.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 07, 17:18)
Susinervijau cool.gif tik pakeiciau sampuna ir problemos, is plauku grazus "sniegelis" byra doh.gif  kas idomiausia tepu dar ir weledos vandeniu su rozmarinais (jau koki 4 karta), kuris kaip tik nuo tokiu problemu turetu gelbet g.gif

pabandyk pries plovima saknis kokosu ar sezamu aliejais issitepti ir pamasazuoti

QUOTE(Diana-Kaunas @ 2009 04 07, 18:08)
As kazkada turejau sia kaukyte, tai sudety radau phenoxyethanol-

kurioje cia taip?

QUOTE(baggio @ 2009 04 07, 18:28)
as viska zinau ir darau geriausiai lotuliukas.gif

ar as kalta, kad tokia esu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 04 07, 16:26)
Saulutė jau intensyvi paskutinėm dienom, skubiai reikia apsauginio kremo, jūs čia dauguma gyrėt Weledos, tai turbūt šitą: Apsauginis kremas nuo saulės su edelveisais. SPF 20 (50ml)
user posted image
nes kito neradau? Aš veidui ieškau  ax.gif

O vaikui irgi tą patį galiu naudoti?

Kaip tik įsiūliau šitą mamai pamėginti... Tikiuosi nesubrokys ir toliau naudos. Jis ir pigesnis už jos visokius shisheido.... Labai gyrė ji Holos parduotuvėlėj.
Atsakyti
QUOTE(Diana-Kaunas @ 2009 04 07, 18:08)
poster_offtopic.gif  o kaip jus supratot, kad ju turint? kokie simptomai? fear.gif  ir kaip "nudauzet"? gun_bandana.gif

turi tubūt 99 pr. žmonių, ypač nemažai, kas laiko namie kokius nors gyvūnus. Kažkokių specif simptomų gali nebūti.Pirmiausia kažkokios žarnyno problemos gali išlįsti, odos problemos (bėrimai), daug įv. ligų gali sukelti, net vėžį.
Gali paskaityti rusų k. čia
cituoju iš ten: Не секрет, что экзема и псориаз – болезни, связанные с недостатком кремния, который поглощают паразиты, поселившиеся в организме человека.Išverčiu: ne paslaptis, kad egzema ir psoriazė, susijusios su kremnio trūkumu, kurį sunaudoja parazitai. Yra įv. preparatų. Bet problema, kad jie gali gyventi praktiškai visuose organuose, o vaistiniai prepapratai tik žarnyno naikina.tai tenka jų kitur ieškot.Yra dar toks "stebuklingas" aparatas Zeperis (ceperis), kurio pagalba galima naikinti praktiškai visus, kurių pvz vaisati neveikia, jis užmuša ir virusus, bakterijas. Trumpai apie jį čia (vaikus nuo salmaneliozės su juo išgydžiau)

Atsakyti
QUOTE(Diana-Kaunas @ 2009 04 07, 19:08)
As kazkada turejau sia kaukyte, tai sudety radau phenoxyethanol- kaip suprantu, jis is blogiuku blush2.gif  ir ant dezutes lietuviskoje anotacijoje buvo parasyta, kad ji rekomenduojama riebios odos giluminiam valymui. o kaip supratau tavo odytes tipas tai kitoks g.gif
poster_offtopic.gif  o kaip jus supratot, kad ju turint? kokie simptomai? fear.gif  ir kaip "nudauzet"? gun_bandana.gif

Sia tem galima kreiptis i tam tikras institucijas, daugiau nieko nerasysiu jei jau offtopic ir kad reklama nesigautu tongue.gif
Atsakyti