Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 02, 14:20)
bet kokios cia merginos geranoriskos wub.gif

jei kuriai atliktu koks likutis ar netiktu, ar dar kaip, tai labai noreciau pasibandyti kokia seseliuka ax.gif galeciau ir sumoketi.

pritariu, čia visos labai geranoriškos drinks_cheers.gif thumbup.gif

tai imk iš Palominos ax.gif Matai, kad ir aš tokia naudotoja, tai bijau, kad vėl paimčiau sudūlėjimui sad.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 04 02, 14:28)
Katutis, Monica ir tu  ax.gif  tai susitarkit kuri kurios norit ir as atiduosiu  smile.gif

aš savo norų dalį perleidžiu linutiaaa ax.gif Nes aš dar turiu gerai pagalvoti, o jinai tikrai nori 4u.gif

QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 04 02, 14:30)
hihihi, na gal todel gavau , kad apsipirkau gerai smile.gif

jos visada pabreze, kad ju tikslas ne perku-parduodu, o ugdyti kitoki supratima apie naturalius produktus, ir ismokyti to kiekviena norinti suprasti ir pajausti tai smile.gif man tai prie sirdies tokia filosofija  thumbup.gif

bijau net klausti, kiek yra tas "gerai", nes ten net nieko neplanuojant pirkti aš vis padoriai išsileisdavau biggrin.gif

man irgi prie širdies wink.gif Dėl to ir norėjau jų seminaruose padalyvauti, kad įkvėptų dar labiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 04 02, 15:44)
Sakykit gal esat užmatę kokių dažų antakiam?  unsure.gif ne pieštuko ar šešėlio, bet kad laikytų ilgesniam laikui  ax.gif kartkartėm kirpykloj chemiškai nusipaišau antakius, nes natūralūs jie visai nesimato biggrin.gif va galvoju ir pati galėčau su gerietiškais dažiukais nusipiešt namuose smile.gif

As pati namie pasidarau kosyte is nusipirkto Londa cheminio rinkinuko, dazau
tik antakius ir apie jo bloguma negalvoju ir del to bloga nesijauciu ax.gif

O naturaliai gal angliuko smoteli koki galima panaudoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 04 02, 14:28)
na tai as tas tris spalvas kur rodziau, galiu atiduot.. tik va norinciu jau yra  biggrin.gif  Katutis, Monica ir tu  ax.gif  tai susitarkit kuri kurios norit ir as atiduosiu  smile.gif nemokamai..
arba variantas --> kadangi tie EM seseliai (skaistalai) birus, ir jie pakankamai lengvi yra, tai ju daug.. galit visos trys kazkaip issidalint po kiekvienos spalvos.. tik mazu indeliu reikia  biggrin.gif

bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
tai tegu merginos taria tada zodeli, kaip joms butu geriau.
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 02, 15:50)
bigsmile.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
tai tegu merginos taria tada zodeli, kaip joms butu geriau.

na kadangi Katutis atsisake.. tai tau tada bus dvi spalvos (Row Sugar ir Wild Flowers), o Monicai patiko Coffee Break
Atsakyti
na, linutiaaa, tau ir pasisekė biggrin.gif Gal pavyks mums tave atvesti į doros kelią ir su šešėliais cool.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 04 02, 15:42)
Na ir daug siandien priplepejot  tongue.gif

Ispeiksiu ECO valomaji pieneli veidui  blush2.gif Bandziau pora kartu su juo praustis, tai labai issausina oda, net nesitikejau, kad tiek gali sausinti  doh.gif o vat makiaza irgi nepasakyciau kad super nuvalo  schmoll.gif tai va tokie mano patyrimai... galvojau isbandysiu pigesni varianta, gal tiks... Bet be reikalo pinigus ismeciau, reiks pirkt aliejini prausikli ir akiu makiazo valikli Logonos  4u.gif
Beje, ECO produktai visi kvepia vienodai... Na sampunas, ranku kremas ir lupu balzamas man labai patinka ir kvapas neerzina, o vat kremai ir pienelis tai nekas, kazkaip oda net sudirgina, gal per daug ten tu EA g.gif

