Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Ar esate ka nors girdejusios apie Alepia produktus? g.gif na, cia toki puslapiuka uztikau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 04 02, 15:21)
"kaip tau gali patikti tas kvapas- man jis smirda, mane purto, slykstus" ,"nesuprantu kas cia ypatingo-pigus kazkoks", "jeigu uzuosciau tokiais kvepalais pasikvepinusi zmogu- begciau kuo toliau, kol neapsivemiau" ir t.t.

drinks_cheers.gif va va, kažkada esu sulaukus tokių komentarų iš neva protingos rafinuotos poniutės biggrin.gif kai pasirgyriau, kad vyras kvepalus padovanojo ax.gif
tai pasiūliau komentuoti mano vyruko nuostabų poelgį, o ne kvepalų kvapą biggrin.gif

o dėl kvapo neradau turbūt dar toookio, bet jaučiu, kad reiktų atarus KN pauostyti dar kartelį, kažką jie man paliko, o vat Nimfali ką davė, tai jau labai per saldu man, nepatiko cool.gif nemėgau niekad citrusinių ir saldžių smile.gif dar nerolis = pakalnučių pieva, suviliojo ax.gif

QUOTE(Deli~ @ 2009 04 02, 16:14)
mane tas pats klausimas domina  ax.gif  o tu ieskai ilgalaikiu, ar siaip kokiu dazu, kasdien pasiryskint tiesiog antakius? As is naturaliu kol kas neradau, prie Hauschkos seseliu raso, kad tinka antakiams ryskinti  rolleyes.gif

ilgalaikio rolleyes.gif
kasdienai turiu pieštukėlį, įtariu sintetinis unsure.gif reiks ir juo pasirūpinti cool.gif bet laiks nuo laiko norisi pasidažyti, nes vien pieštukas negelbėja man, nes plaukiukai labai šviesūs antakių rolleyes.gif
dažytis retai išvis dažaus, bet va to antakių suteikiamo bruožo veidui tai man norisi smile.gif į mėnesį kartą chemiškai dažau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violence: 02 balandžio 2009 - 16:51
QUOTE(bryyla @ 2009 04 02, 18:27)
na makiazui as gal ka ir kitka nusipirkciau, vis galvoju apie Logonos aliejuka... o tavo oda labai sausa ir jautri? nusauseja ir nuo vandens?  ax.gif labai sudominai su tuo Alteros prausikliu su ramunelem... beje, jame yra alkoholio?

Mano oda labai sausa, nuo vandens baisiai sausėja, nors naudojant natūralią kosmetiką lyg ir tvarkosi po truputį. biggrin.gif Turėjau Madaros žiedų putas, iš pradžių tiko, o po to sausinti pradėjo. Ieškodama pigesnio varianto nusipirkau Alterrą. Rašo, kad tai Prausiamasis veido gelis su ramunėlėmis. Alkoholio sudėtyje yra, bet matyt mažiau nei Madaroje, nes nesausina. Aišku, kiekvienam kitaip, bijau ir rekomenduoti, jei tavo oda jautri, tai gali ir netikti. Nors kaina tai tikrai įkandama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 04 02, 16:49)
o vat Nimfali ką davė, tai jau labai per saldu man, nepatiko cool.gif

mėtos tikrai nesaldu, tik labai jau specifiška bigsmile.gif O santalmedis tai tikras vyriškas kvapas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 02, 17:18)
kaip supratau, merginos ieško ilgalaikių smile.gif Aš tamsiai rudą Hauschkos pieštuką akims kažkada Stepone nusipirkau, man jis puikus wink.gif Aišku, negalima su juo piešti ant odos po antakiais, bet pašildžius ir švelniai braukiant per plaukelius, jie subtiliai paryškėja smile.gif

ir as naudoju piestuka, bet jis laabai greit nusitrina ir bruozai vel blankus doh.gif Taip kad ieskau tokio kaip seseliuko (buna ir kremines teksturos) ryskinti antakius rolleyes.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 04 02, 17:27)
joks cia ne kisimasis  irnesakyk.gif o kodel prausikliai netinka?

Kunigunda jau atsake smile.gif Kodel nenori pabandyti Logonos Free pieneli? rolleyes.gif Galbut bioboutique duotu meginuku smile.gif
QUOTE(violence @ 2009 04 02, 17:49)
kasdienai turiu pieštukėlį, įtariu sintetinis  unsure.gif reiks ir juo pasirūpinti  cool.gif  bet laiks nuo laiko norisi pasidažyti, nes vien pieštukas negelbėja man, nes plaukiukai labai šviesūs antakių  rolleyes.gif
dažytis retai išvis dažaus, bet va to antakių suteikiamo bruožo veidui tai man norisi smile.gif į mėnesį kartą chemiškai dažau  ax.gif

ir as kartais padazau chemiskai, bet gal kokiu 2-3 kart i metus hihihi.gif gaila man ju pasidaro tai labai retai nueinu biggrin.gif Antakiai tikrai svarbu, kai nudazo, tai iskart bruozai isryskeja, veidas visai kitaip atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 04 02, 17:29)
prasukliai dazniausiai skirti riebioms ir misrioms odoms, tad jas siek tiek pasausin, bet riebiai odai tai tik pliusas, o sausa dar labiau pasausina

aisku, aciu 4u.gif

QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 04 02, 17:51)
Mano oda labai sausa, nuo vandens baisiai sausėja, nors naudojant natūralią kosmetiką lyg ir tvarkosi po truputį. biggrin.gif  Turėjau Madaros žiedų putas, iš pradžių tiko, o po to sausinti pradėjo. Ieškodama pigesnio varianto nusipirkau Alterrą. Rašo, kad tai Prausiamasis veido gelis su ramunėlėmis. Alkoholio sudėtyje yra, bet matyt mažiau nei Madaroje, nes nesausina. Aišku, kiekvienam kitaip, bijau ir rekomenduoti, jei tavo oda jautri, tai gali ir netikti. Nors kaina tai tikrai įkandama biggrin.gif

Na gal ir reiks pabandyti drinks_cheers.gif nenoriu pirkti iskart brangiu produktu, kol imanoma rasti alternatyvu pigesniu...
Papildyta:
QUOTE(Deli~ @ 2009 04 02, 17:57)
Kunigunda jau atsake  smile.gif  Kodel nenori pabandyti Logonos Free pieneli?  rolleyes.gif Galbut bioboutique duotu meginuku  smile.gif

kad nezinau apie toki ax.gif esi gal naudojusi?
va meginukai tai liuks dalykas thumbup.gif gaila Alteros meginuku nera biggrin.gif taip viska norisi isbandyti, kad nebutu aklo pirkimo...
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 04 02, 17:58)
Na gal ir reiks pabandyti  drinks_cheers.gif nenoriu pirkti iskart brangiu produktu, kol imanoma rasti alternatyvu pigesniu...

arba is tos pacios Alterros pieneliai atrodo yra mirksiukas.gif Tiesiog manau, kad kol pirksi gelius ir prausiklius, jie visi sausins... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(bryyla @ 2009 04 02, 18:00)
kad nezinau apie toki  ax.gif esi gal naudojusi?
va meginukai tai liuks dalykas  thumbup.gif gaila Alteros meginuku nera  biggrin.gif taip viska norisi isbandyti, kad nebutu aklo pirkimo...

stai jis http://www.ekoeko.lt...b...Free.150ml mirksiukas.gif ne, naudojusi nesu, bet noreciau isbandyt, gal sakau akims valyti tiktu g.gif Reiktu dar pasitikslint ar galima ji kaip prausikli naudot, ar jis tiks su vatike naudojamas ax.gif
Atsakyti
Pasiziurejau, kad logonos Free pienelis 47 lt kainuoja ax.gif as ieskau kazko pigesnio... o jei nerasiu, tai tada jau pirksiu Florame aliejini prausikli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 04 02, 18:05)
Pasiziurejau, kad logonos Free pienelis 47 lt kainuoja  ax.gif as ieskau kazko pigesnio... o jei nerasiu, tai tada jau pirksiu Florame aliejini prausikli  4u.gif

smile.gif Tikekimes rasi, ko nori smile.gif O as dabar sprendziu ar alieju ar pieneli pirkti, kad negrauztu akiu biggrin.gif "Skysti" valikliai atkrenta, nes manau jie sausina, pienelis neturetu sausinti paakiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 04 02, 18:04)
arba is tos pacios Alterros pieneliai atrodo yra  mirksiukas.gif Tiesiog manau, kad kol pirksi gelius ir prausiklius, jie visi sausins...  blush2.gif

Na bet va SOFIJAS naudoja Alteros prausiamaji veido geli su ramunėlėmis ir nieko, nesausina g.gif aisku, kiekvieno oda labai skirtinga...

Galvojau jau busiu baigusi paieskas su ECO prausikliu... Ir se tau, as vel paieskose ir nezinau, ka rinktis unsure.gif gal iskart pirkt ta aliejini prausikli Florame ir viskas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 04 02, 18:09)
Na bet va SOFIJAS naudoja Alteros prausiamaji veido geli su ramunėlėmis ir nieko, nesausina  g.gif aisku, kiekvieno oda labai skirtinga...

Galvojau jau busiu baigusi paieskas su ECO prausikliu... Ir se tau, as vel paieskose ir nezinau, ka rinktis  unsure.gif gal iskart pirkt ta aliejini prausikli Florame ir viskas...  doh.gif

o taip, cia dar tiek eksperimentu reikia padaryti, kad rastum kas tinka labiausiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 04 02, 18:08)
smile.gif Tikekimes rasi, ko nori  smile.gif  O as dabar sprendziu ar alieju ar pieneli pirkti, kad negrauztu akiu  biggrin.gif  "Skysti" valikliai atkrenta, nes manau jie sausina, pienelis neturetu sausinti paakiu  rolleyes.gif

beje, dar del tu pieneliu... Na jie gal sausai odai ir labiau tinka nei visokios putos ir pan., bet va tas ECO prausiklis ir buvo pienelis unsure.gif bet va netiko...
Atsakyti