Bryyla, o kokia tavo oda, sausa ar į riebumą? Nenori pabandyti Alterra putų? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 02, 15:06)
na, linutiaaa, tau ir pasisekė biggrin.gif Gal pavyks mums tave atvesti į doros kelią ir su šešėliais  cool.gif

jau laimes, tai pilnos ... dabar biggrin.gif wub.gif labai tikiuosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 04 02, 14:44)
vat būtent po jūsų to Champa apibūdinimo buvau susidarius tokį kvapą, kurio neatspindėjo champa biggrin.gif bet nesigundžiau nieko įsigyt, nes supratau, kad tokiem kvapam man suprasti laiko reikia  ax.gif

del champos ir sventyklos tai manau man cia suveike pasamone - matyt viskas kas su sandalu, man su sventyklom ir meditacijom asocijuojasi nuo senu laiku lotuliukas.gif

kazin ar laike esme, juk kvapas tai taip individualu, kiekvienas atrandam ta savaji kvapa ar ju derini net per daug neanalizuodami. tiesiog pajauti- mano arba ne smile.gif

todel geriausia uostyti ir atidziai klausyti saves... manau jusu kvapas jau laukia jusu kur nors lentyneleje parduotuveje, reikia tik pradeti jo ieskoti, dabar pat smile.gif
dar prisiminiau - ankstyvoje jaunysteje, gal tarp 15-25 tiesiog nekenciau roziu kvapo kvepaluose, o ypac gryno aliejaus- jis man atrode toks neidomus, toks bobiskas, toks saldus smile.gif tada labiau citrusiniai visokie patiko smile.gif ir ka- dabar svaigstu vien uostydama koki damaskines rozes ea. turbut pasiekiau savo bobiskaji amziu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

-----------

beje, i kvapu tema: seniai norejau isissakyt stebedama ivairius pasisakymus SM ir ne tik smile.gif neretai matau forumuose visokius netaktiskus kitu komentarus "kaip tau gali patikti tas kvapas- man jis smirda, mane purto, slykstus" ,"nesuprantu kas cia ypatingo-pigus kazkoks", "jeigu uzuosciau tokiais kvepalais pasikvepinusi zmogu- begciau kuo toliau, kol neapsivemiau" ir t.t.
labai viliuosi, kad anksciau ar veliau tokie zmones ( jeigu jie mastantys) pagaliau suvoks kad negalima pirsti savo skonio kitam, menkinant kito zmogaus pasirinkima. o jeigu tau nepriimtinas tas kvapas - bent jau galima pameginti ismokti ji suprasti, myleti nebutina. o meile kvapui ateina is giliau, is tavo vidaus - man atrodo tai visiskai sveiku protu nekontroliuojamas ir nepaaiskinamas procesas smile.gif
Atsakyti
Truputuka offtopic blush2.gif
kokiu patartumete siusti registruotu ar neregistruotu laisku? g.gif ar didele tikimybe, kad neregistruotu prapuls? gal kas susidure esate 4u.gif
Atsakyti
linutiaaa, tikrai manau, kad į sintetinius nenorėsi net pažvelgti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 04 02, 15:21)
labai viliuosi, kad anksciau ar veliau tokie zmones ( jeigu jie mastantys)  pagaliau suvoks kad negalima pirsti savo skonio kitam, menkinant kito zmogaus pasirinkima. o jeigu tau nepriimtinas tas kvapas - bent jau galima pameginti ismokti ji suprasti, myleti nebutina.

sutinku 100% drinks_cheers.gif manau tai galima pritaikyti ir gyvenime.
Atsakyti
QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 04 02, 15:21)
ankstyvoje jaunysteje, gal tarp 15-25 tiesiog nekenciau roziu kvapo kvepaluose, o ypac gryno aliejaus- jis man atrode toks neidomus, toks bobiskas, toks saldus smile.gif tada labiau citrusiniai visokie patiko smile.gif

rožių labai sudėtingas, o citrusiniai tai ir man anksčiau labai patiko biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 02, 15:25)
kokiu patartumete siusti registruotu ar neregistruotu laisku? g.gif

registruotu, ar pamiršai, kaip Daddygirl muilus pavogė? doh.gif Registruotą tai tik po parašu atiduoda, nenumes bet kur wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 02 balandžio 2009 - 15:31